Прекрасні вівторки: дермокосметика Флослек

Прекрасні вівторки: дермокосметика Флослек

У нашій beauty серії ми пишемо для вас сьогодні про косметику польського бренду Floslek. Спочатку компанія займалася виготовленням фармацевтичних препаратів, потім почала виробляти дермокосметику. Сьогодні Florlek – дуже відома і високо цінується компанія. Ознайомтеся, яку косметику з їх пропозиції варто вибрати!

Дермокосметика Флослек

Польський бренд Флослек має більш ніж 20-річну традицію. Його співробітники в першу чергу роблять ставку на якість продукту. Дермокосметика піддаються багаторазовим випробуванням, що робить їх безпечними для шкіри. Бренд постійно вдосконалює рецепти косметики і ставить на інгредієнти найкращої якості. Косметика Флослек завоювали багато престижних нагород, наприклад, «Срібну перлину косметичного ринку» або «Косметичний Оскар». Продукція бренду продається вже в 31 країні, і з недавнього часу ви також можете купити їх в аптека ebutik.pl. Kosmetyki marki są przeznaczone dla kobiet, mężczyzn oraz dzieci.

kosmetyki floslek
Kosmetyki Floslek – drogeria ebutik.pl

Догляд за очима

Першим косметичним засобом бренду став гель з світлячкою для повік і під очима. Компанія вірна своїм цінностям та історії, сьогодні в їх пропозиції ми можемо знайти безліч продуктів, призначених для догляду за очима і шкірою навколо них. У століття багатогодинного спілкування з комп’ютерами і мобільними телефонами, роботи в приміщеннях з кондиціонером і загальної втоми, наші очі і повіки вимагають особливого догляду. Дрота ебутік.pl пропонує, крім усього іншого, шість гелів з мансардою і різними допоміжними речовинами (алое, подорожник, волошка, чай, ромашка). Ви також можете зробити ставку на креми для очей з арнікою або лютеїном. Флослек має в своїй пропозиції також туалетні товари для макіяжу — тоніки, міцелярні лосьйони і молочко.

Інша косметика

Бренд Флослек значно розширила свій бізнес і в даний час пропонує набагато більше косметики, ніж продукти по догляду за очима. Дрота ебутік.pl – це місце, де можна купити багато дермокосметики, необхідної для щоденного догляду за шкірою. Ви знайдете гелі для вмивання, гелі для душу або дезодоранти. Бренд Florlek також є виробником багатьох препаратів для волосся. Доглядати за волоссям можна за допомогою шампунів, сироваток, масок і інтенсивної терапії. Якщо ви хочете забезпечити правильне зволоження свого тіла, надіньте креми для тіла, рук або ніг і лосьйонів для тіла. У нашій аптеці також є спеціалізовані засоби, доступні наприклад креми для розтяжок, целюліту або туалетні товари зміцнює бюст. Для повсякденного макіяжу можна використовувати креми для обличчя, праймери або захисні помади. Ви любите робити собі саморобний SPA? Ви подбаєте про гарний зовнішній вигляд вашої шкіри, використовуючи хоча б раз на тиждень ферментативні скраби або процедури з догляду за обличчям. Варто зазначити, що бренд Флослек також має серію продуктів для чоловіків і дітей. На пропозицію з чоловічими продуктами включають дезодоранти, креми (проти зморшок, зволожуючі) і лосьйони після гоління. У свою чергу, для догляду за дитячою шкірою ми пропонуємо захисні і протипарні креми і масла для миття душу.

Не чекайте і вже оформляйте замовлення в аптека ebutik.pl! Замовити туалетні товари для повсякденного догляду за всією сім’єю і змусить вас виглядати чудово!