Прекрасні вівторки: банна косметика

Прекрасні вівторки: банна косметика

У нашому циклі краси ми розповімо вам сьогодні, яку косметику для ванни варто мати в своєму будинку. Разом з експертом ми підготували список найкращих продуктів для вас. Подивіться, як правильно доглядати за шкірою і тілом кожен день.

Косметика для ванн – які продукти варто мати?

Кожен з нас по-різному піклується про повсякденний догляд за шкірою. деякі туалетні товари для купання , Однак, являють собою загальний мінімум для нашого тіла, щоб бути чистим і доглянутим. Які продукти слід знайти в кожному душі або на кожній ванні? Звичайно, це мило. Ми можемо зробити ставку на продукти в так званому кубі або вибрати рідкий косметичний засіб. Зі свого боку, ми настійно рекомендуємо натуральний мильні опери Рослина Роза, яка не тільки ідеально виглядають і пахнуть, але найбільше легко видаляють бруд і доглядають за шкірою. Коли справа доходить до мильні опери в рідини варто зробити ставку на бренди на основі трав (Herbargen) або дивувати незвичайним запахом (Allverne, Ziaja). Для ванни варто використовувати гель або рідина для душу. Важлива його послідовність, а отже ефективність. Плюсом буде чуттєвий запах.

Помилки в повсякденному догляді

Дуже поширена помилка – миття волосся і шкіри голови гелем для душу. Для цієї мети слід застосовувати тільки шампуні. Найкраща ставка на туалетні товари przeznaczone do specyfiki naszych włosów. Wybieranie odpowiednich produktów do włosów łamliwych, z łupieżem, cienkich czy bez objętości pozwala zadbać o nie we właściwy sposób. Kolejnym częstym błędem jest używanie żelu pod prysznic zamiast żelu do okolic intymnych (jest to ważne ze względu na inne pH). Ze swojej strony polecamy szczególnie kosmetyki z kwasami (laktobionowym, mlekowym, hialuronowym, askorbinowym) oraz wyciągami z roślin (babki lancetowatej, echinacei, nagietka lekarskiego).

Kosmetyki do kąpieli, drogeria ebutik.pl, szampony, mydła
Kosmetyki do kąpieli – drogeria ebutik.pl

На що ще робити ставку?

Що ще косметика для ванн варто мати? Добре подбайте про правильне зволоження шкіри. Одним із секретів краси корейців є використання різних видів масел. Ми рекомендуємо вам це рішення. Можна робити ставки на масла або гелі для душу з маслами Lirene. Важливим аспектом догляду за тілом є відлущування епідермісу. Можна використовувати різні препарати, призначені для конкретних партій тіла, проте один раз в якийсь час (бажано раз на тиждень) рекомендується скраб для всього тіла. Нам подобаються самі туалетні товари Бренд Joanna. Ви можете вибрати скраби в декількох ароматах туалетні товари крупнозернистий або дрібнозернистий. Якщо у нас є ванна, в нашій ванній кімнаті обов’язково повинна бути сіль для ванни, яка дозволить нам розслабитися і відпочити після дня.

Набори косметичних подарункових

Шукаєте когось для різдвяного подарунка в останню хвилину? Відмінним вибором є Подарункові косметичні набори, Їх неодмінно порадує будь-яка обдарована людина. Найчастіше Подарункові косметичні набори складаються з гелів для душу або вмивання для обличчя, міцелярних рідин, ароматного мила, кремів для рук, лосьйонів для тіла. Варто також вибирати набори з шампунями, кондиціонерами, масками або сироватками для волосся. Це продукти, які забезпечують комплексний догляд за волоссям і шкірою голови.

Дрота ебутік.pl є у продажу багато таких наборів, запрошуємо вас в магазин!