Праймер для обличчя – як його вибрати?

Праймер для обличчя – як його вибрати?

Багатьма жінками праймер визнаний найважливішим косметичним засобом для макіяжу. Якщо він добре підібраний, він може творити чудеса — вдало підібраний відтінок дозволить вам прикрити недоліки кольору обличчя, прикрити перенапруження і навіть змусить нас виглядати сяючими після безсонної ночі. Занадто темний колір або невміло нанесений косметичний засіб може зробити, в результаті на обличчі у нас буде маска, і ми отримаємо кілька зайвих років. У сьогоднішньому вступі ми розповімо, як вибрати праймер, щоб уникнути помилок.

Тип кольору обличчя і грунтовка ідеальний

Насамперед необхідно вибрати правильний тип грунтовки. Подумайте, який косметичний засіб ви шукаєте — покриття, рогожка, освітлення або зволоження? При жирному кольорі обличчя варто тягнутися за рідинами легкої консистенції, які вберуть в себе зайве шкірне сало. Люди з сухим кольором обличчя повинні тягнутися за шпали з кремовою текстурою, яка не тільки додасть тонус, але і зволожить шкіру. Для людей з вагінальним кольором обличчя рекомендуються продукти з високим рівнем спарювання, які містять високу концентрацію пігменту. Людям, схильним до акне, слід вибирати шпали мінерали, які не закупорюють пори і тим самим не викликають нових уражень акне. Якщо ви не знаєте, який у вас колір обличчя, не бійтеся просити зразки — перш ніж купити повноцінний продукт, протестуйте кілька видів грунтовки. Після нанесення вийдіть на вулицю, подивіться, як виглядає ваше обличчя при природному освітленні. Перевірте, як сплячий поводиться через деякий час, тому що може виявитися, здавалося б, ідеальним косметичний po krótkim czasie wysuszy skórę albo będzie przesadnie się świecił.

podkład do twarzy
Podkłady – drogeria ebutik.pl

Ключ кольору грунтовки до успіху

Колір праймера завжди перевіряйте шию, декольте або нижню щелепу. Перевірка кольору праймера на руці може вас розчарувати — ця партія тіла відрізняється від шкіри обличчя не тільки тоном, але і товщиною шкіри, що робить всмоктування продукту повільніше або швидше. Пакування праймер для обличчя нанести кілька відтінків одного і того ж флюіду на нижню щелепу і перевірити його при денному освітленні. Остерігайтеся! Освітлення аптеки ніколи не буває надійним. А як щодо кольору? Якщо у вас виникли проблеми з вибором правильного відтінку грунтовки, вибирайте більш світлий тон, ніж ваш колір обличчя, тому що косметичний протягом дня вона може окислюватися і придбати більш темний колір. Яскравіше сплячий можна підкоригувати коричневою пудрою, в той час як занадто темна флюїд не буде освітлюватися ніяким іншим косметичним засобом. Якщо ви любите грати фарбами, купіть два шпали — один світліше, інший темніше, а потім створити свій власний колір.

Як наносити праймер?

Способи нанесення грунтовки різні. косметичний ми можемо наносити пензликом, спеціальною губкою або пальцями. Який спосіб вибрати? Рішення за вами, але пам’ятайте деякі важливі аспекти. Накладення сплячий пальців, під впливом тепла косметичний стає ще більш рідкою, що дозволяє залишати непривабливі патьоки на обличчі. З іншого боку, акуратно прогрівається сплячий для обличчя краще вписується в шкіру. Все популярнішим стає накладення грунтовки спеціальною губкою, що дозволяє точне нанесення косметичного засобу і дуже природний кінцевий ефект. Пам’ятайте, що перед використанням губки змочіть її невеликою кількістю води, щоб аплікатор не вбере непотрібну кількість продукту. На жаль, у багатьох дівчат виникає проблема з ефективним очищенням губки до наступного нанесення праймера.

Найпопулярнішим способом нанесення грунтовки є використання кистей. У нас є різні типи кистей на вибір. Вибір залежить перш за все від того, що ви хочете домогтися ефекту і який праймер ви використовуєте. Якщо ви очікуєте гарної, повної спарювання, то варто тягнутися за пензликом у формі так званого котячого язика — середня щільність волосків і невеликі розміри не змусять вас без проблем мити аплікатор. Якщо ви не хочете, щоб на вашому обличчі з’явилися непривабливі патьоки, дістаньтеся до розрізу плоскої верхньої кисті, яка може впоратися навіть з дуже щільними шпалами.

Як ви, хлопці, підбираєте праймер для вашого обличчя?