Поясна сумка: феномен і ідеї стилізації

Поясна сумка: феномен і ідеї стилізації

Швидкий ритм життя змушує нас бути готовими до всього. Сучасна жінка не залишить своєї домівки без тисячі й однієї неймовірно потрібної речі. Саме тому ми володіємо великою кількість дійсно великих сумок. Шопери, рюкзаки та просто величезні сумки захопили наш світ. Проте ми повертаємося до початків та вчимося знаходити комфорт в дрібницях. Поясна сумка – це нова зірка Ваших образів. З нею Ви відчуєте комфорт в будь-якій ситуації. Адже все необхідне завжди вміститься у Вашу сумку. Ви звикли до шоперів та бажаєте надати своїм аксесуарам новизни? Тоді ми радо познайомимо Вас з новою сумкою та допоможемо її стилізувати!

Найпопулярніші жіночі поясні сумки

 Мода розвивається щодня. Якщо ви обираєте свій перший поясний аксесуар – тоді Ви маєте розкіш якісного вибору. Класика завжди добре поєднується з трендами та залишається незалежним предметом гардероба! 

  • гаманець

 Це маленька поясна сумка. Поясний гаманець дійсно вмістить в себе мінімум. Проте він стане неймовірною прикрасою Вашого образу. А маленький простір стане надійним сховищем для найважливішого – грошей та документів. 

  • клатч

 Жіночний та стильний – цей аксесуар стане зіркою Вашого образу! Поясний клатч залишається вмісткою та комфортною сумкою на кожен день. Він чудово адаптується під образ та залишається вмістким сховищем для необхідних речей. 

  • бананка

 Класична поясна сумка – це справжня назва бананки. Спортивна, стильна та комфортна – її переваги можна перелічувати вічно! Якщо Ви вперше бажаєте придбати поясний аксесуар – тоді бананка стане найкращим вибором. З нею Ви почуватиметеся комфортно як в костюмі, так і в жіночній сукні.

Стьобана поясна сумка червоного кольору в поєднанні з футболкою та штанами
Жіноча поясна сумка – гарячий хіт на eButik.com.ua

Що зараз в тренді?

 Стиль не обмежується трендами. Проте нам завжди варто брати тренди до уваги та комбінувати їх з улюбленою базою. Модельєри та їхні модні будинки захопилися ідеєю поясних аксесуарів. Вони впевнено створюють все більше опцій та виводять поясну моду на абсолютно новий рівень!

  • шкіра

 Шкіряний тренд впевнено домінує модними трендами. Шкіра надає найпростішим елементам гардеробу вишуканості, стилю та легкої зухвалості. Шкіряна поясна сумка стане якісним придбанням на майбутні сезони. Адже шкіряні вироби – це класика базового гардероба.

  • нестандартні розміри

 Велика поясна сумка – це ще один неочікуваний тренд поточного року. Вона додає образам неочікуваності, футуризму та яскравого акценту. Для поціновувачів масивності в образах ми точно радимо придбати габаритні поясні аксесуари! Також в модній індустрії все більше виробників надають перевагу мікро – розмірам. 

  • геометрія

 Вам набридла класика та Ви бажаєте чогось креативного? Тоді нестандартні геометричні сумки були створені саме для Вас! Чіткість, різкість та неочікуваність – форма цих сумок підкорює з першого погляду. Не вагайтеся та придбайте таку сміливу сумку просто зараз!

Яскрава поясна сумка – хіт сезону!

 Чорна поясна сумка – це універсальна класика. Її ми можемо придбати у будь- який момент та стилізувати її якнайкраще. Проте справжня мода полягає у вишуканій та насиченій палітрі. Цього літа головним трендом стали яскраві кольори. Відкиньте класику в сторону та спробуйте себе в новій палітрі. Адже кожен колір здатен покращити наш образ та подарувати нам натхнення для створення власних трендів!

  • червоний 

 Пристрасний, привабливий та яскравий – червоний колір підкорить Вас з першого погляду. Він став особливо актуальним цього року та вдало комбінується у вишуканих аксесуарах. Червоний важко комбінується з загальною палітрою. Проте якщо його поєднати з базовими кольорами – Ваш повсякденний образ буде неперевершеним.

  • жовтий

 Жовтий став головною зіркою за версією інституту кольору Пантон. Жовті відтінки – це Ваше портативне сонце за будь-якої погоди. Додайте свіжої нотки до свого гардероба та спробуйте себе в нових відтінках. Стильний поясний аксесуар – це актуальний аксесуар та універсальний аксесуар. І саме він здатен змінити Ваш образ докорінно.

  • синій

 Цей класичний та розкішний колір володіє неймовірною кількістю відтінків. Голубий та королівський синій ніколи не полишають трендів. Саме тому ми вирішили нагадати Вам про цей розкішний колір. Якщо Ви шукаєте універсальний колір – тоді синя палітра саме для Вас!

Стилізація з поясною сумкою

 Як вдало стилізувати  поясний аксесуар? Цим питанням цікавиться багато жінок. Саме тому ми з задоволенням розповімо три основних стилізації. Так Ваша зручна поясна сумка залишатиметься актуальним та вишуканим доповненням до базових образів!

  • жіночний стиль

 Ви поціновувачка ніжності та легких структур? Поясний клатч та поясний гаманець чудово доповнять Ваш образ. Поєднайте повітряну сукню чи легку спідницю з поясним аксесуаром та насолоджуйтеся життям!

  • спортивний стиль

 Разом зі спортивним костюмом, з простими шортами та легінсами – бананка вже давно стала частиною спортивного дрес – коду. Її універсальність вдало доповнює комфорт спортивного стилю та надає образу довершеності. 

  • smart-casual

 Будь-який поясний аксесуар вдало поєднується зі стриманим костюмом. Класичні штани та сорочки також вдало поєднуються за таким аксесуаром. Поясна сумка на плече надасть образу елегантності та комфорту.

Стильні аксесуари в пару простих кліків!

Будьте неперевершеними вже сьогодні! Дозвольте собі більше! Вийдіть за рамки старого уявлення. Більше Вам не потрібно шукати сумки  в магазинах та відстоювати шалені черги. Дешева поясна сумка зачекалися на Вас в каталогах нашого  інтернет-магазину eButik.com.ua. Ми слідкуємо за трендами та створюємо одяг та аксесуари за найпопулярнішими новинками у світі моди. Справжня зручність та універсальність цих сумок завжди знайде місце у Вашому образі. Ми віримо в високу якість за маленьку ціну! Саме тому створюємо одяг для всіх та кожного. Нашу команду eButik.com.ua надихають щасливі та стильні люди. Тому наш одяг відповідає Вашим найсміливішим та найпотаємнішим фантазіям! Ваша душа бажає класичного костюму для вдалого образу в стилі smart-casual? Сотні стильних пропозицій вже зачекались на Вас! Наші каталоги з якісними жіночими костюмами здивують Вас своєю різноманітністю. Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Перегляньте: Спідниця максі – звиваючі фасони в стилізаціях

Прочитайте також: Стилізації з жовтим кольором у головній ролі – ідеальний аутфіт на літо