Популярні принти на зиму – який вибрати для себе?

Популярні принти на зиму – який вибрати для себе?

Прагнете здивувати оточуючих привабливим і неординарним образом? Тоді Ви потрапили у правильне місце! Популярні принти на зиму допоможуть урізноманітнити Ваш повсякденний образ. Додадуть виразності та гарантовано виділять Вас з натовпу. Принти – це про особливий стиль і смак. Для багатьох це можливість проявити себе, а для інших – привід наважитись на кардинальні зміни. Що для себе оберете Ви? Більше про популярні візерунки читайте у нашій статті!

Популярні принти на зиму – чому варті нашої уваги?

Уявіть, що кожного сезону на нас чекатимуть лише однотонні фасони одягу, котрі відрізнятимуться кольором і пошиттям. Така собі ідея, погоджуєтесь? Одноманітність швидко набридає, тому дизайнери вирішили додати родзинки і створили принтовані моделі одягу. Щороку зі зміною головного кольору, ми зустрічаємо і нові візерунки, які диктують нові тренди в світі моди. Щось залишається незмінним, щось відходить у минуле, а щось захоплює знову і знову. Так можна розповісти про популярні принти на зиму і не тільки. Щоб розібратись у темі актуальних візерунків, варто зрозуміти, що саме привертає Вашу увагу. Хтось обожнює тонку геометрію, а інші не можуть уявити свій повсякденний гардероб без цікавої абстракції. Наприклад, клітинка – це своєрідна класика, яка ще довго пануватиме на модному олімпі. 

Стильні популярні принти на зиму допоможуть кожній віднайти свій особливий смак і відійти від сірої буденності. Адже за простим і мішкуватим вбранням ми часто втрачаємо свою особливість, шарм, жіночність. Як не крути, але принти повинні бути у гардеробі кожної жінки. Саме вони додадуть впевненості у собі, а також змусять ловити захоплені погляди оточуючих. Хіба не приємно почуватися в центрі уваги? Популярні принти на зиму завжди відповідають головним вимогам сезону. Трішки дивно виглядатиме літня аплікація у час снігопаду, мінусової температури та новорічної атмосфери. Тому наші стилісти вирішили створити для Вас своєрідну підказку, котра допоможе виглядати стильно, доречно та привабливо. Всі цікаві деталі, гарантовано знайдете у нашій статті!

Светр в різнокольорову полоску в поєднанні з сірими джинсами
Популярні принти на зиму – актуальні фасони лише на eButik.pl!

Принти, які ідеально вписуються у стилістику зимового сезону

Сьогодні ми говоримо про популярні принти на зиму. Для багатьох ця тема ще досі є чужою, адже в гардеробі переважають однотонні та прості моделі одягу. Дизайн – це перше, на що ми звертаємо свою увагу. Це можливість проявити себе і наважитись на модні експерименти. Звичайно, сміливості не вистачає усім, проте варто спробувати з найменшого. Серед усього різноманіття одягу, принти часто зустрічаються на сукнях, блузках, костюмах і жіночих спідницях. Светри та кардигани, затишні трикотажні вироби і навіть верхнє вбрання також  не поступаються місцем. Саме вони у зимовому сезоні допомагають жінкам у створенні неординарних комбінацій. Давайте детальніше розглянемо стильні візерунки цього зимового сезону. Поїхали!

  • клітинка

Перелік наймодніших принтів зимового сезону варто розпочати з актуальної класики, яка вже кілька років поспіль не втрачає своєї популярності. Саме клітинка традиційно прикрашає собою шерстяні вироби, які чудово передають атмосферу затишку, тепла та комфорту. Стильні жіночі костюми в клітинку – Ваш маст хев цього сезону. Також клітинку можна побачити на байкових сорочках, які і у цьому сезоні повертаються з великим успіхом.

  • тваринні мотиви

Все більше захоплюють своєю сміливістю у цьому зимовому сезоні. Тваринний принт ніколи не вийде з моди. Тому це один з найбажаніших візерунків у жіночій шафі. Цього року варто звернути увагу не на леопард, як подумала більшість, а на зебру та тигра.

  • смужка

Експерти стверджують, що геометричні мотиви більше подобаються жінкам. Саме смужки отримали своє визнання через ідеальні лінії, можливість зрівноважити силует, а також через розслаблений характер у трикотажних виробах. Тому що зимою так не вистачає класичних мотивів, які б чудово обіграли повсякденний образ.

  • ромби

Ще зовсім недавно про них знали лише запеклі шанувальниці моди, а сьогодні модні покази переповненні принтами в ромби. Особливо пальта, спідниці та жіночі сукні завоювали прихильність цього візерунку. Проте не варто забувати про трикотажні жилети та зимові шарфи, які створять чудовий акцент у Вашій стилізації.

Популярні принти на зиму – як не помилитись у виборі?

Це питання є доволі актуальним серед жінок, котрі наважились на модні експерименти в цьому зимовому сезоні. Основна порада наших експертів базується на власних бажаннях і уподобаннях. Комусь подобаються класичні візерунки, а хтось прагне сміливих комбінацій. Яскраві жінки часто вибирають абстракцію, яка приваблює неординарним дизайном, цікавими колірними рішеннями та непередбачуваним фіналом. Хтось не уявляє свій щоденний гардероб без тваринних мотивів або ж прагне проявити жіночність у квіткових візерунках. Все надзвичайно індивідуально. Розпочати знайомство з популярними принтами на зиму варто поступово. Спочатку додавайте до однотонних образів стильні аксесуари в принт. Це можуть бути сумки, хустки, головні убори чи навіть взуття. Після цього наважтесь на одну модель одягу, яка стане основною у Вашому образі. Пам‘ятайте, що принти не варто поєднувати між собою, довірте цю справу професіоналам.

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl – це місце сили та натхнення кожної жінки. Саме у нас Ви знайдете те, що так довго шукали. Адже різноманіття асортименту приємно здивує навіть найзапекліших модниць. Широкий вибір одягу допоможе створити стильні поєднання лише за лічені хвилини. Модні стилізації від наших експертів допоможуть кожній, хто потребує стильних підказок. Популярні принти на зиму для жінок Ви також знайдете на нашому блозі. Ця стаття стане Вашою чарівною паличкою цієї зими. Не вірите? Переконайтесь у цьому самі на eButik.pl!

Прочитайте: Яскраві кольори в зимових образах – на що варто звернути увагу!

Перегляньте: Светри з високою горловиною – невід’ємна складова жіночого гардеробу!