Повсякденні кофти – чому повинні бути у жіночому гардеробі?

Повсякденні кофти – чому повинні бути у жіночому гардеробі?

Про базове вбрання Ви неодноразово чули від модних експертів. Адже це стильна основа для створення повсякденних образів. Проте стилізації на щодень також можуть створювати повсякденні кофти, які більшість з Вас вважають справжнім маст хевом. Ми не можемо уявити зимовий сезон без цієї моделі одягу. Оскільки затишок і комфорт у сьогоднішньому ритмі життя на першому місці. Давайте дізнаємось чому їх варто мати у своїй шафі. А поради наших стилістів у цьому допоможуть!

Повсякденні кофти – чому користуються такою популярністю?

Відповісти на це питання з легкістю може кожна з Вас. Щоденні образи не завжди вимагають помпезного і розкішного вбрання, адже не завжди такі рішення будуть доречними. Ми підбираємо одяг відповідно до призначення чи характеру події. Якщо ж це звичайна прогулянка варто звернутись до базових моделей гардеробу, комфортного вбрання та вільних фасонів. Жіночі повсякденні кофти також чудово пасуватимуть для звичайних комбінацій на щодень. Вони з легкістю поєднуються з іншими елементами гардеробу, є надзвичайно універсальними та практичними. Їх простий дизайн і зручний крій ідеально вписуються у шалений ритм сьогодення. Вони стануть чудовими компаньйонами для роботи, навчання, вирішення щоденних справ і навіть неформальних зустрічей з друзями. 

Стильні повсякденні кофти можуть містити додаткове оздоблення, оригінальні принти та делікатні вставки з інших тканин. Такі модні рішення допоможуть виділитись серед звичайних образів, додадуть своєрідної родзинки, а також гарантовано привернуть увагу оточуючих. Це вибір сміливих жінок, які люблять неординарні поєднання. Універсальні повсякденні кофти – це про однотонні фасони. Мінімалістичний дизайн з легкістю відіграватиме роль основи для вдалих комбінацій. Якщо Ви любите стримані поєднання, тоді не варто зволікати. Вибирайте кофти в класичних відтінках і експерементуйте з іншими елементами гардеробу. Лише Ви створюєте свій стиль і проявляєте індивідуальний смак за допомогою одягу. Вибирайте якою бути сьогодні: яскравою чи стриманою?

Повсякденна кофта з еко-шкіри чорного кольору в поєднанні з голубими завуженими джинсами
Повсякденні кофти – актуальні фасони на eButik.pl!

Моделі, які гарантовано Вам сподобаються!

Коли ми говоримо про щоденні образи, не варто забувати про жіночність і привабливий зовнішній вигляд. Охайність, стриманість і стильні фасони – те, що потрібно для щоденних комбінацій. Вибираючи повсякденні моделі одягу, варто врахувати універсальність, практичність і відчуття комфорту. Стильний дизайн також вартий уваги. Адже найперше ми звертаємо увагу на колір, принт і аж тоді на пошиття. Давайте переглянемо, які моделі кофт на щодень гарантовано сподобаються навіть найвибагливішим красунням. Адже різноманіття фасонів приємно вразить кожну з Вас!

  • трикотажні повсякденні кофти

Трикотаж у цьому сезоні користується колосальною популярністю. Саме він ідеально вписується у зимову атмосферу, приваблює затишком і теплом. Такі кофти надзвичайно приємні до тіла і характеризуються високою зносостійкістю. Проте варто врахувати основні правила правильного догляду. Тоді будь-який виріб служитиме не один сезон.

  • повсякденні кофти з відкритими плечима

Оголені плечі гарантовано додадуть своєрідної родзинки Вашій стилізації. Вони в найкращий спосіб виділять красиві плечі і не залишать нікого байдужим. Кофти з відкритими плечима часто з‘являються у робочих комбінаціях, ідеально пасують для зустрічей з друзями чи походів в кіно.

  • повсякденні кофти оверсайз

Про оверсайз неможливо забути в цьому сезоні. Він лідирує завдяки вільному пошитті, а ще забезпечує тіло максимальною свободою. Такі фасони ідеальні для активного дня та тривалого носіння. Вони з легкістю створять стильні комбінації лише за кілька хвилин. Таке поєднання універсальності і стилю подобається чи не найкожній модниці.

  • стьобані повсякденні кофти

Новинка цього сезону! Стьобані кофти користуються шаленою популярністю завдяки оригінальному дизайну. Такі моделі можуть відігравати роль цікавої основи, яка значно урізноманітнить Ваш звичайний образ. Жіночі стьобані кофти ідеально пасуватимуть як і у комбінаціях з джинсами, так і спортивними джогерами. Все залежить від характеру майбутнього образу.

Повсякденні кофти на зиму: поради стилістів!

Вибираючи ту чи іншу модель вбрання, варто звернути увагу на ряд особливостей. В першу чергу поговоримо про фасон, який повинен відповідати Вашому типу фігури. Якщо ж Ви власниця вузьких плечей, не бійтеся об‘ємних моделей. Адже додатковий об‘єм у верхній частині тіла Вам просто необхідний. Таким чином Ви збалансуєте образ, створюючи правильний силует. Його Ви зможете отримати завдяки масивним плечикам, воланам і вираженому принті у верхній частині виробу. Пишні груди можна підкреслити за допомогою V-подібного вирізу.

Будь-яке оздоблення виділить Ваш образ. Для щоденних моделей характерний дрібний принт, смужки, широкі манжети та додаткові кишені. Також можна зустріти кофти в каміння та паєтки. Саме їх найчастіше обирають яскраві жінки, яким стримані фасони здаються надто простими. Ми часто радимо комбінувати кофти на щодень з улюбленими джинсами, тканинними штанами та навіть спідницями. Пам‘ятайте, що аксесуари можуть кардинально змінити образ. Тому навіть найпростіші фасони кофт можуть затьмарити всіх у святковому образі. У цьому сезоні все можливо!

Час для покупок!

Набрид шопінг в торговому центрі? Вихід є! Інтернет-магазин одягу eButik.pl – місце вигідних покупок в мережі. Ви з легкістю придбаєте омріяне вбрання просто не виходячи з дому. Широкий асортимент і різноманіття моделей приємно вразять кожну з Вас. Дешеві повсякденні кофти також варті Вашої уваги. Саме вони допоможуть виглядати стильно кожного дня, не витрачаючи багато коштів. Щоденні знижки та тематичні акції Вас приємно здивують. Отож, запрошуємо на покупки в eButik.pl!

Дізнайтесь більше: Жіночі велюрові костюми, бестселери зими!

Прочитайте ще: Трикотажні жіночі жилети – ідеї для святкових образів!