Повсякденні костюми – ідеальне рішення для Твоїх комфортних образів!

Повсякденні костюми – ідеальне рішення для Твоїх комфортних образів!

Щодня нам хочеться мати неймовірний вигляд. Проте нам не завжди хочеться витрачати велику кількість часу на збори. Що ж робити? В таких випадках нам приходять на допомогу повсякденні костюми. Костюм – це ідеальне рішення, яке швидко та легко допоможе Вам створити оригінальний та цікавий образ. Це легкий спосіб завжди бути на висоті. Ви до сих пір не придбали собі костюм? Тоді зараз чудова нагода це виправити! І ми із задоволенням допоможемо Вам у цьому! 

Стильні повсякденні костюми: варіанти моделей верху

Модні повсякденні костюми можуть відрізнятись не лише за фасоном брюк. Існують різноманітні варіанти верху. 

  • однобортний піджак

Ви можете придбати комплект з однобортним піджаком. Його відмінна особливість – один ряд гудзиків. Такий піджак має більш строгий та класичний вигляд. Бажаєте відчути себе розкуто? Тоді просто не застібайте нижній ґудзик. Це внесе певну нотку кокетства до Вашого образу! Існують також моделі піджаків, в яких не обов’язково застібати ґудзики. Взагалі, річ потрібно обирати, відштовхуючись від особистих потреб та особливостей фігури. Для красунь з пишними формами ми рекомендуємо піджаки прямого крою. 

  • двобортний піджак

Головна відмінність цього варіанту – наявність двох рядів гудзиків. Також в таких піджаках є невеликі розрізи на спині або з боків. Ми не рекомендуємо надавати перевагу цьому варіанту, якщо у Вас є проблеми з фігурою. Подовжені моделі обирають жінки з об‘ємними стегнами. Проте такий варіант зробить Вас візуально нижчою. Тому, щоб на Вас добре сидів такий піджак, Ви повинні бути високого зросту. 

Повсякденний костюм з толстовкою блідо-рожевого кольору
Повсякденний костюм – стильні моделі лише на eButik.com.ua!

Вишукані повсякденні костюми: діловий або класичний

Відмінна особливість ділового варіанту – стриманість та строгість крою. Проте це зовсім не означає, що з таким костюмом у Вас вийде лише нудний образ. Деякі дизайнери в своїх колекціях представили варіант зі штанами-дудочками. Хоч такі базові повсякденні костюми доволі стримані, вони здатні справити правильне враження та виглядають доволі симпатично. Іноді зустрічають укорочені моделі брюк. Оптимальна довжина верху – до рівня стегон. При покупці піджака важливо звернути увагу на наступний момент: рукав не повинен закривати кисть руки повністю. Плечі повинні бути на своєму місці. В класичних моделях доволі часто штани трохи розширяються від рівня коліна. Піджак матиме приталений крій з широкими лацканами та кишенями по обидві сторони. Літні повсякденні костюми виготовляються з легких повітряних тканин. Доволі часто зустрічаються у яскравих кольорах. А ще їх характерною особливістю є рукава ¾. Це робить верх комплекту легше. Для спекотної пори оптимальним варіантом будуть варіанти з укороченими брюками. Елегантно виглядатимуть моделі з басками на жакеті. 

Як носити повсякденні костюми?

Сьогодні строгі сорочки вже давно втратили свою актуальність. Ми рекомендуємо Вам обрати щось елегантне та, можливо, навіть відверте. Наприклад, Ви можете доповнити образ топом в білизняному стилі. Білизняний стиль зараз як ніколи актуальний! Такий елемент образу допоможе Вам досягти балансу між розкутістю та стриманістю. Також можна спробувати створити образ з кофтою з глибоким декольте або з блузою з напівпрозорої тканини. Сучасна мода дозволяє все! Ми можемо поєднувати між собою те, що не поєднується! Ви можете спробувати одягнути футболку з принтом. У Вас красивий бюст і Ви не боїтесь опинитись в центрі уваги? Тоді Ви сміливо можете одягнути піджак на голе тіло. Іноді бувають такі ситуації, що раптово Вам потрібно опинитись на урочистому заході. А часу, щоб продумати образ, у Вас не так багато. В таких випадках Ви можете поєднати зручний повсякденний костюм з елегантною блузою в стилі жабо або з блузкою з бантом. У прохолодний день сміливо одягайте зверху пальто вільного крою. Щодо взуття? То у Вас є повна свобода вибору! Ви можете одягнути взуття як на плоскому ході, так і на підборах. 

Яскраві повсякденні костюми: питання кольору 

У цьому сезоні дизайнери не дадуть нам можливості нудьгувати. Адже у моду повертаються яскраві та соковиті кольори! І вибрати є з чого! Салатовий, червоний, помаранчевий, синій, рожевий, жовтий – в таких кольорах Вас буде важко не помітити! Такі трендові повсякденні костюми легко стануть головною фішкою образу! Також цієї осені ми носитимемо світлі кольори. Вершковий, бежевий, білий, молочний – ось головні герої. З такою кольоровою палітрою легко створити стильний повсякденний образ. Повсякденні образи ніколи не повинні бути нудними. Кожен Ваш день повинен бути схожим на свято! Не забуваємо і про класичний чорний. Так, саме цей колір здатний нас врятувати фактично у будь-якій ситуації! Проте ми не рекомендуємо Вам зловживати цим кольором! Краще розбавити його яскравими акцентами. Нариклад, малиновою сумкою або салатовим лоферами. Так, яскраві акценти завжди мають місце у будь-якому образі. А ось класичний білий допоможе Вам відчути себе особливою. З цим кольором також варто бути обережним. Якщо у Вас є надмірна вага, то Вам краще уникати світлих комплектів. 

Настав час для шопінгу!

Ви бажаєте придбати дешеві повсякденні костюми? Ви опинились в потрібному місці в потрібний час! Наш інтернет-магазин eButik.com.ua приємно здивує Вас своїми широким асортиментом речей! Ми надаємо перевагу демократичним цінам. Адже кожна жінка варта лише найкращого. Ми віримо в доступний одяг для всіх. Тому створюємо наші колекції за останніми трендами та з найякісніших матеріалів. Ми слідкуємо за модними тенденціями та завжди оновлюємо наш одяг за найактуальнішими трендами. З інтернет-магазином eButik.com.ua Ви придбаєте ідеальний одяг лише за декілька простих кліків. З нами економити час та гроші надзвичайно легко! Забудьте про довгі пошуки, черги та високі ціни! Нас надихають стильні та щасливі люди! Тому ми прагнемо робити наших покупців саме такими. Дайте своїй фантазії зелене світло та створюйте неймовірні образи за власним бажанням. Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих пальт. А хороша пара джинсів ніколи не буває зайвою в гардеробі! Бажаємо Вам приємного дня та вдалих покупок!

Читайте більше: В’язані кардигани – створені для холодного сезону!

Дізнайтесь також: Стиль ампір в моді – який він?