Плісировані спідниці — які випадки їх надягати?

Плісировані спідниці — які випадки їх надягати?

Сьогодні ми обговоримо для вас плісировані спідниці. Дізнайтеся, які моделі вибрати і з чим їх носити, щоб виглядати красиво. Дізнайтеся, для яких випадків варто носити плісировані спідниці і деякі зразки наборів.

Які моделі вибрати?

При виборі спідниці варто почати з правильного фасаду, орієнтуючись особливо на довжину одягу. Спідниці плісе зазвичай розкльошені, можна вибрати сильне або легке подовження одягу. Моделі міні довжини ідеально підходять для жінок, у яких стрункі ноги — яблука, квасоля і колонки. спідниці Міді гарні і для інших силуетів — крім перерахованих типів силуетів, такі моделі також можуть вибрати груші і пісочний годинник. спідниці максі довжини в свою чергу добре для колон, жуків і деяких пісочних годинників.

Кольори, матеріали та декор

Ще один важливий аспект при виборі – колір. Вони добре виглядають спідниці в приглушених кольорах — чорному, сірому, коричневому, білому або бежевому. З міцних квітів рекомендуємо кораловий, помаранчевий, кобальтовий, червоний або троянди. Варто також вибрати металеві відтінки — не тільки золото і срібло, а й будь-який відтінок з мерехтливим покриттям. Вони виглядають красиво спідниці в кольорі пастельно-рожевий з металевим покриттям або фасони в фіолетовому кольорі (колір цього року!). Купівля спідниці плісе варто звернути увагу на матеріал. Хороший вибір – напівпрозорі тканини і повітряні матеріали. Ви також можете зробити ставку на бавовну з домішкою або моделі, повністю зроблені з мережива. Також відмінно виглядають спідниці з прикрасами. Магазин ебутік.pl oferuje modele w kratę czy paski. Doskonałym zdobieniem jest cieniowanie, czyli efekt ombre.

plisowane spódnice
Plisowane spódnice – sklep ebutik.pl

З чим і коли носити спідниці?

Спідниці плісе відмінно виглядають зіткані з різним одягом. Для роботи і елегантної укладання можна носити їх з сорочками або сорочковими блузами. На щоденній основі спідниці зі складками відмінно поєднується з класичними футболками, топами або бодами. Також можна створити незвичайні набори, які поєднують в собі кілька стилів і поєднують шикарний спідниці зі складками з спортивними світшотами, одягнені по голові. У більш холодні пори року спідниці будуть чудово виглядати також зі светрами. Спідниці плісе виїзд щодня (для прогулянок, шопінгу), для роботи, для зустрічі з друзями або родиною, заходів і урочистих подій.

Стайлінг спідниць плісе

Для побачення можна надіти світло-рожеву плісе спідницю довжини міді. Такий елемент гардероба буде мати гарний вигляд зі сталевим верхом з мереживом. Хорошими доповненнями стануть блакитні балерини з бондом і сумочка на ланцюжку одного кольору. Відмінний вибір – срібне намисто. Для вечірки відмінною ідеєю є світло-сіра плісе спідниця з двома шарами. Можна надіти чорну сорочку і срібні аксесуари — шпильки і сумочку клатч. Якщо у вашій роботі немає строгого дрес-коду, можна зробити ставку на сіру спідницю з рюшами і білу сорочку. Відмінними аксесуарами є чорні балерини або еспадрілі, містка сумочка і невеликі сережки.