Плісировані спідниці – чи знову в моді?

Плісировані спідниці – чи знову в моді?

Плісировані спідниці знову повернулись до нашого гардеробу в цьому осінньому сезоні. Ще у 90-х роках вони запалювали модні подіуми та впевнено крокували в шафи любителів стилю та краси. Сьогодні спідниці плісе готові по-новому підкорювати модний олімп, дивуючи нас стильними фасонами, неординарним дизайном і екстравагантними комбінаціями. Ще досі вагаєтесь стосовно майбутніх поєднань цієї осені? Наша публікація допоможе розвіяти всі сумніви та зробити правильний вибір. Поїхали!

Плісировані спідниці – поєднання стилю та невагомості!

Для більшості жінок спідниці доповнюють чи не щоденні образи. Це залежить від професії, особистих уподобань і стилю життя. Адже це найкращий спосіб підкреслити свою жіночність. Стильні плісировані спідниці найкраще зарекомендували себе у літній період, проте цієї осені лідирують у новому дизайні. Осіння пора вимагає затишку та максимального комфорту. Шифонові та повітряні моделі варто залишити для сонячних днів, а звернути увагу на велюрові, шерстяні, бавовняні та шкіряні моделі. Вони характеризуються щільним і грубшим матеріалом, який найкраще вписується у клімат перехідного сезону. На перший погляд може здатися дивним поєднання шкіри та симетричних складок. Але у цьому сезоні вони користуються неабиякою популярністю. Як Ви вже зрозуміли кожний виріб має свій стиль і характер. Важко поєднати бунтарні фасони з максимально елегантним верхом без використання відповідних аксесуарів або ж навпаки. Але жіночі плісировані спідниці з легкістю впораються з цим завданням. Вони обожнюють модні експерименти.

Стильно та привабливо виглядають як у повсякденних, так і вишуканих поєднаннях. За кілька хвилин вони здатні створити неймовірні образи з базовими футболками, лонгслівами, короткими светрами, улюбленими кардиганами та навіть шкіряними сорочками. Це ще не весь перелік вбрання з яким можуть поєднуватись спідниці плісе! Вони в найкращий спосіб презентують універсальність і практичність. Їх обожнюють за оригінальний крій і безліч модних можливостей. Тому не зволікайте, а збагачуйте ними свій осінній гардероб.

Плісирована спідниця чорного кольору в поєднанні з в'язаним светром бежевого кольору
Плісирована спідниця – актуальні моделі лише на eButik.com.ua!

Як не помилитись у виборі: поради модних експертів?

Модні плісировані спідниці будуть актуальними ще досить довго, адже вони зайняли міцну позицію у світі моди. Тому, наші стилісти вирішили підготувати декілька важливих порад, які допоможуть обрати свою ідеальну модель відповідно до Вашого типу фігури. Спершу поговоримо про якість. Обравши правильну довжину та дизайн, варто пам’ятати про тканину та пошиття. Що вказує на неякісне плісирування? Якщо з моменту покупки Ваша спідниця втратила улюблені складочки лише за кілька днів, особливо в області живота, таку спідницю варто повернути у магазин. Все б нічого, але такий результат додасть небажаного об’єму та зіпсує загальний вигляд образу в цілому. Також не найкращим варіантом прийнято вважати спідниці плісе на резинці. Адже вона швидко зношується, може перетиснути тіло та подарувати обраниці недоречні “валики”, які кожна з нас мріє приховати. Плісировані спідниці на осінь характеризуються пишним пошиттям. Звичайно, це додає небажаного об’єму в області стегон. Тому наші стилісти радять жінкам із зайвою вагою, особливо у нижній частині тіла уникати таких моделей. Це порушить баланс образу та створить ефект важкості. 

Плісировані спідниці з принтом також повинні насторожувати багатьох модниць. Адже не всі типи фігури вимагають вираженого акценту на нижній частині тіла. Слід пам’ятати про гармонійність не лише кольору, але й пошиття. Тому принтовані спідниці найкраще пасуватимуть жінкам з об’ємним верхом і вузькими бедрами. Щодо додаткових аксесуарів, а саме ґудзиків на виробі все надзвичайно індивідуально. Якщо Ви любите неординарні фасони, тоді не зволікайте! Також така модель чудово доповнить ділові поєднання та додасть нотку суворості до майбутнього образу.

Плісировані спідниці – як правильно стилізувати у цьому сезоні?

Це питання хвилює чи не кожну модницю. Жінки, які часто слідкують за модними новинками та цікавими публікаціями стилістів точно знають, що актуальні плісировані спідниці є надзвичайно універсальними. Тобто вони поєднується практично з усіма елементами гардеробу. Давайте детальніше поговоримо про осінні комбінації, які для Вас підготували наші експерти. Наприклад, однотонні плісировані спідниці з базовим лонгслівом і піджаком оверсайз. До них варто обрати масивні лофери чи броги. Не забудьте про шкіряну сумку чи улюблений шопер. Наступна не менш стильна комбінація: велюрова плісирована спідниця з коротким светром типу травки чи делікатної в’язки. До цього образу можна вибрати черевики зі шнуруванням, челсі чи короткі козаки. Щодо аксесуарів зверніть увагу на капелюшки та масивну біжутерію. У спортивному стилі спідниці плісе також з’являються доволі часто. Для прикладу, у поєднаннях з худі чи толстовками оверсайз. Кросівки чи кеди на платформі, однотонна кепка та маленький рюкзак – стануть ідеальними помічниками для завершення образу в стилі спорт-шик. Не забувайте про байкові сорочки, гольфи, боді та трикотажні светри. Останні Ви можете сміло поєднувати з класичним пальто та шкіряною косухою. Будьте стильними разом з нами!

Час для покупок!

У осінній період так важко наважитись на шопінг у торговому центрі. Багатошарові комбінації, довгі черги та безліч людей змушують відчувати втому та виснаження вже після першої години пошуку вбрання. Тому інтернет-магазин одягу eButik.com.ua створений саме для Вас! Ви отримаєте вигідні та максимально комфортні покупки в мережі, а ще широкий асортимент трендового вбрання високої якості. Дешеві плісировані спідниці також доступні на нашому сайті. Щодня ми тішимо наших клієнтів знижками та тематичними акціями. Ми цінуємо кожного та прагнемо робити моду доступною. Запрошуємо на покупки в eButik.com.ua вже сьогодні!

Читайте також: Сукні з довгим рукавом – Твій ідеальний вибір на холодні дні

Дізнайтесь більше: Сорочки в клітинку – гарячий тренд повертається!