Плюс-розмір укладання на побачення: набори

Плюс-розмір укладання на побачення: набори

Ви носите великий розмір і не знаєте, як одягатися, щоб виглядати чудово на побаченні? Сьогодні ми підкажемо вам на які елементи гардероба надіти, як замаскувати манжети і радувати своєю укладанням. Відкрийте для себе три стилі з плюсом розміру для побачення і багато цінних порад.

Який одяг вибрати?

Для побачення найкраще вибрати такі одяг, В якому ви відчуваєте себе добре, ви потім будете впевнені. Більшість з нас роблять ставку на сукні, Але вдало це можуть бути і комплекти зі спідницями і брюками. Як верхні елементи гардеробу добре підійдуть блузки, сорочкові блузи і сорочки, футболки краще залишити для повсякденного укладання. Варто вибрати наряд для місця зустрічі. Якщо ви збираєтеся в театр ви повинні виглядати елегантно, для зустрічі в кіно можна, в свою чергу, надіти щось більш повсякденне. Якщо ви не знаєте, куди ви йдете, поставте класичне рішення ( одяг в приглухих відтінках) — так ви завжди будете добре виглядати. Вибір одяг орієнтуйтеся в першу чергу на тип вашої фігури і ставку на одяг в хороших розмірах. Магазин ебутік.pl має спеціальні закладки плюс розмір з кожним продуктом.

Деякі корисні трюки

Головне – оптичне схуднення і подовження силуету. Ви досягнете цього за допомогою завужених штанів або спідниці-олівець, але вони підходять не всім типам силуетів. Незалежно від того, яка фігура у вас хороший вибір, будуть туфлі на підборах. Шпильки, шпильки або кусачки зроблять ваші ноги здаватися довшими, а ваш силует стрункішим. Підкресліть сильні сторони своєї фігури і акцентуйте увагу на кращих місцях силуету. У вас стрункі ноги? Одягніть виразну взуття або нижню частину гардероба в сильний колір. Ваш актив великий відступ на талії? Підкресліть їх смужкою. У тебе великий живіт? Одягніть візуально худнуть прикраси, такі як елементи контрастних відтінків (наприклад, трикутники з боків сукні) czy marszczenia. Twoim problemem są masywne uda i duża pupa? Postaw na dolne elementy garderoby w ciemnych odcieniach i przykuj uwagę do góry sylwetki. Możesz postawić także na rozkloszowane modele sukienek i spódnic, które zakryją mankamenty – unikaj tylko bardzo rozkloszowanych fasonów.

stylizacje plus size na randkę
Stylizacje plus size na randkę – sklep ebutik.pl

Плюс розмір укладання для побачення

Ми склали для вас три плюс-розмір укладання для побачення з різним одягом в головній ролі. Почнемо з набору з сукнею. Ми вибрали красиву модель малинового кольору з короткими рукавами і декоративною підвіскою. Для комплекту можна вибрати сіру фурнітуру — шпильки і сумочку клатч і довгі срібні сережки. У другій укладанні ми зробили вибір на сорочці блузку в жовто-білі смуги. Блуза декорована квітковою вишивкою і легкими оборками на кінці рукавів. Одяг буде мати гарний вигляд з коричневою спідницею, шпильками і сумочкою на ланцюжку. При виборі такого набору ви покажете, що ви в курсі моди і не боїтеся нестандартних рішень. Остання укладка складається з елегантних брюк сигаріллос з краваткою на талії і білої блузки з ажурними вирізами. Вся красиво підкреслить смужку кольоровими намистинами і виразними, наприклад, червоними факелами. Для комплекту також варто вибрати сумочку середнього розміру.