Плед шорти — як правильно укладати?

Саме в моду входить новий тренд, а саме це плед шорти — ідеально підходить для теплих і сонячних днів! В один і той же час для укладання для роботи, школи або міста, зручні і позачасові, а для цього мега стильні. Якщо ви хочете мати в своїй колекції наймодніші короткі картаті шорти для себе, загляньте на сайт магазину Ebutik.pl, де на вас чекає безліч чудових моделей. Там ви також знайдете безліч модних натхнень, які допоможуть вам щодня створювати унікальні комплекти одягу. У вас вже можуть бути такі шорти на кілька десятків золотих, і вони обов’язково принесуть свіжість і стиль в ваші наряди. Ви можете моделювати себе на найбільших зірках, які вже полюбили цю модель брюк і люблять носити їх як спортивно, так і елегантно. Хочете знати, з чим їх добре стилювати? На мить я скину вам кілька цікавих ідей, які ви легко принесете в свій гардероб. Не соромтеся!

Шпалерис — Вічний візерунок

Шаблон пледа є позачасовим і таким чином завжди модним. Неможливо вказати, що триває сезон картатого одягу, адже цей візерунок завжди модний, незалежно від того, який ви вибрали. На цей раз ми пропонуємо вам дуже стильні дами плед шорти, Які виглядають дуже зі смаком і оригінально. Ця модель чудово доповнює елегантну укладку, але вона може стати відмінним елементом повсякденного і спортивного укладання на щоденній основі. Якщо у вас виникла проблема з тим, що їх згадати, ми розвіємо всі ваші сумніви в одну мить. У магазині Ebutik.pl ви знайдете моделі різної довжини, тому кожен з вас зможе носити себе модно. Ви можете замовити дуже короткі плед шорти Ідеально підходить для найбільшої спеки або надягають довжину перед коліном, що відмінно підходить для елегантних комплектів, наприклад, для роботи. Плед шорти змусять вас виглядати мега стильно і трендно, тому варто зробити ставку на цю модель навесні і влітку.

szorty w kratę
Треїдні шорти — магазин Ebutik.pl

Елегантні картаті шорти для роботи

Короткі картаті шорти стануть ідеальною альтернативою спідницям і брюкам для роботи, особливо в найбільшу спеку. Якщо у вас не дуже суворі правила дрес-коду, то ви можете дозволити собі такий комплект з короткими шортами. Для роботи варто вибирати моделі в класичних відтінках сірого, бежевого і коричневого, а також чорно-білого. На думку наших модних стилістів, такі плед шорти Вони будуть фантастично виглядати в комплекті з білою сорочкою на гудзиках і класичними шпильками. Можна додати ще декоративну смужку, скріплену маленькою пряжкою, яка додасть шику всього. На повірте варто кинути оверсайз блейзер в єдиному кольорі або вибрати тотальний вигляд і надіти плед візерунок, як на штани. Це в той же час простий, але дуже стильний набір, який гарантує вам елегантний і модний вигляд. Шорти і негабаритний блейзер додадуть деяку слабину, але гладкий сорочка і шпильки будуть тримати офіс вигляд. Такі укладання підходять жінці будь-якого віку, тому не соромтеся більше і замовляйте картаті шорти на роботу на себе!

Шорти із завищеною талією

Для роботи, але і на щоденній основі вони будуть чудовими короткі шорти із завищеною талією плед. Така модель стрункіше і подовжить ноги і представить себе більш елегантно. Ви можете впевнено зітнути його рівномірними сорочками різних кольорів і завершити образ модним блейзером або джинсовою курткою. Мало того, що шпильки будуть St.