Плед сорочки: найцікавіші моделі

Плед сорочки: найцікавіші моделі

Одна з одягу, яка повинна бути в будь-якому жіночому гардеробі – картата сорочка. Нестаріючий візерунок і добре зігнуті відтінки змушують нас завжди виглядати чудово. Перевірте, які картаті сорочки ми підготували для вас і знайдіть модну посадку для себе.

Яку решітку радіатора вибрати?

Типів решіток дійсно багато. Магазин ебутік.pl пропозиції сорочки з різноманітними гратами. Великою популярністю користується решітка гінггам також називається Віші або скатертини гратчастої. Являє собою поєднання квадратів різних відтінків, найчастіше білого з іншим кольором. Популярною прикрасою є також тартан, або так званий шотландський тартан. Регулярно розташовані лінії утворюють пересічний візерунок. Решітка Haymarket можна вважати підтипом шотландської решітки, характерною для бренду Burberry, що складається з решітки радіатора, що поєднує чорний, бежевий, білий і червоний відтінки. Відмінна шпалерна шибка представлена. Така решітка – це не що інше, як перетинаються лінії в тіні, контрастує з іншим одягом. Великою популярністю користується і решітка буйвола, пов’язана з тартаном. Це характерний візерунок більшості робочих сорочок, найчастіше такі сорочки są wykonane z miękkiej flaneli.

koszule w kratę
Koszule w kratę – sklep ebutik.pl

Які відтінки вибрати?

Перед покупкою варто задуматися не тільки перед вибором решітки або крою, але і колірне поєднання, видиме на одязі. Сорочки плед є, як правило, поєднання двох відтінків, але іноді їх і більше. Деякі кольорові графіки є позачасовим і завжди виглядають чудово. До них відносяться білий і чорний, білий і гранатовий, білий і синій, білий і червоний, а також чорний і червоний. Перші три зістилки відмінно підходять в будь-якій ситуації, вони також гарні в укладанні для роботи. У свою чергу сорочки плед з червоним ми рекомендуємо скоріше для наборів на щоденній основі. З чим можна носити сорочки плед? Завжди вдалим вибором є чорні штани і джинси. Варто також надіти спідниці-олівець, а влітку для набору зі зручними шортами. Сорочки плед завжди будуть модними — у них є універсальний, позачасовий візерунок, який модний незалежно від тенденцій. У свою чергу, правильно підібрані колірні зв’язки змусять нас завжди відчувати себе добре в цьому одязі.

Модні картаті

Класика часто стає об’єктом переосмислення — класичні елементи із задоволенням поєднуються з модними на даний момент деталями. Магазин ебутік.pl пропонує вам кілька таких моделей. Ви можете знайти там, наприклад Модні картаті прикрашені дрібними, мерехтливими перлами. Оригінально виглядають моделі омбре, тобто відтіняють. Варто також зробити ставку на сорочки плед з модними кріпленнями або рюшами. Важливий і сам зріз. Більшість моделей комір-закінчуються і досягають приблизно до стегна. Ви можете зупинити свій вибір, звичайно, на більш довгі моделі, які виглядають як туніки або надягають короткі фасади, наприклад, з бондом внизу. При покупці сорочки варто звернути увагу і на добірні елементи. Може бути корисним знайти кишені рукава або спеціальні утримують стрічки (в моделях з довгими рукавами).