Плаття на яблуко відповідно до типу силуету

Плаття на яблуко відповідно до типу силуету

У нашій серії типів силуетів сьогодні ми шукаємо ідеальне плаття для яблука. Дізнайтеся, які переваги вашої фігури варто підкреслити і як приховати манжети. Радимо вам красиві сукні за низькими цінами.

Яблучна фігура

Жінок з силуетом яблука часто називають також фігурою О.Відмінними рисами такого силуету є великий бюст і великий живіт. Руки і стегна не надто широкі, ні занадто вузькі, вони виглядають пропорційно. Найбільшим активом яблук є стрункі ноги — це варто підкреслити. Хорошим вибором стане сукні міні-і міді та туфлі на високих підборах — ці елементи чудово підкреслять акуратні ніжки.

Типи

Хороший вибір – це негабаритні гарнітури, однак, вільно облягаючі моделі вгорі сукні і підібрані в нижній частині. Деякі яблука відмінно виглядатимуть також в простих і трапецієподібних моделях. Яблука відмінно виглядають в моделях, відрізаних під бюстом — так вони підкреслять груди і закриють великий живіт. Варто зробити ставку, перш за все, на легкі і повітряні тканини. Коли справа доходить до вершини сукні, Яблука можуть дозволити собі практично будь-який тип розщеплення. Найкращий вибір, однак, є сукні з вирізом конверта і V-подібним вирізом. Не дуже вдалим вибором для яблук є сильно розкльошені моделі або сукні з іспанським декольте — ці елементи дозволяють збільшити частини силуету і змусити весь силует здаватися масивним. Що стосується кольору, то можна визначитися з багатьма відтінками. Відмінна вітрина себе двоколірна сукні для яблук — з темним верхом і світлою ямою. Варто вибрати сукні для яблук ze zdobieniami na dolnej części ubrania lub na samej górze – odwrócą one uwagę od najszerszych miejsc sylwetki.

sukienki dla jabłka
Sukienki dla jabłka stylizacje – sklep ebutik.pl

Плаття для яблучної укладання

Для роботи хорошим вибором стане темно-синій плаття для яблука з V-подібним вирізом. Breeup сукня має довжину міді, вона зав’язується під бюстом, так що вона буде «робити» талію. Короткі рукави декоровані рулоном вгору і гудзиками. Створення ідеально підходить для роботи — відповідає всім вимогам дрес-коду. Укладання чудово виглядатиме з білими аксесуарами — місткою сумочкою і годинником. Також варто надіти чорні шпильки і тонкий браслет. На щоденній основі великий вибір – світло-сірий плаття для яблука з гумкою. М’яке і приємне на дотик творіння з бавовни чудово виглядатиме з солом’яною шапочкою, сонцезахисними окулярами і модними відкидними вльопанцями в металевому відтінку. Для комплекту можна вибрати сумку кошика. Для побачення, зустрічей з друзями і рідними варто вибрати чорне плаття в горох з вирізом конверта. Варто вибирати сірі мокасини і сумочку на ланцюжку одного кольору.

Все описано в статті сукні, чоботи і доповнення можна знайти в магазині ebutik.pl. Магазин ебутік.pl щодня пропонує безліч цікавих акцій, так що ви можете робити покупки ще дешевше. Слідкуйте за головною сторінкою магазину та профілями соціальних мереж, щоб бути в курсі всіх знижок. Рекомендуємо також підписатися на розсилку новин! У нашій серії по типу фігури після обговорення суконь для всіх силуетів ми запрошуємо вас в міні-серіали, присвячені брюкам!