Плаття на осінь: які моделі стануть хітом?

Плаття на осінь: які моделі стануть хітом?

Час подумати про покупку сукні на осінь. Сьогодні ми радимо вам, які кольори, прикраси і матеріали будуть модними в наступаючому сезоні. У записі ви також знайдете пропозиції для трьох цікавих наборів.

Найкрасивіші відтінки

З осінню ми найчастіше асоціюємося з тонованими відтінками, такими як коричневий, чорний або гранатовий. В цей час ми з радістю робимо ставку на одяг бордового або оливкового кольору. Але прийшов час розірватися з цією схемою і зробити ставку на інтенсивні кольори. Сильні кольори додадуть кольору декорацій і зроблять їх ідеально контрастують з осінньою, часто дощовою аурою. Цієї осені особливо модно буде сукні в колір пурпурового, тобто інтенсивного рожевого кольору. Ще популярними будуть металеві відтінки, але не тільки золоті або срібні, а будь-який відтінок з металевим покриттям. Хороший вибір сукні для осені в кобальті, помаранчевому, червоному або фіолетовому кольорі. Сміливі люди також можуть робити ставки на неонові вогні — хоча в стилізації ми продовжимо літо.

Модні візерунки

Хороший вибір сукні для осені у шаблони. Цієї осені варто зробити ставку на класичний, позачасовий і пов’язаний зі стилем англійського пледа. Цього року горох в вінтажному стилі також популярний — найкраще робити ставку на з’єднання за принципом контрасту, який підкреслить візерунок. Вони також будуть здорово презентувати себе сукні w motywy kwiatowe. Na jesień warto wybierać jednak kwiaty na ciemnym tle, najlepiej gdy wzór kontrastuje z kolorem tła. Świetnym wyborem są czerwone kwiaty na czarnym tle czy różowe na granatowym.

sukienki na jesień stylizacje
Sukienki na jesień stylizacje – sklep ebutik.pl

Хороші матеріали

Варто звернути увагу на матеріали, з яких вони виготовлені сукні для осені. Після теплого літа холодна погода нам не буде приємною. Добре вибирати такі матеріали, які полегшать нам адаптацію до холодних температур. Відмінною ідеєю є спортивний костюм сукні для осені виготовлені з м’якого і приємного на дотик бавовни. Тканина осені також злегка мерехтливий велюр. Ми також рекомендуємо В’язані сукні ebutik.pl магазин має спеціальну вкладку на одязі такого типу в своєму меню, що полегшить вам пошук моделі мрії.

Плаття для осінньої укладання

Ми вибрали для вас три чудових. сукні для осені і ми складали укладання з ними для різних випадків. Для роботи можна сміливо надягати сіре трикотажне плаття з широким коміром і поясом внизу (що робить сукня завжди буде на місці). Сукня варто носити з товстими колготками, чорними шпильками (або ботильйони на шпильці) і пальто. Добрими доповненнями стане містка сумочка і годинник. Для вечірки, побачення або зустрічі з друзями відмінним вибором стане Плаття для осені в пурпуровий колір. Fason з рукавами довжиною 3/4 прикрашений модними шаруватими рюшами. Варто зробити ставку на такі аксесуари, як шпильки, довгі сережки і сумочка клатч. Зверху можна надіти шкіряну або стьобану куртку. На щоденній основі ідеальним буде чорний Плаття для осені в червоних квітах. Зручний дизайн має гумку в талії, яка красиво лягає творіння вниз. Комплект буде добре виглядати з ботильйони, поштова сумочка і рамоніск.