Плаття для пісочного годинника: цікаві моделі

Плаття для пісочного годинника: цікаві моделі

Ми завжди говоримо вам, що всі елементи гардероба повинні бути підібрані відповідно до вашого силуету. Сьогодні ми представляємо вам ідеальні сукні для пісочного годинника. Радимо, на які фасади варто надягати і з чим їх носити, щоб виглядати чудово.

Пісочний годинник силует

У вступі тиждень тому ми обговорювали для вас п’ять видів фігури. Ми описали їх переваги та недоліки. Сьогодні ми перейдемо до циклу, присвяченого вибору сукні ідеально. Починаємо з цифри Пісочний годинник. Згадаймо, як виглядає такий силует — у нього плечі рівні стегон і великий відступ на талії (найвужча точка фігури). Кругла попою і середній або великий бюст роблять силует надзвичайно жіночним і сексуальним.

Найважливішим є розріз

Які гарнітури шрифтів сукні для пісочного годинника є найкращими? Що стосується лінії декольте, то варто вибирати моделі в V-подібний виріз або з конвертом декольте. Пісочний годинник вони можуть носити скроєні сукні, Але вони і відмінно виглядають в розкльошені моделях (обрізаних на талії). Відмінними моделями є також пастухи. Коли справа доходить до довжини суконь, найкраще зупинити свій вибір на моделях міді або максі, міні можуть хитатися пропорціями фігури. Яких фасадів слід уникати пісочного годинника? Не всі жінки такого силуету будуть добре виглядати в сукнях іспанок — все залежить від окружності плечей. Також краще не робити ставки на моделі оверсайз.

Прикраси

Пісочний годинник повинен підкреслювати вашу талію — гарне доповнення до сукні буде смуга, модель може мати і контрастні вставки з боків, наприклад, трикутні, які привернуть увагу до самого вузького елементу силуету. Для суконь для Пісочний годинник хорошим доповненням є також куртки закінчується на висоті талії. Коли справа доходить до прикрас, краще уникати їх на висоті плечей і стегон — тоді аплікації візуально збільшаться на одній з частин тіла, а фігура пісочного годинника почне нагадувати ріг або грушу. У разі Пісочний годинник колір творінь особливого значення не має. Крім уніфікованих моделей, варто також зробити ставку на сукні we wzory. Świetnym wyborem są motywy kwiatowe, grochy czy wzory etniczne.

sukienki dla klepsydry
Sukienki dla klepsydry stylizacje – sklep ebutik.pl

Плаття для укладання пісочного годинника

Для першого набору ми зробили єдину сукню простого крою в красивому королівському синьому кольорі. Плаття має V-подібний виріз і ніжний відступ на талії. Творіння буде працювати багато разів — на вечірку, зустріч з друзями або родиною, а й на роботу, де суворий дрес-код не застосовується. Для роботи цього сукня буде відмінно виглядати з чорним міхуром, містким гаманцем і пачками. Хорошими аксесуарами є срібний годинник і тонкий браслет. На щоденній основі вдалим вибором є червоний сукня з тонкого матеріалу зі вставкою з мереживом на спині і з ремінцем на талії. Ви можете носити його casual (пляжний або шопінг) з сандалями і сумочкою з кошиком, в свою чергу з шпильками і сумкою клатча сукня буде відмінно виглядати для побачення. Відповідний останнім тенденціям чорний сукня в горох з конвертом вирізом. Одяг буде чудово виглядати з сірими мокасинами з бантом і маленькою сумочкою.