Плаття для жука відповідно до силуету

Плаття для жука відповідно до силуету

У нашому циклі, присвяченому сукню, підібраним ідеально для фігури настав час для фігури коси. Перевірте, що сукні для павука є кращими і відкрийте для себе деякі модні трюки, які зроблять ваш стиль виглядати чудово.

Фігура бісеру

Жінки з фігурою сфери мають широкі плечі — це найширший елемент їх силуету. У них може бути невеликий, середній або великий бюст. Бороди не мають помітно подряпаною талією, а стегна у них вузькі. Найбільші сильні сторони силуету такого типу – стрункі і зазвичай довгі ноги (жінки з фігурою коси в основному високі). Ви не знаєте, який тип фігури у вас? Ми рекомендуємо вам виміряти свої розміри і знайти тип вашого силуету — підкажемо, як це зробити в одному з записи в нашому блозі.

Чого уникати?

Перш ніж обговоримо ідеальний Сукні для бісеру варто підкреслити, чого слід уникати. Головне – не розширювати плечі нічим. Набудовані декольте, прикраси для плечей або іспанські моделі дівчат – погана ідея. Жінкам з фігурою коси також не рекомендується робити прості сукні з відкритими плечима. Зазвичай пані з таким силуетом вибирають одяг з коротким або довгим рукавом — вони не роблять ставку на їх відсутність. Однак, на наш погляд, це не помилка, але після умови, що ми вибираємо моделі без рукавів, а не на бретеках — чим тонше бретелі, тим більше вони підкреслюють широкі плечі.

Вибрати що?

Більшість жінок прагнуть, щоб їх фігура виглядала як пісочний годинник — ідеал серед жіночих силуетів. Щоб вона виглядала як коса, потрібно збалансувати пропорції, візуально розширивши нижню частину силуету і підкресливши талію. Найкраще для коси підходять розкльошені сукні, Зрізаних на талії або не сильно нижче. Бороди будуть добре виглядати в сукнях будь-якої довжини — міні, міді або максі. Однак варто пам’ятати, що найбільшим надбанням силуету є ноги і варто виставляти їх, якщо вам не доведеться вибирати довжину максі Широкі плечі візуально slimline v-декольте. Хорошим хитрістю також є підбір двоколісного Сукні для бісеру – z ciemniejszym odcieniem na górze.

sukienki dla rożka stylizacje
Sukienki dla rożka stylizacje – sklep ebutik.pl

Плаття для укладання з бісеру

У нас є три укладання для вас з сукнями на косу для різних випадків. Приступимо до роботи набору. Одягаємо двоколірні сукні — верх чорний, а низ чорно-білий смугастий. Верх має V-подібний виріз, а низ розкльошені. елегантний сукня з довгими рукавами буде чудово виглядати з чорними шпильками і місткою сумочкою. Доповненням може стати тонке срібне намисто знаменитості (з одним кулоном). Для особливих випадків, наприклад, для весілля, хрещення або іншого торжества жуків, можна вибрати яскраве рожеве мереживне плаття. Тісно розкльошені модель підкреслює талію, V-подібний виріз підкреслює струнку шию, а рукава закривають широкі плечі. Для комплекту варто вибирати шпильки і клатч в міцному кольорі — наприклад, червоному. Творіння відмінно підкреслить довгі, золоті сережки. Останній набір розрахований на кожен день — шопінг, прогулянки, зустріч з друзями або родиною або побачення. Ми вибрали одяг на замовлення — плаття на товстих бретеках. Модні оборки внизу сукні зробить силует схожим на пісочний годинник, і в той же час укладання впишеться в останні тенденції. Хорошими доповненнями є чохол, годинник на білому поясі і невелика сумочка.