Плаття для груші: кращі моделі

Плаття для груші: кращі моделі

Які сукні для груші найбільш виграшні? Як прикрити манжети силуету і підкреслити її сильні сторони? Дізнайтеся, які моделі суконь краще вибрати і з чим їх носити, щоб наша укладка була не тільки модною, але і відмінно підкреслила фігуру.

Грушевий силует

Жінки з фігурою груші мають масивний силует вниз — широкі стегна, кругла попою і великі стегна. Верх силуету непропорційний, невеликий бюст і вузькі плечі візуально не підходять до решти тіла. Для досягнення бажаної фігури пісочного годинника досить звернути увагу на верхні частини і замаскувати низ силуету. Це можна зробити, завдяки правильно підібраному сукні. Ви не знаєте, який тип силуету Ласкаво просимо до наш запис, Завдяки якому ви дізнаєтеся, який у вас тип фігури.

Відповідні гарнітури шрифтів

Почнемо з того, як відвернути увагу від низу фігури і замаскувати її недоліки. Коли справа доходить до розрізу сукні для груші Хорошим вибором є розкльошені моделі, які добре прилягають до верхньої частини силуету. Абажур затінює низ силуету, а вдало підібраний виріз (круглий, сильно народжений, з палітуркою) приверне увагу до верху фігури. За ставками на розкльошені сукні вибрати моделі midi. Відмінним вибором є сукні з іспанки. Знижена лінія плечей візуально збільшує їх, а вільна частина інших сукні затемнює стегна, попою і животом. Хороший вибір для більшості груш також трохи розширено до дна сукні пастухів. Найкраще вибирати моделі з поясним ремінцем і сильно декорованим верхом — наприклад, зараз модні глянцеві перли. Груші powinny unikać sukienek o kroju bombki, z baskinką czy tulipanowym dołem.

sukienki dla gruszki stylizacje
Sukienki dla gruszki stylizacje – sklep ebutik.pl

Прикраси

Різниця між стегнами і плечима у груш досить велика, що ви можете спокійно дозволити собі різні візерунки або сміливі розрізи. Найкраще вибирати моделі одягу з візерунками тільки на верхній частині силуету. Також варто надіти широкі кімонічні рукава, асиметричні розрізи або сукні з жабою. Відмінними прикрасами для груш є оборки на верхній частині сукні — така обробка візуально збільшить бюст і в той же час приверне увагу. Варто також надіти прикраси на рукавах, які змусять плечі здаватися ширше. Ідеальним вибором є сукні стиль мілітарі з пагонами або нашивками на рукавах.

Плаття для укладання груші

Ми склали три укладання для різних випадків з ідеальними сукнями для груші в головній ролі. Перша укладання призначена для роботи, де строгий дрес-код не застосовується, але виглядати потрібно елегантно. Ми вибрали плаття оливкового кольору асиметричного крою, прикрашене вставками із екокожі. Такий фасон прикриє масивні стегна, а круглий виріз і прикраси на плечах візуально збільшать їх. Добрими доповненнями до набору стануть чорні шпильки і містка сумочка, з прикрас ми рекомендуємо тонкий браслет. Щодня ми рекомендуємо вам один з наймодніших сьогодні крою — плаття іспанської жінки з опущеною лінією плечей і мереживом замість рюш. Вертикальна посадка смуг буде чудово виглядати як з білими, так і з чорними аксесуарами — радимо вибрати невелику сумку і зручні сандалі на стійці. Для особливих випадків рекомендуємо яскраво-червоне плаття з оборками на декольте і краваткою на шиї. Такі прикраси привертають увагу до верхньої частини силуету. Трохи розкльошена яма прикриє всі манжети фігури. Плаття буде відмінно виглядати з взуттям на підборах, наприклад, чорними факелами. Для комплекту варто вибрати сумочку на ланцюжку і золоті, довгі сережки.