Пишні рукави — довгоочікуване повернення легенди!

Пишні рукави  — довгоочікуване повернення легенди!

Пік моди на пишні рукави панував серед жінок у 80-х та 90-х роках XX століття, але їх добре знали вже в XVIII столітті. У той час ними прикрашали сукні в стилі empire, тобто пошиті з найдорожчих матеріалів витвори, які носили в основному при французькому дворі. Ця тенденція в наш час повернулася з подвоєною силою й ми можемо зустріти пишні рукави на багатьох елементах гардеробу, на яких ми ніколи в житті не очікували б їх побачити. Перевірте, з чим носити одяг з пишними рукавами й порівняйте поточні тенденції з тими з минулих десятиліть.

Як виглядає одяг з пишними рукавами?

Для початку розберімось з визначенням, що таке одяг з пишними рукавами, тому що кожна з нас розуміє це твердження по своєму. Це може бути одяг з широкими повітряними рукавами, а також одяг з ліхтариками, що підкреслюють плечі. Найчастіше вони зустрічаються на блузках, сорочках й сукнях, але сьогодні вони також з’являються на светрах або толстовках. В цей час мода дивує нас майже кожного дня своїми неочевидними рішеннями, з яких іноді виникають дуже хороші ідеї. Здавалося б, що блузка з пишними рукавами повинна бути обтислого фасону, щоб зберегти пропорції фігури. Однак це не завжди так – сьогодні Ти легко зустрінеш, наприклад, короткі блузки з ліхтариками не тільки на рукавах, але й в нижній частині одягу. З іншого боку, блузка з балахонистими повітряними рукавами не обов’язково повинна бути обтислою. Замість цього вона може мати ширший й вільніший крій oversize, що зовсім не буде порушувати пропорцій тіла. Все залежить від того, який одяг та взуття Ти підбереш для пишних рукавів.

Одяг з пишними рукавами з магазину ebutik.com.ua
Візерункова блузка в горошок з пишними рукавами — доступні в магазині ebutik.com.ua

Для кого найбільше пасує одяг з пишними рукавами?

Тепер ми піднімемо дуже нагальне питання щодо того, для кого пишні рукави будуть хорошим вибором, а для кого не дуже. Цей характерний тип рукава оптично збільшує й розширює плечі, й будь-яку іншу частину тіла, на якому він знаходиться. В Інтернеті я знайшла з цього приводу масу суперечливої інформації. Деякі джерела повідомляють, що пишні рукави повнять й призначені тільки для струнких жінок. Інші портали, навпаки, повідомляють, що вільний крій пишної блузки може ефективно приховати деякі недоліки фігури, такі як великий бюст або широкі руки. Але чи це дійсно так? Особисто я схиляюся до першої думки, але істина, як завжди, лежить посередині, тому найкраще переконатися у цьому самій. Незалежно від того, яку Ти маєш статуру, все-таки варто приміряти різний одяг з пишними рукавами й перевірити, чи підходить він для Тебе. Річ у тому, що пишний рукав привертає погляд й ефективно відвертає увагу, тому, можливо, він дійсно буде працювати у жінок з повнішими формами.

Як носити пишні рукава? Підсказуємо!

Тим часом ми покажемо Вам, як залучити одяг з пишними рукавами до своїх образів, щоб проявити увесь їх потенціал, який вони містять. Такий фасон є дуже характерним й заснований на геометричних формах, наприклад трапеції або еліпса. Тому такий одяг потрібно правильно врівноважувати іншим, щоб зберегти пропорції фігури й отримати дуже цікавий ефект. Наприклад, блуза з пишними рукавами відмінно виглядатиме в поєднанні з джинсами з високою талією, не обов’язково з skinny, але й з mom jeans. До цього одягни босоніжки на шпильці з відкритим носком й закритим каблуком. Блуза з ліхтариками на плечах, завдяки яким верхня частина тіла буде у формі зображуватися у вигляді трикутника, відмінно підійде й в поєднанні з мініспідницею трапецієподібної форми із завищеною талією. Підбір різних фасонів гардеробу часто нагадує головоломку, яку досить правильно підібрати один до одного. Головне, це не впасти в перебільшення й уникнути гротескного ефекту.

Короткі блузки з пишними рукавами також відмінно підходять для теплих місяців з шортами, з якими вони утворюють дуже цікавий дует. Обирайте моделі бохо, з довгим або коротким рукавом, прикрашені вишивкою або мереживом. Влітку одягайте блузки іспанки цього фасону, і Ти будеш виглядати приголомшливо! Але не обмежуй себе тільки образами, призначеними для відпочинку. Зверни увагу, що ретро сорочка з пишними рукавами в поєднанні з класичними завуженими штанами створить ідеальний образ на роботу. У такому комплекті Ти будеш виглядати не тільки супер модно, але й професійно. Для вечора або вечірки у друзів обери блузку з прозорими пишними сітчастими рукавами, квадратним вирізом й блискучими елементами. Лихоманка суботньої ночі гарантована!

Модний одяг з пишними рукавами з магазину ebutik.com.ua
Светр з пишними рукавами відмінно урізноманітнить будь-який образ — магазин ebutik.com.ua

Модний одяг з пишними рукавами

Ще одним видом одягу, на якому часто зустрічаються модні пишні рукави — це сукні. Модні ліхтарики не завжди означають широкий рукав по всій довжині, іноді достатньо лише невеликого акценту на плечах. Наймоднішими в цьому сезоні є обтислі сукні з тонкого ребристого трикотажу з тонкими рюшами на вершинах плечей. Такі моделі надають усьому силуету шику 80-х., коли широкі плечі були шалено модними. Жінки підкреслювали їх додатково великими двобортними піджаками з загостреними плечима. Також стильно виглядає візерункова сукня з пишними рукавами від верхівок плечей до зап’ясть. Моделі в кольорах або абстрактних візерунках Ви з успіхом одягнете на щодень, а також для офісу або для особливих випадків. Найкраще одягати з ними туфлі на високих підборах, такі як каблуки або босоніжки, можливо, ботильйони.

Ви також знайдете пишні рукави й на спортивному одязі сьогодні! Великим хітом є пошиті таким способом толстовки та светри, які відмінно підходять для повсякденних образів. Ви підете в них в школу, на роботу, а також на зустріч з друзями. Такі моделі сенсаційно урізноманітнюють наряди й ефектно освіжать гардероб та знімуть з нього нудьгу. Жіночі толстовки та кофти з пишними рукавами одягайте з джинсовими або плісированими спідницями або розкльошеними спідницями. Якщо наш пост надихнув Тебе випробувати одяг з пишними рукавами на собі, то заглянь до магазину ebutik.com.ua, де можна знайти усі обговорювані фасони.

Читай також: Спідниця міді плісе на осінь і зиму 

Дивись також: Сукні комплекти – тобто мода на дому