Перехід куртки — на що зважитися?

Перехід куртки — на що зважитися?

Перехідний сезон між сезонами завжди проблематичний, коли мова йде про створення укладання – ви не вмієте одягатися. Погода змінюється швидко і варто мати завжди на верхньому покритті. Сьогодні ми підкажемо вам на які куртки надягати. Перевірте, яка перехідна куртка буде краще для вас.

Перехід куртки підбирається під ваші потреби

Перш ніж купити перехідну куртку, подумайте про кілька питаннях. Розглянемо, віддаєте перевагу ви класичні куртки або у відповідності з останніми тенденціями. Подумайте, якщо ви дбаєте про додаткові предмети, такі як капюшон, комір або кишені. Перегляньте свій гардероб і подивіться, які туфлі у вас на осінь — це дозволить вам правильно підібрати колір куртки. Зазвичай ми зупиняємо свій вибір на тонованих відтінках — гранатових, сірих, коричневих або чорних. Все більше жінок, однак, вибирають куртки для осені в сильних тонах. Барвистий акцент під час осінньої аури є джек-пот постріл. Прекрасно представлені жовті, червоні, рожеві, зелені або кобальтові шкіряні куртки. Хочете зробити ставку на незвичайний колір, але не вибирати інтенсивні кольори? Одягніть пастелі — блакитні або яскраво-рожеві.

Шкіряні куртки і рамонески

Дуже багато жінок вибирають для шкіряні куртки. Нас це не дивує — вони елегантні, підходять під різноманітні укладання, а вдало підібраний крій забезпечує комфорт. Ви можете зробити ставку на класичний шкіряні куртки або вибрати пристебнуті збоку рамоніск. Куртки часто прикрашають такими елементами, як шпильки, стрази, пряжки або декоративні замки. Також варто визначитися з шкіряні куртки z modnymi, połyskującymi perełkami czy kolorowymi haftami. Dobre na sezon przejściowy są modele z futrzanymi kołnierzami.

kurtki przejściowe
Kurtki przejściowe – sklep ebutik.pl

Джинсові моделі

Хорошим вибором для перехідного сезону є куртки джинсові. З кожним роком все більше жінок роблять вибір на їх вибір, і бренди одягу перевершують себе в представленні моделей, які ідеально підходять для змінних погодних умов. Ви можете зробити ставку на класичні моделі квадратної форми, доходячи до лінії стегон або вибрати більш довгі моделі до середини стегна. Цікаво виглядають джинсові куртки парка або рамоніск. Куртки джинсові зазвичай їх прикрашають натиранням і дірочками, іноді шпильками або стразами. Модні прикраси – це кольорові стрічки, намистини або хутряні вставки. Багато моделей утеплюються з нижньої сторони.

Модні бомбери

В останні тренди відмінно вписуються куртки бомбардувальників. Ці перехідні куртки характеризуються зварювальними швами в нижній частині одягу, в кінці рукавів і декольте. Бомбери можна прикрасити кольоровою вишивкою, аплікаціями і скобами. Ми можемо вибрати однорідні моделі або зупинити свій вибір на фасадах в візерунках. Красиво презентувати себе бомбардувальники в квіткових, тропічних, тваринних мотивах, етнічних прикрасах або візерунках моро.

Інші перехідні куртки

Відмінним вибором є також стьобані перехідні куртки — забезпечують тепловий комфорт і відмінний зовнішній вигляд, а деякі з них складаються до невеликого розміру. Фасади можуть мати баскінку, декоративні оборки, багато моделей оснащені капюшоном. Вам подобається стиль мілітарі? Хорошим вибором стане перехідна куртка в стилі мілітарі з латками і пагонами вирізом парки або вільним, коробчатим фасадом. Також можна зробити ставку на куртки пілота — зі вставками з інших матеріалів і декоративними замками.