Пастель рожевий: огляд модного одягу

Пастель рожевий: огляд модного одягу

Пастельний рожевий був модним вже багато сезонів, але його популярність зросла за рахунок факту вибору рожевого кварцу для кольору 2016 року за версією Pantone. Інтерес до відтінку не знижується, а яскраво-рожевий одяг – хіт продажів. Сьогодні у нас для вас є огляд модних елементів гардероба цього кольору.

Світло-рожеві сукні

Коли справа доходить до пастельно-рожевий для нас номер один з одягу є блідо-рожеві сукні. Ці одягу надзвичайно жіночні і в той же час мають дівчаче чарівність в них. Зіставте їх можна як світлими тонами, так і створювати укладання в скандинавському стилі і поєднувати з темними кольорами. Які моделі особливо припали до нашого смаку? Красиво виглядає плаття з опущеною лінією плечей, гумовим корсетом і наплавленими в кінці рукавів. Ефектно представлена розкльошена модель з мереживом на спині. Також зняте в джек-пот плаття в рельєфний горох — надзвичайно модний візерунок в цьому році. Дуже чуттєво представляємо себе яскраво-рожеві сукні мереживо. На наш погляд, варто також зробити ставку на блідо-рожеві сукні Спортивні костюми, які відмінно підходять для повсякденного укладання. Модель довжини міді чудово виглядає з яскравими плечовими вкрапленнями. Хороший вибір блідо-рожеві сукні z wiązaniami, haftami, wycięciami na ramionach, elementami kontrastowymi kolorystycznie czy falbanami.

pastelowy róż
Pastelowy róż: ubrania – sklep ebutik.pl

Пастельний рожевий: верхні елементи гардероба

Найпопулярнішою одягом, коли мова йде про верхніх елементах гардероба, є, звичайно, блузки, футболки і футболки. Саме вибираючи такий одяг, ми намагаємося стежити за останніми тенденціями. У цьому сезоні ми раді зробити ставку на пастельно-рожевий, А які прикраси ми вибираємо? Популярними є моделі з опущеною лінією плечей, рюшами або іспанським вирізом. Ще нестихлі тенденції – це палітурки, вирізи на плечах або вставки з мережива. Коли справа доходить до футболки Найкраще робити ставки на моделі, прикрашені принтами і написами, які добре вписуються в тренд персоналізації. Для роботи (але і для вечірок, зустрічей або побачень) відмінно підходять яскраво-рожеві сорочки. У свою чергу, кожен день відмінний одяг блідо-рожеві світшоти. Це можуть бути моделі, розстебнуті або надіті головою — всі вони чудово підходять для модного спортивного стилю. Дуже модними є блідо-рожеві світшоти зі скобами, принтами і написами. Світло-рожеві светри і кардигани також відмінно підходять для більш холодних днів. Найкраще робити ставки на моделі з водолазкою або з теплих матеріалів типу вовни або кашеміру.

Нижні елементи гардероба

Відмінним одягом, особливо для весняно-літнього сезону, є на наш погляд яскраво-рожеві брюки. Одяг буде відмінно підходить для багатьох укладок, також для роботи. Вони добре себе представляють брюки Матеріал матеріалу в кольорі пастельно-рожевий. Для укладання на щоденній основі варто вибирати яскраво-рожеві джинси, брюки светштани або шорти. Варто також зробити ставку на світло-рожеві спідниці. Магазин ебутік.pl пропонує вам моделі з шаруватими рюшами, декоративними шнурками і рюшами. Також цікавим одягом є яскраво-рожеві комбінезони або комплекти, які вправно поєднуючи верхню і нижню частини гардероба забезпечують нам практично готову укладку. Ви можете зробити ставку на елегантний комбінезон з довгими ногами і зверху на бретельках або комплектах, які поєднують спідниці і блузи. Найбільш популярними, однак, є спортивні костюми — вільного крою і відповідають останнім тенденціям. У магазині ebutik.pl можна купити моделі з оборками, палітурками, опущеною лінією плечей або ажурними вирізами.