Пастельні штани – як їх носити, щоб виглядати модно?

Пастельні штани – як їх носити, щоб виглядати модно?

Штани в ніжних, підживлюючих тонах повинні мати кожну весну. Це нічим не відрізняється в цьому році. Ви хочете піднести себе однозначно, але не знаєте, який одяг вибрати? Перевірте поради наших стилістів і виберіть пастельні штани, в яких ви будете радувати всіх.

Огляд трендів, представлених відомими брендами навесні 2018, не залишає сумнівів: цим сезоном править пастелі! Ми носимо ніжні вибілені кольори як один виразний елемент укладання, але настійно рекомендуємо пастелі в тотальному варіанті look – в одній укладанні ми поєднуємо безліч відтінків одного кольору. Не бійтеся модних експериментів – в цьому сезоні пастельний одяг ми також носимо для вечора і в якості елемента офіційного коду сукні. Ми натякнемо! Готуючись до весняних виїздах, тягнуться до одягу в ванілі, лаванді, лососеві або малині. Також, якщо ви виберете м’ятні або абрикосові штани.

Модна класика

У моді ви цінуєте перевірені шаблони і не маєте бажання експериментувати? На роботі у вас є офіційний дрес-код, який хочеться трохи оживити навесні? В цьому випадку пропонуємо тягнутися до штанів класичного крою, в яких дами з більш жіночними формами також будуть відчувати себе добре. Для роботи або для менш офіційної ділової зустрічі надягайте пудрові рожеві або блакитні прості пастельні джинси. Для цього виберіть мереживну блузу і знову дуже модний класичний кардиган в аналогічному пастельному відтінку. Не варто забувати і про стильні аксесуари – зручна сумка на плече, пачки на підборах і ніжні золоті прикраси.
Хочете поєднати класичну елегантність з новими тенденціями? Ставка на дуже популярні серед знаменитостей і модних блогерів широкі штани штани в пастельному відтінку. Жовті, м’ятні або лавандові широкі штани гармонійно змоделюють силует і покриють всі його недосконалості. Штани кюлоти найкраще носити з яскравим кроп-верхом і блузкою з подовженими рукавами, еспадрільс і чокер. У спортивному варіанті надягайте широкі штани з оверсайз білою футболкою, толстовкою і зручними кросівки.

Пастельні штани – дівчачий погляд

Ви відчуваєте, що вашому укладанню не вистачає легкості або хочете виглядати молодше? Рекомендуємо вибирати з урахуванням туби із завищеною талією, бажано лавандового, м’ятного або світло-рожевого відтінку. Це перевірений спосіб додати свій силует стрункості До барвистих штанів, виберіть футболку з кумедним цитатою або модним принтом і цього року хіт – барвистий бомбер толстовка зі скобами. Не забувайте про зручне спортивне взуття або кросівки і сумці з поштовиком, в яку ви помістите всі потрібні вам дрібнички. Щодня ви великий шанувальник комфортного стилю з трохи безтурботності? Наша пропозиція для вас – пастель брюки Спортивний костюм (наприклад, світло-оранжевий або екру), скроєний топ і толстовки. Такий набір є ідеальним вибором для груп streetwearu, які люблять веселощі з модою і неочевидним поглядом.

Пастелі для урочистих випадків

Для вечора відмінно підійдуть пастельні брюки з натуральної шкіри із завищеною талією. Їх примхливий вигляд зламається з ніжною пастельною колірною гамою. Блискучі шкіряні штани вибирайте тоді, коли можна похвалитися акуратною фігурою – це перевірений спосіб підкреслити стрункість ніг і жіночні форми. Сірі або світло-жовті штани з екошкіри з безплідним сорочка прикрашена витонченим ювелірним коміром. Доповніть цілком сексуальними шпильками і класичним тренчем. У такому повороті ви зробите фурор під час елегантного вечері або під час вечірньої зустрічі з друзями.

Пастельні штани – ідеальний спосіб додати дівочу витонченість і створити по-справжньому весняний вигляд. Вони відмінно підійдуть як елемент укладання для роботи або для офіційної зустрічі, але ви також можете успішно в більш випадковому варіанті, для прогулянки або зустрічі з друзями. Якщо ви відчуваєте, що вони все ще відсутні у вашій гардеробній кімнаті, ми рекомендуємо вам наздогнати. Штани вибіленого кольору – це гарячий тренд прямо з подіумів найбільших дизайнерів. Не чекайте, знайдіть свій ідеал зараз і насолоджуйтеся оновленим поглядом!