Парфуми на зиму — ознайомтеся з ароматами, які ідеально підходять для цієї пори року!

Парфуми на зиму — ознайомтеся з ароматами, які ідеально підходять для цієї пори року!

Прийом їжі грає вкрай важливу роль в людині. На додаток до виявлення загроз, він також використовується, щоб висміятися від красивих запахів, які іноді надають рятівний вплив на нашу нервову систему. Залежно від типу і інтенсивності, запахи можуть заспокоїти нас або додати енергії. З цією метою було сформовано парфумерія, Тобто різноманітні ароматичні суміші для чоловіків і жінок. У цій групі ми виділяємо концентрати, туалетна вода і парфумованих вод, найсильнішим ароматом яких володіють колишні. Вони найбільш довговічні і ефективні завдяки низькому розведенню екстрактів з окремих компонентів. Парфумовані води Вони, навпаки, трохи міцніше і міцніше туалетних вод. Люди від природи люблять приємні запахи, тому ми любимо щодня розпилювати себе улюбленими запахами.

Красиві парфуми – ідеальне доповнення не тільки до укладання, Але і підкреслити наш елегантний або акуратний зовнішній вигляд. Доглянута і доглянута жінка використовує парфуми, щоб підкреслити свій характер і показати в ній дрімає внутрішню силу. Чоловіки, в свою чергу, використовують аромати, щоб показати своє домінування і сигналізувати про те, що їм подобається піклуватися один про одного. Парфумуючи себе, ми також хочемо здаватися більш привабливими для протилежної статі, адже правильний запах може міцно проникнути в пам’ять. Це полегшує нам асоціювати конкретну людину з тим чи іншим запахом, місцем або ситуацією.

Жіночі парфуми на зиму — загадкові і чуттєві аромати

Які парфуми краще вибрати взимку? Важко укласти однозначно, адже кожному з нас подобається вона різна. Однак існують певні види запахів, які більше влаштовують нас із зимою, через низьку температуру і горезвісний недолік сонця. Першим є ванілі, Що викликає в голову теплі асоціації з його ароматом. Це звичайний інгредієнт різної солодощі, ми також додаємо його в каву або чай. Так що цей запах здається ідеальним парфумерним інгредієнтом для зими, адже влітку він може виявитися занадто солодким і занадто «важким». Другий аромат, який відмінно підходить для зимового сезону, це дерево — кедр, сандал Його характерний, сухий, але теплий запах може бути пов’язаний з дерев’яним котеджем в горах, що стоїть серед засніженого хвойного лісу. Його інтер’єр зігріває і висвітлює вогонь від каміна, а палаючі дрова здаються вушними тріщинами. Бачиш це? оу, вірно!

Perfumy na zimę - sklep eButik.pl
Парфуми на зиму — дивіться всю колекцію ароматів для неї і для нього в магазині Ebutik.pl

Аромати з дерева Вони також можуть, як і ваніль, асоціювати нас з Різдвом. Більшість з нас мають в пам’яті запах справжньої ялинки з цього часу і аромати різної випічки, приготовленої спеціально для цієї нагоди. Запахи дерева і ванілі огорнуть нас своїм теплом, хоча б тому жіночі парфуми на зиму повинні містити їх в собі.

Чи можуть парфуми на зиму бути квітковими?

Але, звичайно, я роблю! Багатьом здається квіткові парфуми зарезервовані тільки на теплі місяці, але це не так. Багато квіткових нот чудово працюють взимку, а також: Жасмин, пачулі, Лілія чи то троянда – це лише деякі з них. Відповідно балансування їх концентрації в заданому парфумі змусить нас думати про веслування відразу, коли відчуваючи його на собі взимку. Жіночі парфуми на зиму містять екстракти квітів пахнуть дуже жіночно і чуттєво. Напевно така суміш сподобається багатьом чоловікам, а інші жінки будуть дивитися на вас з неприхованою ревнощами! Решта компоненти квіткового парфуму можуть відмінно підкреслити їх виразність, якщо тільки вибрати в правильних пропорціях. Так що якщо ви тільки його уявляєте, сміливо дістаєтеся до жіночих парфумів на зиму з квітковим запахом.

Чи можуть парфуми на зиму пахнути фруктовим?

Чому ні? ІЗ Фрукти парфуми ситуація виглядає дуже схожою на квіткові. Деякі фруктові нотки підходять більше до літа, інші до зими, але деякі з них можуть успішно використовуватися протягом усього року. Для прикладу візьмемо цитрусові аромати: Їх соковитий, виразний аромат відмінно підходить до літньої спеки і напоїв з піддоном. Але з іншого боку, запах грейпфрута або апельсина відмінно освіжає і додає енергії. Так чому б не скористатися цим фактом і інвестувати в жіночі парфуми на зиму з нотками цих фруктів? З цієї ж причини цитрусові аромати додати в гелі для душу, які у нас прокидаються вранці на цілий день. Крім цитрусових нот, жіночі парфуми на зиму також можуть базуватися на запахах інших фруктів, наприклад груші, сливи або гранат. Спробуйте аромати, які містять абрикос, ягода або чорну смородину, теж.

Парфуми на зиму — жіночі та чоловічі аромати в магазині Ebutik.pl

Якщо ви шукаєте дешеву і хорошу парфумерію для зимового сезону, то відвідайте магазин обов’язково Ебутік.pl і перевірте вкладку DROGROGery. Там ви знайдете великий вибір елегантних ароматів для жінок і чоловіків, які довго затримуються і належним чином інтенсивні. Рекомендуємо зокрема парфуми на зиму від бренду JFenzi, Лотос, Маркус П і Алвернум. У багатому асортименті ароматів ви знайдете улюблені води, які ідеально підходять для повсякденного використання та урочистих випадків.