Паризький стиль одягу — дізнайся секрет шику парижанок!

Паризький стиль одягу — дізнайся секрет шику парижанок!

З 17-го століття Франція визнана світовою Батьківщиною моди, й паризький стиль одягу до вподоби багатьом жінкам. Чи ти теж серед них? Тобі подобається ця атмосфера, й ти дивуєшся, як француженки це роблять? У сьогоднішньому записі ми розкриємо Вам усі секрети гардеробу парижанок, покажемо його складові частини й представимо найкращі образи!

Як одягатися у паризькому стилі? Дізнайся про ключові правила!

Віддавна паризький стиль одягу вважався бездоганним. Француженки дуже піклуються про свій імідж, мають ідеальне почуття стилю та вміють прекрасно поєднувати між собою окремі предмети гардероба. Вони вміють поєднувати старе з новим та елегантне з повсякденним, щоб отримати єдине ціле та гарний ефект. Якщо Ти теж хочеш володіти тими ж знаннями, що і вони та опанувати паризький стиль, тоді дотримуйся цих правил:

  • Помірність та мінімалізм — секрети паризького стилю в основному засновані на простоті й приглушених кольорах. Парижанки найчастіше обирають одяг у відтінках білого, чорного, коричневого, сірого, бежевого і темно-синього. Крім того, вони не перебільшують з аксесуарами та не наносять яскравий макіяж. Їх відмінною рисою є вигляд nude та червоні губи!
  • Класична елегантність — одяг в паризькому стилі — це, перш за все, класичні й позачасові фасони, які ніколи не вийдуть з моди. Доповнюють їх класичні візерунки, такі як клітка, гусяча лапка, смужки, а також горошок.

 

Образ в паризькому стилі з магазину ebutik.com.ua
Повна гармонія візерунків, фасонів та кольорів усе це про паризький стиль одягу – магазин ebutik.com.ua
  • Сміливість та впевненість в собі – мода основана на грі тенденцій, а француженки це прекрасно розуміють. Тому іноді, коли їм хочеться, вони не соромляться носити екстравагантний одяг, тому що вони можуть збалансувати його. Вони знають, чого хочуть, й не бояться експериментувати з модою, тому що вона існує для людей, а не навпаки.
  • Тенденції в аксесуарах — парижанки надають великого значення аксесуарам, без яких не може бути повноцінного образу. Завдяки аксесуарам, таким як взуття, головні убори або сумочки, вони залучають останні тенденції до нарядів, але не перебільшують. Наприклад, якщо в моді леопард, то француженка не одягається в пантеру з голови до ніг. Замість цього вона скоріше обере леопардові чоботі або клатч з тваринним візерунком.

11 речей та аксесуарів в паризькому стилі

Щоб ще краще зрозуміти, що таке паризький стиль одягу, прочитай наступний список одягу та аксесуарів, який напевно є в гардеробі кожної парижанки. Перевір, чи Ти теж їх маєш й поповни можливі недостачі, й, безумовно, Ти будеш ще ближче до створення ідеальних паризьких образів! І так, Тобі знадобляться:

  • Біла сорочка — звичайно, бавовняна, бажано oversize, але добре підійде й приталена модель з буфами в стилі ретро.
  • Джинси – знайди модель, яка ідеально пасує до Твоєї фігури, й не розлучайся з нею. Це можуть бути в обліпку, mom jeans або кльош, але обов’язково в класичному синьому відтінку.
  • Пальто з поясом — обов’язково класичне й приталене до фігури. Навесні рекомендуємо тренчі, а взимку вовняні моделі.
  • Піджак – гладкий в клітинку, бажано вільніший та довший фасон, якби запозичений з чоловічого гардероба.
  • Маленька чорна – універсальна сукня, підходить для різних випадків.
  • Блузки з довгими рукавами в горизонтальну смужку — бажано в біло-чорну, біло-синю та біло-червону!
  • Чорні штани — завужені, palazzo, кюлоти – такі, в яких добре себе почуваєш.
  • Класичний светр — з якісного, універсального та позачасового матеріалу.
  • Чорна сумочка — наприклад, стьобаний клатч на довгому ремені.
  • Чорні та бежеві туфлі на високих підборах — балетки, туфлі, мокасини та ботфорти.
  • Бавовняна футболка — звичайно, найкраще біла, бежева, сіра та чорна.
Незамінним елементом паризького стилю є біла сорочка oversize - магазин ebutik.com.ua
Біла сорочка з синіми джинсами це безпрограшний образ у французькому стилі – магазин ebutik.com.ua

Зрозуміло, що потрібен буде деякий час, щоб зібрати вищеописаний гардероб, але завдяки цьому Ти будеш мати базу в паризькому стилі одягу, яку з часом розшириш. Весна, що надходить це ідеальний час, щоб подружитися з модою у французькому стилі. У теплу погоду чорну класику заміниш на білу або бежеву, сміливо додавай також пастельні відтінки, щоб скрасити свої образи. Наряди, витримані в темних тонах, варто оживити за допомогою червоних аксесуарів-чобіт, сумок або знаменитого французького берета.

Паризький стиль в образах – як розпочати?

Читаючи список одягу, взуття та аксесуарів, яких супроводжує паризький стиль одягу, неважко не помітити, що він нагадує capsule wardrobe. Капсульний гардероб має багато спільного з ним, хоча б класичні кольори та позачасову моду. Вищеперелічений одяг можеш змішувати один з одним за бажанням, і кожного разу Ти будеш отримувати єдине ціле. Крім того, француженки, створюючи стильні образи в паризькому стилі стежать за тим, щоб вони були цілісними, тобто, доповнені завжди біжутерію, сумочкою або сонцезахисними окулярами.

Також, парижанки будують свої образи пошарово: наприклад, вільні сорочки oversize заправляють в приталені штани ретро, на плечі накидають недбало піджак в клітку, а поверх одягають пальто. Все це доповнюється улюбленим взуттям — підборами або на пласкій підошві, а решту залишають аксесуарам. Таким чином, вони створюють свого роду уніформу в якій вони відчувають себе найкраще та яка підходить абсолютно для будь-якого випадку. У такому вбранні можна піти на прогулянку, на роботу, на зустріч з друзями в місто або за покупками.

Ми сподіваємося, що завдяки цьому посту у Тебе з’явиться бажання випробувати на собі французький шик й, що Ти надихнешся фотографіями образів, які ми створили. Спробуй застосувати його на практиці вже навесні, а також в наступні сезони. Дай нам знати, чи приваблює Тебе паризький стиль одягу, й поділися з нами своїми образами, якщо Ти бажаєш.

 

Читай також: Фітнес укладання – відповідають новорічним положенням!

Дивись також: Перехідна жіноча куртка – кілька пропозицій