Пальто в клітинку – модний хіт осені!

Пальто в клітинку – модний хіт осені!

З приходом осені варто потурбуватись про свій комфорт. Адже з настанням холодів мода дещо видозмінюється. Одним з найкращих варіантів стильного верхнього одягу стане пальто в клітинку. Вам буде не лише затишно в такому вбранні. Трендове пальто допоможе Вам створити ідеальний стильний образ! Отож, настав час почати пошуки!

Стильне пальто в клітинку 

Ніжне осіннє сонце більше вже не зігріває? Час утеплитись! В такі моменти ми згадуємо про верхній одяг. В нас виникає бажання тепліше одягатися та не втратити почуття стилю. Надзвичайно важливо зберегти свою індивідуальність. Трендове пальто в клітинку легко може послугувати модним завершенням будь-якого Вашого образу. Пальто – річ, яка повинна бути в гардеробі кожної жінки! Воно не лише здатне зігріти Вас у прохолодний день. З таким варіантом верхнього одягу Ви точно здатні створити неперевершений образ! Моделі в клітинку знову повернулись у світ моди. Після сезонного показу ми починаємо готуватись до впровадження трендів у наше буденне життя. Ви завжди намагаєтесь не відставати від актуальних трендів? Тоді ця річ точно стане для Вас справжньою must have покупкою. Серед широкого різноманіття фасонів та варіантів принта Ви здатні відшукати свій ідеальний варіант! Боїтесь втратити голову від різноманіття? Клітинка може бути великою або ж дрібною. Важко буде визначитись і з кольором. Але ми готові Вам допомогти відшукати найкращий варіант! 

Пальто в клітинку бежевого кольору в поєднанні з чорним гольфом і легінсами
Пальто в клітинку – стильні моделі на eButik.com.ua!

Осіннє пальто в клітинку: яка довжина краще 

  • коротке пальто в клітинку

Ви не любите верхній одяг у довгій довжині? Тоді Вам точно прийдеться до душі цей варіант! Коротка довжина у вигляді вільного піджака дозволить Вам насолоджуватись комфортом протягом цілого дня! Сміливо комбінуйте таке пальто з улюбленими спідницями, сукнями та джинсами. Така модель ідеально виглядає з в’язаними кофтами та водолазками. З такою довжиною Ви здатні насолоджуватись моделями осіннього взуття на підборах!

  • пальто середньої довжини

Ви не можете визначитись між короткою та довгою моделлю? Довжина міді – ось вирішення Вашої проблеми. Міді залишається найактуальнішим варіантом для будь-якого типу фігури. Ви можете обрати між приталеним та оверсайз варіантом.

  • довге пальто в клітинку

Цей варіант найкраще виглядає на струнких та високих красунях. Така річ якнайкраще підкреслить всі переваги Вашої фігури. Тому, якщо Ви не боїтесь опинитись у центрі уваги, ця довжина – Ваш ідеальний вибір! Це пальто допоможе Вам додати родзинки до будь-якого образу! Ви будете неперевершено виглядати – будьте переконані. 

Жіноче пальто в клітинку: як вибрати та кому личить?

Принт клітинка – один з найуніверсальніших варіантів. Він личить жінкам з будь-яким кольоротипом зовнішності та типом фігури. У Вас тип фігури «пісочний годинник»? Вам надзвичайно пощастило! Хвилюватись не потрібно! Ви можете дозволити собі носити будь-яку довжину. Але іншим типам фігури не так пощастило. Проте кілька секретів допоможуть обійти всі нюанси та створити дійсно класний образ! Ви красуня з пишними формами? Тоді Вам краще уникати моделі з великою клітинкою. Адже такий варіант додасть лише небажаного додаткового обсягу. Але таке тепле пальто в клітинку стане ідеальним варіантом для стрункої жінки. Велика клітинка вдало виглядає на двубортних моделях. А ось красуням з типом фігури «яблуко» краще зупинити свій вибір на вільному фасоні. Приховати об‘ємні стегна допоможуть варіанти у довжині міді або максі. Головне – надати перевагу приталеним моделям. Крій краще обрати класичний. Прості поради допоможуть Вам підібрати найкращий варіант для незабутньої осені. І не забудьте про найголовніший додаток – щасливу усмішку. Ніщо не зробить образ кращим, аніж вона!

Як носити пальто в клітинку: довершений образ за кілька секунд

Визначитись з фасоном та кольором – це лише половина шляху до створення ідеального образу. Проте не варто зупинятись. Увімкніть свою фантазію та наважтесь на модні експерименти. А ми із задоволенням поділимось з Вами кількома корисними порадами. Картаті моделі пальто чудово виглядають у поєднанні зі спідницю синього кольору або з нашими улюбленими джинсами. Пальто легко вписати у образ з класичними брюками або зі стриманою спідницею-олівець. Бажаєте зробити акцент на талії? Тоді Вам точно знадобиться пасок або ремінь. Поговоримо про аксесуари. З ними точно варто знати міру. Уникайте надто яскравих аксесуарів. Адже вони точно не повинні претендувати на головну роль у Вашому образі. Ви зможете носити стильне пальто у поєднанні з костюмом. Бажаєте створити романтичний образ? Зручне пальто в клітинку в бежевому кольорі відмінно буде виглядати з милою плісерованою спідницею або з фатіновим варіантом. Зверху ми рекомендуємо Вам одягнути однотонний гольф світлого кольору. Щодо взуття? Одягніть оксфорди або черевики на масивній підошві. Ваш образ вийде неймовірним!  

Настав час для шопінгу!

Дешеве пальто в клітинку може стати частиною Вашого гардеробу лише за кілька секунд! Як це зробити? Все максимально просто: завітайте у інтернет-магазин eButik.com.ua та відчуйте всі переваги зручного онлайн-шопінгу! Сьогодні ми цінуємо свій час понад усе. Отож, ми рекомендуємо Вам забути про всі невдалі покупки в торгових центрах. Настав час отримувати задоволення від шопінгу! Досить марно витрачати свій час. Витрачайте його на важливі речі! Широкий асортимент стильного одягу інтернет-магазину eButik.com.ua здатний задовольнити будь-які Ваші модні потреби. Не вірите? Переконайтесь на власному досвіді! З нами Ви здатні насолоджуватись своїм виглядом щодня! Стильні та різноманітні образи ще ніколи не були такими доступними. Ми старанно працюємо над створенням стильного та якісного одягу. Адже вважаємо, що справжня мода повинна бути доступною абсолютно для кожного! І не потрібно витрачати купу грошей. Ви здатні створити стильний образ, витративши невеликий бюджет. Також ми рекомендуємо Вам переглянути широкий асортимент наших теплих жіночих светрів. Бажаємо Вам вдалого шопінгу та продуктивного дня! 

Читайте більше: Кофти на замок – довгі фасони для затишних поєднань

Подивіться ще: Балонові куртки – готуємось до холодного сезону!