Пальто або куртки — що вибрати для осені?

Пальто або куртки — що вибрати для осені?

Погода стає все більш осінньої з кожним днем. Вітер, дощ і низька температура скоро стануть нашими буденними. Варто заздалегідь запастися правим верхнім чохлом. Сьогодні ми розповімо, які пальто або куртки вибрати на осінь.

Пальто або куртки?

Напевно, багато жінок задаються питанням, чи краще вибирати для осені пальто або куртки. Все залежить від особистих переваг, але і один, і інший вид одягу має свої плюси і мінуси. Куртки зазвичай мають більш короткий крій, який не кожен відчує тепловий комфорт. З іншого боку, вони являють собою верхні покриття з матеріалів, ідеально підходять для зміни погоди і оснащені корисною витяжкою. Куртки можуть підтримуватися в певному стилі одягання або бути універсальними. Пальто зазвичай до середини стегна (або довше) і відмінно захищають від холоду. Такі чохли верхнього покриття, як правило, мають комір коміра, що покриває шию добре. Мало хто з моделей, однак, мають капюшон для захисту від дощу або снігу. Пальто елегантні і відмінно підходять з різноманітним одягом. Вони не будуть відповідати спортивній укладанні, однак. Також потрібно приділити велику увагу вибору взуття — найкраще підігнати їх з верхнім чохлом.

Який колір вибрати?

Jeśli szukasz uniwersalnego okrycia wierzchniego stawiaj na modele w kolorze czarnym, brązowym, szarym czy granatowym. Pięknie prezentują się także okrycia wierzchnie w innych stonowanych barwach – bordowe, oliwkowe czy khaki. Z mocnych kolorów polecamy Wam żółty, czerwony, różowy, zielony czy niebieski. Wolisz jasne barwy? Postaw na biały, kremowy, beżowy, jasnoróżowy, błękitny czy brzoskwiniowy.

płaszcze czy kurtki
Płaszcze czy kurtki? Sklep ebutik.pl

Куртки для осені

Якщо ви вибрали куртки на осінь тепер подумайте, яка модель буде краще для вас. Для осені підходять шкіряні куртки (в тому числі рамонески), стьобані, бомбардувальники, парки, джинсові або куртки виглядають як вітровки, але з утепленням. Куртки для осені ідеально виглядають з прикрасами. В цьому році наймоднішим прикрасою є оборки. Ви можете зупинити свій вибір на куртках для осені з басками або з оборками в кінці рукавів. Останні тенденції включають металеві прикраси — стрази, шпильки, намиста і замки. Варто зробити ставку на такі прикраси, як вставки з баранини, хутряні коміри або бахроми. Хорошими прикрасами є кольорові скоби, вишивка або аплікації. Ефективно виглядають куртки на осінь у шаблони. Ви можете вибрати квіткові мотиви, військовий моро візерунок або етнічні прикраси.

Модні пальто

Ви вирішили пальто? Магазин ебутік.pl має в продажу безліч цікавих моделей. Рекомендуємо вам рівномірні розрізи з декоративними вирізами, елементами контрастного відтінку або кольоровими вкрапленнями. Відмінно підійдуть пушкові моделі, стьобані, шерсть або хутро. Що стосується зрізу восени, то найбільш популярними є траншеї, тобто пальто з досить тонкого матеріалу з двома рядами гудзиків, коміром і поясом на талії. Пальто може бути прикрашена м’яким хутром, асиметричним повзунком або вставками з інших матеріалів. Крім уніфікованих моделей, хорошим вибором є пальто у шаблони. Джекпот постріл – це плед, смужки, геометричні мотиви, етнічні прикраси або орнаментальні візерунки.