Осіння колекція Scandezza: одяг та аксесуари

Осіння колекція Scandezza: одяг та аксесуари

Сьогодні темою нашого вступу є осіння колекція Scandezza. Дізнайтеся, які були натхнення для створення нового одягу і на які предмети гардеробу варто робити ставки. Знайдіть для себе модний одяг і аксесуари.

Осіння колекція Scandezza

На що зробив ставку відомий бренд на цей раз? Романтичні мереживні витвори, представлені влітку, замінили одягом зі злегка мерехтливих і теплих матеріалів. Колорування засноване в більшості вічно модних осінніх земляних кольорів (чорний, коричневий, бежевий, зелений) і тонких пастельних відтінках. Міцні кольори, такі як червоний, троянди і гранат також є хорошим вибором. У колекції ми знайдемо повсякденний одяг, такий як сукні, спідниці, брюки, куртки, сорочки або блузи і теплі предмети гардероба — светри, жилети, топові покриття. Що стосується візерунків, то тваринних мотивів, таких як пантера, зебра або змія-візерунок, Але в колекції ми також знайдемо типово осінню решітку, горох і інші геометричні візерунки.

Для холодних днів

Польська осінь в першу чергу прохолодна, тому варто мати теплий одяг в шафа. бренд Scandezza є у продажу кофти, прикрашені мереживом або моделі з фуршетними рукавами. Також варті уваги шикарні двобортні куртки ze złotymi guzikami, długie kardigany z kieszeniami czy ciepłe płaszcze. Świetnym ubraniem są zgodne z obecnymi trendami futrzane kamizelki z kapturem, które można nosić jako element stylizacji, ale także jako dodatkową warstwę ocieplającą (zakładając ją na okrycie wierzchnie).

Jesienna kolekcja Scandezza
Jesienna kolekcja Scandezza – sklep ebutik.pl

Стильна осінь

Кожна жінка хоче виглядати красиво і гламурно. Коли в тренді металеві відтінки, варто зробити ставку на злегка блискучий одяг. Бренд Scandezza заполонили нас чудовими сорочками з додаванням шовку. Дуже добре підходить для моделей з блискітками кишенями, в пантерах або малярських прикрасах. Scandezza У нас асоціюється з незвичайними сукнями — ми також знайдемо їх в осінній колекції. Хорошим вибором стане плаття максі в пантеру або модель міді з іспанськими рукавами з рюшами. Вони представляють себе чудово Сукні в зміїний візерунок – з опущеною лінією плеча, з краваткою на лінії декольте або прямим зрізом. Ми також були в захваті сукні з люверсами, виготовленими з матеріалу в смужки. З колекції ми також рекомендуємо блузки з вільним коміром або іспанським декольте. Варто також звернути увагу на брюки. Осіння колекція Scandezza представлені вощені моделі, з лампами і катаними ніжками і в тваринних візерунках.

Додаткові послуги

бренд Scandezza не обмежується тільки одягом, адже він знає, наскільки важливим елементом вбрання є додаткові. Осіння колекція Scandezza сповнена прикрас і ремінців. Можна вибрати зі смуг з ажурними вирізами, моделей, прикрашених мерехтливими стразами і діамантами або фасадів декоративними пряжками. Смужки бувають різної товщини, тому ви зможете підібрати їх ідеально для укладання. Заслуговує на нашу думку ювелірні вироби – намиста, намиста, браслети та сережки. ювелірні вироби витримується в стилі бохо/етно. Додаткові послуги прикрашаються кольоровими пензликами, пір’ям і камінням. Експресивний ювелірні вироби пишно підкреслить укладання і додасть їм незвичайний характер.