Основа в гардеробній: основні блузки

Основа в гардеробній: основні блузки

Деяку одяг ви просто повинні мати в своїй шафі. До них відносяться основні блузки. Сьогодні ми підкажемо, чому варто робити ставки на них, які моделі вибрати і на які відтінки варто зважитися. Ознайомтеся з нашою порадою!

Базові блузки

Ви задаєтеся питанням, про які фасади говорять, коли ми говоримо блузки базові? Йдеться про прості крої, моделях без зайвих прикрас, які легко впишуться в багато укладання. Варто інвестувати в прості блузки зроблені з хороших матеріалів, тому що вони будуть корисні в наборах незалежно від моди або актуальних тенденцій. Одяг виглядає добре зараз, але завдяки своїй простій формі і рівномірній моделі вона також буде хорошою через кілька років. Підходить блузки повинні бути підібрані до нашого силуету. Ми можемо зупинити свій вибір на дуже тісних або вільних моделях. Варто мати в своїй передбаннику як блузки базові короткий, а також довгий рукав. Базові блузки różnią się od siebie na przykład rodzajem dekoltów. Warto zdecydować się na taki model w którym wyglądamy najkorzystniej i czujemy się najlepiej. Kobietom z dużym biustem nasza stylistka poleca bluzki z dekoltem w serek, ale niezbyt głębokie. Panie o małych piersiach mogą z kolei postawić na dekolt okrągły czy łódkę.

bluzki basic stylizacje baza w garderobie
Bluzki basic – sklep ebutik.pl

Які кольори вибрати?

При виборі базових блузок ключова справа – колір. Добре надягайте універсальні відтінки, такі як білий, чорний, сірий, бежевий, коричневий або гранатовий. Ви також можете вибрати кольори, характерні для сезонів — весняний зелений, синій або жовтий блузки в один і той же час для літніх або бордових фасадів на осінь. Прості блузки повинні бути добре підібрані за кольором для інших елементів, розташованих в нашій гардеробній кімнаті. Ви можете вибрати кілька моделей в інтенсивних кольорах, таких як червоний, кобальт, троянди або помаранчевий. Базові блузки є відмінним варіантом, коли якийсь відтінок стає модним. Прості, однорідні моделі одягу зазвичай набагато дешевше фасадів з прикрасами, узгодженими з наймоднішими тенденціями. За дешевою вартістю в наш гардероб ми можемо ввести бажаний колір. Багато людей включають серед базових блузок також моделі в горизонтальну смужку, які є визначальним фактором моряка стилю. Це також база в гардеробній француз.

Блузи базової укладання

простий блузки відмінно підходять для багатьох різних укладок. Базові блузки вітаються у французькому або скандинавському стилі одягання. Можна вибрати білу блузку з коротким рукавом, флотськими сигаретами і пальто такого ж кольору. Все це буде чудово підкреслювати флофери і червоні аксесуари — сумочку і шарф. Комплект підходить як під флотський стиль сукні, так і французький шик. Ви б віддали перевагу скандинавський погляд? Прекрасним вибором стане сіра блуза, зігнута з джинсами і білим пальто. Також варто додати білу спортивне взуття і сіру сумочку. Базові блузки в сильних відтінках проявить себе як елемент збагачення рівномірних наборів. Хорошим вибором буде кобальт, одягнену на чорну спідницю і піджак. Для комплекту можна вибрати шпильки і невеликий гаманець в приглушеного відтінку.