Одяг ombre – вирізняйся хорошим смаком!

Одяг ombre – вирізняйся хорошим смаком!

У цьому сезоні ми точно забудемо про нудні кольори! Дизайнери налаштовують нас на кольорові будні! Вони пропонують із головою зануритись у яскравий світ! Одяг ombre актуальний як ніколи! Це один з найкрасивіших трендів сезону. Цей колірний ефект допомагає швидко та легко створити неймовірні образи. Дизайнери створюють цікаві плавні або чіткі переходи. Існує безліч особливих кольорових поєднань! І кожне з них цікаве по-своєму. Ви бажаєте познайомитись з цим трендом ближче? Наша команда із задоволенням розповість Вам усе про дивовижний світ ombre! Отож, поїхали! 

Стильний одяг ombre: історія градієнту  

Яскравий одяг ombre з‘явився відносно недавно. Його історія починається у 70-ті та 80-ті роки минулого століття. У той час творча та смілива молодь прагнула вирізнятись серед натовпу. І у цьому їм допомагало яскраве вбрання. Вони не соромились пробувати міксувати та створювати нестандартні рішення. Перший градієнт виглядав, як вицвіла на сонці річ. Але з часом кольорові переходи стали набагато цікавішими. Згодом градієнт почав все частіше з‘являтись у колекціях провідних дизайнерів. Кутюр‘є почали використовувати цей ефект не лише для створення одягу. Модний градієнт чудово виглядає на взутті та на аксесуарах. Найчастіше техніку градієнту використовують на шовку, шифоні, трикотажі. У цьому році актуально надавати перевагу шкіряним речам. Градієнт на шкірі виглядає особливо по-цікавому. Найкраще градієнт виглядає на сукнях, спідницях, кардиганах та жилетах. Сьогодні ми здатні насолоджуватись омбре у різних виконаннях. І серед широкого різноманіття Ви точно знайдете своє ідеальне поєднання кольорів!

Костюм ombre коричневого та голубого кольору в поєднанні з кофтою та штанами
Костюм ombre – трендові фасони на eButik.com.ua!

Кому підходить одяг ombre?

Цей унікальний спосіб фарбування тканини не просто додає Вашому образу оригінальності. Завдяки такому вбранню Ви здатні навіть скоригувати фігуру. Наприклад, невисоким красуням ми рекомендуємо одягати топ або сорочку з ефектом омбре. Доповніть образ однотонним низом: спідниця або штани. Краще уникати максі сукню з ефектом омбре. Адже така річ буде додавати небажаного обсягу у нижній частині тіла. Такі сукні можуть дозволити собі високі та стрункі жінки. У Вас тип фігури «прямокутник»? На Вас ідеально виглядатиме сарафан із затемненням кольору до талії та переходом в світлий відтінок по лінії стегон. Красуням з фігурою «груша» краще обирати трендові речі з ефектом ombre, у яких перехід від світлого верху до темного низу. Такий стилістичний прийом допоможе Вам візуально збалансувати пропорції Вашого тіла. Ваші стегна виглядатимуть більш стрункими. Для фігури «яблуко» актуальними будуть блузки та сорочки з затемненням від верху та висвітленням по лінії стегон. Низ краще обирати також обирати світлий. Ось такі прості секрети допоможуть Вам створити неперевершений образ! 

Вишуканий одяг ombre: образ зі спідницею

Не знаєте, як носити одяг ombre? Ми із задоволенням розповімо Вам, як створити стильний образ зі спідницею! На спідниці ombre виглядає просто неймовірно! З таким предметом жіночого гардеробу Ви здатні створити вишуканий образ за лічені хвилини! І зараз Ви у цьому переконаєтесь на власному досвіді! Ми рекомендуємо Вам звернути увагу на спідницю у синіх відтінках. Синій – один з головних кольорів року! Він символізує гармонію та відчуття спокою. До такої спідниці найкраще підібрати більш світлий верх та яскраві сережки та взуття. Головний акцент буде на спідниці. Ви не боїтесь модних експериментів? Тоді спробуйте створити монохромний образ! Будьте впевнені, Ви виглядатимете просто неймовірно! Елегантна синя плісирована спідниця з градієнтом та синій пуловер створюють ідеальний образ. Доповніть його зручним взуттям на свій смак та насолоджуйтесь неперевершеним виглядом! Створюєте образ для прохолодного дня? Тоді сміливо діставайте свій улюблений жакет або легке пальто! 

Тренд на одяг ombre: поговоримо про догляд

Світові дизайнери обожнюють модні експерименти. І експерименти з ombre – однозначно одні з найулюбленіших. Адже цей тип фарбування тканини дозволяє проявити будь-які фантазії. Дизайнери відчувають себе художниками під час створення нового колірного поєднання. Вони люблять використовувати не лише перехід від двох контрастних кольорів, а і перехід в діапазоні однієї кольорової гами. Неймовірно цікаво виглядають переходи між зеленим та коричневим, неоновим рожевим та чорним. До того ж, зелений та рожевий – найголовніші кольори цього сезону! Цікаві поєднання допоможуть не лише підкреслити Вашу красу, а і приховати незначні недоліки. Проте елегантний одяг ombre потребує спеціального догляду. І зараз ми розповімо Вам про найголовніші:

  • не допускайте прання з темними та чорними речами;
  • надавайте перевагу ручному пранню;
  • якщо перете у пральній машинці, то використовуйте делікатний режим та температуру не вище, аніж 30 градусів;
  • для прання використовуйте лише спеціальний засіб для кольорових тканин;
  • забудьте про відбілюючі засоби.

Настав час для шопінгу!

Вас вразив цей тренд і Ви шукаєте дешевий одяг ombre? Проте Ви терпіти не можете довгі черги у торгових центрах? Інтернет-магазин eButik.com.ua здивує Вас своїм неймовірним асортиментом якісного жіночого одягу та аксесуарів. Наша команда завжди тримає руку на пульсі моди! Мода повинна бути доступною для кожного! Створювати неймовірні образи щодня? Легко! З нами це можливо! Асортимент інтернет-магазину eButik.com.ua здатний задовольнити модні потреби кожної жінки. В нас Ви знайдете одяг на будь-який бюджет та смак. Наші речі приємно вразять Вас своєю якістю! За декілька кліків Ви зможете знайти ідеальні речі та придбати їх за низькою ціною. Нас надихають стильні та щасливі люди! Тому ми прагнемо робити наших покупців саме такими. Адже мода – це щастя нашого буденного життя. Дайте своїй фантазії зелене світло та створюйте неймовірні образи за власним бажанням. Не забудьте також переглянути наш широкий асортимент вишуканих жіночих блузок. Виглядайте на всі сто щодня! Бажаємо Вам приємного дня та вдалих покупок!

Подивіться: Рожевий в жіночих образах – який відтінок підходить тобі?

Перегляньте також: Короткі топи – перегляд актуальних моделей