Одяг Moro для осінньо-зимового сезону

Одяг Moro для осінньо-зимового сезону

Сьогодні під лупу візьмемо елементи гардероба з малюнком моро. Ми розповімо, який одяг і аксесуари варто одягнути. Наш стиліст підготував для вас огляд найкрасивіших одягу та аксесуарів, з особливим акцентом на верхній одяг.

візерунок Моро

Моро насправді відбивається на одязі в захисних кольорах — кольорах, які дозволяють камуфлювати, наприклад, людей, які працюють на військових. Цей візерунок – це не що інше, як багато нерегулярних і ловити цятки разом. Найпоширеніший колірний варіант – коричневі, зелені і чорні цятки. Однак радимо робити ставки на інші варіанти — бежево-коричневий, в різних відтінках синього, рожевого, оранжевого або різнокольорового. Одяг Моро користуються популярністю вже багато років, вони є основною складовою військового укладання, про яку ми писали для вас кілька днів тому. Військовий візерунок підходить для кожного з нас і робить комплект, який ми носимо, взяти на себе характер. На який одяг варто робити ставки?

Одяг Moro для холодних днів

В силу сезону ми орієнтуємося виключно на елементи гардероба, хороші для сезону осінь-зима. Відмінною одягом для холодних днів є жіночі толстовки. Ми любимо моделі, надіті головою з трохи довшим розрізом. Хорошим вибором стануть також кардигани толстовки моро, який з успіхом може замінити куртки або кардигани. Цікавий елемент гардероба – синій толстовка моро. У вашому гардеробі також варто мати футболки і блузки з військовим малюнком. Популярний одяг – це сукні моро. Ми можемо зупинити свій вибір на вільних моделях спортивному костюмі або вибрати моди, які нагадують шептил. Нам дуже сподобалося зав’язане плаття красується з принтом золотих зірок. Коли справа доходить до брюки модно, як з урахуванням тюбиків, так і з вільним спортивному костюмі. Хорошим вибором стануть також тренувальні легінси, прикрашені вставками моро. Mądrym krokiem jest zdecydowanie się na komplety ubrań moro. Górna i dolna część garderoby wykonana z tego samego materiału to niemal gotowa stylizacja.

ubrania moro na sezon jesień-zima
Ubrania moro na sezon jesień-zima – sklep ebutik.pl

Жіноча куртка моро

На особливу увагу заслуговують зовнішні покриття з військовим малюнком. Жіноча куртка моро є гарячим трендом цього сезону. Який крій краще вибрати? Ми можемо вибрати поєднання військового і спортивного стилю куртки бомбардувальників. На наш смак модель в сірому моро. Вони також виглядають оригінально куртки бомбардувальників з барвистими візерунками. Стріляли в куртки парки — витягнуті вниз по талії, з капюшоном і місткими кишенями. Можна зробити ставку на прості моделі або визначитися з фасадами з хутро навколо капота. Теплі і чудово виглядають фасади куртки моро з м’якою підкладкою типу баранини. На наш смак у нас також є перехідний жіноча куртка моро — з капюшоном, підтягуючими струнами і кишенями на блискавці.

Додатки з військовим малюнком

Варто робити ставки не тільки на одяг моро, Але і для добавок з таким малюнком. Взуття велике моро. Нашою улюбленою моделлю є шпильки з флуоресцентними елементами — привабливими каблуками. Хорошим вибором буде також більш військове взуття, наприклад, масивна ловушки на товстій підошві. Хорошим доповненням є також рюкзаки моро – місткий, зручний і ідеально візуально презентує. Ви можете носити їх щодня або виділяти для поїздок вихідного дня.