Одяг з дірками — топ 5 найнеобхідніших фасонів

Одяг з дірками — топ 5 найнеобхідніших фасонів

Колись дірка на одязі означала, що необхідно зашити її, але сучасна мода, як завжди, дивує нас. Одяг з дірками, які були зроблені на ньому спеціально, вже не дивує так сильно, як коли він тільки дебютував. Цей тренд все ще потужний, а різні порізи на матеріалі є однією з провідних тенденцій цього сезону. З цієї нагоди ми підготували для Вас добірку найнеобхіднішого одягу з дірками, які повинні бути в гардеробі кожної з нас!

Чи одяг з дірками в моді?

Головна концепція жіночої моди полягає не в сліпому слідуванні новим тенденціям, а в пошуку через них власного неповторного стилю. Ідея полягає в тому, щоб відчувати себе добре у свому власному тілі й водночас якомога більше виділятися з натовпу. Саме таку можливість нам дарують модні наряди з дірками, які дозволяють висловити свій індивідуальний стиль і відзначитись оригінальним нарядом. Дірки на одязі сьогодні приймають різноманітну форму — від більш дрібних потертостей до досить значних “кратерів”, які часто займають усю поверхню матеріалу. Бачачи порвані жіночі джинси в стилі trashed, від яких мало що залишилося, ми, ймовірно, загадуємось над питанням, чи це все ще штани. Але давайте не будемо впадати в крайнощі, тому що ми завжди можемо зробити ставку на оптимальний варіант, тобто на кілька рівномірно зроблених порізів або дірок на колінах і т.д. Колись власноруч порваний одяг був виразом юнацького протесту проти системи, а потертості й порізи робилися голінними лезами або наждачним папером.

Універсальні джинси з дірками додадуть зухвалості щоденним образам - магазин ebutik.com.ua
Джинси mom fit з дірками ідеально вписуються в тренд на образи стилізовані під робочий одяг – магазин ebutik.com.ua

На жіночий одяг з дірками все ще охоче звертають увагу зірки та знаменитості, щоб показати себе в цікавому образі для папараці. Серед вірних шанувальників завжди є Кендалл Дженнер, сестри Хадід або Белла Торн, які прекрасно знають, з чим їх поєднати. Таким чином, найпопулярнішим одягом з дірками є:

  • Джинси з дірками
  • Шорти з дірками
  • Джинсові куртки з дірками
  • Блузки з дірками
  • Сукні з дірками

Джинси з дірками, тобто наймодніші рвані штани

Роки йдуть, а джинсові штани з дірками як і раніше незмінно привертають нашу увагу. Саме вони є одним з найпопулярніших елементів гардеробу з дірками, які ми сьогодні маємо. Всупереч зовнішньому вигляду рвані джинси є дуже універсальними, адже їх легко поєднувати з іншими елементами гардероба. Таким чином, вони відмінно працюють в casual нарядах, які мають спортивний або елегантніший стиль. Найчастіше зустрічаються такі джинси з дірками як boyfriend джинси, джинси skinny та mom jeans. Вони придають кожному наряду трохи “неслухняного” і неохайного характеру, та нам до вподоби образ бунтарки, правда? Ми носимо їх зі шкіряними куртками-косухами, піджаками, пальто, светрами та толстовками, а також з модними футболками. До них підходять як спортивне взуття, так і підбори, тому з їх допомогою ми можемо створювати різноманітні образи.

Стильна джинсова куртка завжди буде в моді - магазин ebutik.com.ua
Джинсова куртка з дірками надасть образу зухвалого характеру – магазин ebutik.com.ua

Точно так само добре речі виглядають з потертими шортами, які однаково гідно представляють стильний одяг з дірками. Найчастіше це короткі джинсові шорти, тому що денім є винятково піддатливим матеріалом. Такі моделі відмінно виглядають в основному в літніх образах на кожен день, під час відпустки або виїзду в місто. Іноді їх додатково прикрашають бісером, стразами, барвистою вишивкою або мереживом, що ще більше покращує їх зовнішній вигляд. До них підходять жіночі сорочки, модні футболки та топи, а також джинсові куртки, бомбери й кардигани. Дірки на шортах можна також зробити й самому вдома, але прикро, що існує великий ризик, що щось піде не так. Тому краще довірити це професіоналам.

Модним одягом з дірками є також джинсові куртки

Ми все ще залишаємося в темі джинсової тканини, тому що, як ви напевно помітили, саме цей матеріал найчастіше фабрично або промислово “продірявлений”. Ще одним хітом серед одягу з дірками є саме джинсові куртки, які, як і джинси, ніколи не вийдуть з моди. З ними можна створити відмінні комплекти з джинсовими штанами, але ми можемо також з успіхом носити їх і з іншими предметами гардеробу. Нині дуже модними є джинсові куртки oversize, що виглядають занадто великими та широкими під пахвами й в плечах. Зроблені в них дірки надають їм мега зухвалого характеру, проявляючи буйний норов господині. Рвані моделі також прекрасно поєднуються з металевими прикрасами типу шпильок та виразними принтами на спині.

Любительки жіночнішого стилю, швидше за все, оберуть короткі джинсові куртки, що облягають тіло з меншими дірками або потертостями. Ми рекомендуємо їх поєднувати з дівчачими сукнями навесні або з топами й шортами або спідницями влітку. До цього одягни також легкі кросівки або туфлі на підборах, танкетці або платформі. Така куртка ідеально замінить пальто для неформальних випадків, а її позачасовий вигляд додасть образу з сукнею casual характеру.

Трендова блузка з вирізами підкреслить Таою жіночність - магазин ebutik.com.ua
Блузка з довгим рукавом та вирізами на плечах зробить образ мега стильним – магазин ebutik.com.ua

Який ще одяг з дірками варто мати?

Тепер ми залишаємо джинсову тканину і переводимо увагу в іншу сторону. Якщо ви ще не знаєте, то одним з головних трендів цього сезону є саме одяг з дірками, а конкретно з вирізами. Повернувся колись дуже популярний тренд на так звані вирізи, тобто саме вирізи, розміщені в різних місцях одягу. Дизайнери заохочують таким чином більш або менш витончено показувати тіло. Як це використовувати? Перш за все, обирай блузки з відкритими плечима, тобто з вирізами на плечах або вирізами на декольте. Для колекції також стане у пригоді приталена сукня з вирізами трохи нижче грудей, в області ребер або на талії. Проблема полягає на тому, що цей тренд створений скоріше для більш сміливих дівчат, які мають бездоганну фігуру. Блузка або сукня cut out також підійдуть тільки для неформальних випадків, тобто для виїзду в місто або зустрічі з друзями. Але для чого існує весна? Може, саме в цьому році взяти й скористатися деякими трендами?

 

Читай також: Шкіряні жіночі сумки – позачасовий шик

Дивись також: Жіночі кофти – комфорт в першу чергу