Одяг з велюру – як їх носити?

Одяг з велюру – як їх носити?

Ще недавно ніхто не очікував би цього, однак, велике повернення велюру стало фактом! Тенденція, пов’язана з модою 1990-х, сьогодні підкорює гардероб прихильників останніх тенденцій. Перевірте, як носити одяг з велюру, щоб уникнути модного удару і показати феноменально.

Одяг з велюру відмінно підійде для будь-якого випадку, як формального, так і менш зобов’язуючий. У цьому сезоні варто експериментувати з цією тенденцією, щоб додати свіжості і виразного кіготь в свій образ.

Велике повернення велюру спортивних костюмів

Любителі спортивної зручності однозначно порадують поверненням цього трохи забутого і розглянутого кітчого тренда. Одяг З велюром в спортивному стилі ми носимо для самих різних випадків, які не вимагають офіційного коду.Якщо ви повний шанувальник цієї тенденції, надягайте поєднання світшотів і толстовок. У такому наборі ви не тільки відчуєте себе зайвим комфортом, але і додасте трохи вулиці-свободи в свій образ. Якщо ви віддаєте перевагу робити ставку на один виразний оксамитовий елемент, вибирайте велюровий світшот, прикрашений стразами і діамантами, який ви будете зіставляти з джинсовими брюками і кросівками. Така насичена аплікацією толстовка не вимагає додаткового розгону, тому відмовтеся від занадто нав’язливих прикрас, щоб не виглядати безглуздо.

Одяг з vellum – оксамитові сукні

Хоча асоціюється скоріше з офіційними оглядами і грандіозними галами, в новій партії велюрові сукні ми також йдемо на щоденній основі. Для офісу або для зустрічі з подругою кращими будуть скроєні сукні перед коліном, які підкреслять стрункість фігури. Для роботи їх можна носити в супроводі трикотажного светра і ботильйони, а для вечора зітнути їх на підборах козаки і шкіряні рамонески.

Цікава пропозиція від найбільших дизайнерів – оксамитові сукні, прикрашені квітковими мотивами. Найчастіше сукні такого типу тримаються в приглушеній колірній гамі (наприклад, бордового або чорного відтінку), які контрастують романтичні букети квітів. Вони припадуть до душі всім модним романтикам і відмінно будуть для побачення з коханою людиною. Досить для квіткового плаття надіти темні колготки і пінетки, А ваш погляд придбає свіжість і жіночну витонченість.

Велюрові сукні – ідеальне рішення для будь-яких великих гулянь. Вони будуть представлені красиво, наприклад, під час різдвяної вечері або в якості основи новорічного вигляду. Виробники підготували для цього сезону масу цікавих моделей, тому кожен з нас знайде щось для себе. Оксамитові сукні міді та максі з ніжними ювелірними аксесуарами, такими як перли, особливо нам до душі. Елегантні велюрові сукні для святкової сімейної зустрічі поєднуються з пастельними кардиганами, ніжними годинами і чоботами на підборах. Для новорічної ночі можна зробити ставку на аксесуари у вигляді глянцевих покривал, шпильок і гламурних прикрас.

ubrania z weluru

Велюрові добавки

Якщо ви не зовсім переконалися в розширенні свого гардеробу велюровими сукнями або толстовками, можливо, вас переконають оксамитові аксесуари, які не займуть головне місце в повсякденному погляді, підкресливши при цьому ваш сучасний стиль. Серед знаменитостей і модних блогерів великою популярністю користуються туфлі, покриті велюром. Восени і взимку найкраще підійдуть ботильйони і козаки довжиною до колін. Найчастіше в наборах модниць з’являються оксамитові туфлі в пляшковому відтінку зеленого, бордового або гранатового. Велюрові ботильйони на широкому стовпі можна носити для повсякденного укладання з джинсами, куртка Бомбер і футболка з модним принтом. Оксамитові козаки вибирають і для більш офіційних випадків. Їм найкраще буде піднести мереживне плаття, класичний тренч і фетровий капелюх.
Як і взуття на пропозицію, ви знайдете інші оксамитові начинки, як браслети або сумки, які обов’язково зроблять вас виділитися з натовпу.

Одяг з велюру – це гарячий тренд, який варто враховувати, завжди коли ми хочемо представити себе однозначно і привернути увагу оточуючих. Не чекайте, тепер знайдіть улюблений одяг з велюру і насолоджуйтеся модним поглядом!