Одяг для віддаленої роботи — подбай про свій наряд для home office

Одяг для віддаленої роботи — подбай про свій наряд для home office

У нинішній ситуації, викликаної пандемією коронавірусу, співробітники багатьох компаній працюють віддалено, тобто з власного будинку. Одні практикують так званий домашній офіс з недавнього часу, інші, своєю чергою, вже протягом кількох місяців. Для деяких це дивно, тому що не знають, в чому ходити по дому, адже зазвичай в офіс одягали одяг на вихід. Якщо Ви теж відчуваєте себе загубленими в цій темі, то в цьому пості ми розповімо Вам, який одяг для віддаленої роботи одягати, щоб відчувати себе комфортно й пристойно. Ласкаво просимо на поради як для чоловіків, так і для жінок!

Цікаве явище віддаленої роботи

Віддалена робота не є новим явищем на ринку праці, хоча в Україні вона не практикується в широких масштабах. Home office (дослівно “домашній офіс”) найпопулярніший серед співробітників деяких європейських країн, наприклад, Данії, Нідерландів, а також США. Віддалена робота охоплює виконання службових обов’язків в основному з будь-якого місця, адже працівникові потрібен тільки комп’ютер й доступ до інтернету. Деякі люди навіть подорожують по усьому світу водночас працюючи віддалено. Однак не усі можуть дозволити собі даний вид роботи, тому що не кожна професія — це робота за комп’ютером. Роботодавці по-різному ставляться до цього питання – одні є прихильниками віддаленої роботи, інші ж ставляться до неї скептично. Віддалена робота має деякі недоліки, але вона також приносить чимало користі як працівникові, так і роботодавцю. Найнятий отримує більше особистого часу, й, згідно з деякими дослідженнями, його творчість й продуктивність також поліпшуються. Тепер розгляньмо питання щодо одягу для віддаленої роботи.

Жіночий одяг для роботи з дому з магазину ebutik.com.ua
Велюровий спортивний костюм відмінно підійде для віддаленої роботи — доступні в магазині ebutik.com.ua

Як одягнутися для віддаленої роботи ?

Якщо Тобі цікаво, що одягнути для віддаленої роботи, то спочатку проаналізуй, як виглядає Твій типовий день під час домашнього офісу. Чи протягом дня Ти маєш заплановані відеоконференції з клієнтами або колегами? Тоді Ти маєш виглядати акуратно та професійно. А може Ти спілкуєшся з людьми електронною поштою, й ніхто не бачить Тебе протягом усього дня? Тоді Ти можеш дозволити собі більш розслабитися й одягнути зручний одяг для віддаленої роботи, але не варто сидіти увесь день в піжамі. Будьте завжди готовими до неоголошеної відеоконференції. Той факт, що Ви не збираєтеся у цей день в офіс, не означає, що потрібно одягнутися у що завгодно.

Деякі люди під час віддаленої роботи взагалі не звертають уваги на свій імідж, що є помилкою, тому що це може увійти у звичку. Якщо ви живете з партнером або партнеркою, то обирайте стильний одяг для віддаленої роботи, щоб не виглядати неохайно. Пам’ятайте, що в довгостроковій перспективі непривабливий домашній наряд може завдати шкоди відносинам.

Одяг для жінок під час віддаленої роботи

Модний одяг для віддаленої роботи характеризується перш за все свободою рухів й м’яким, приємним на дотик матеріалом. У випадку жінок можливостей створення цікавих нарядів існує безліч. Якщо Ти не плануєш жодної відеоконференції в цей день, то сміливо роби ставку на затишний та зручний одяг для віддаленої роботи, який гарантує комфорт. Обери, наприклад, класичні однотонні бавовняні легінси й вільнішу однотонну футболку basic з V-подібним вирізом.

Коли ми довго сидимо без руху, то замерзаємо, тому взимку варто дістати жіночі спортивні штани з зав’язками й бавовняну толстовку, що одягається через голову. Доброю ідеєю для зручного одягу для віддаленої роботи буде також модний останнім часом жіночий спортивний костюм — велюровий або бавовняний. Пам’ятай обирати вільніші крої, які не будуть обмежувати рухів й не “стомлять” шкіру постійним контактом з матеріалом. Такі домашні наряди прикрасять Твою роботу, й водночас Ти будеш готова до несподіваного відеодзвінку.

Чоловічий одяг для роботи з дому з магазину ebutik.com.ua
Футболка та спортивні штани це ідеальний вибір для домашнього офісу, якщо на Вас чекає відеоконференція — магазин ebutik.com.ua

Тепер розгляньмо жіночий одяг для віддаленої роботи, які завжди повинні виглядати на роботі формальніше. Не потрібно натягувати одразу обтислу сукню з коміром або жіночий костюм. Замість цього одягни трикотажну сукню з круглим декольте або базову сукню з ребристої тканини з довгим рукавом. Такий одяг для віддаленої роботи виглядає жіночно й охайно й, до речі він дуже зручний та в ньому легко пересуватися. Під час відеорозмови все одно не видно ніг, тому також варто спокуситися на модні жіночі спортивні костюми. На верх підбери класичний однотонний светр з круглим вирізом або модель крою oversize. Також добре підійдуть тканинні штани з широкими штанинами й приємна на дотик сорочка або м’яка сорочка. З таким одягом для home office Ти збережеш професійний вигляд, не жертвуючи комфортом.

Чоловіки теж в пошуках одягу для роботи з дому

А тепер дізнайтесь, який одяг для віддаленої роботи для чоловіків ми пропонуємо. За аналогією, як і у випадку з жінками, тут неодмінно підійде комплект, що складається з зручних спортивних штанів й класичної бавовняної футболки. На футболку також можна накинути розстебнуту толстовку з капюшоном, яка застібається до половини та яка красиво оголить шматок футболки. Крім того, варто зробити ставку на однотонний чоловічий longsleeve, який помірно облягає тіло в поєднанні з бавовняними тканинними штанами крою regular. Диванний smart casual забезпечить Тобі комфорт й разом з цим адекватну презентацію під час можливого відеодзвінка. Також використовуйте той факт, що під час відеоконференції люди бачать тільки Вашу верхню частину. Тому сміливо одягай зручні спортивні штани, а на верх обирай класичний чоловічий светр з круглим вирізом з не надто товстої тканини. Якщо хочеш, то одягни білу сорочку під низ для шикарнішого ефекту, а після розмови просто зніми її.

Отже, Ви вже знаєте, який одяг є доречним для віддаленої роботи та в яких фасонах Ви будете почувати себе одночасно невимушено й професійно. Залишилось тільки доповнити свій гардероб необхідними моделями з магазину ebutik.com.ua й зробити свій home office набагато приємнішим.

 

Читай також: Колір 2021 за версією Pantone – перевірте що виграло!

Дивись також: Светр сукні ідеально підходить для зими