Одягатися як капуста — який одяг обирати щоб було тепло та зручно

Одягатися як капуста — який одяг обирати щоб було тепло та зручно

Не зважаючи на те, як звучить термін одягатися як капуста не має він нічого спільного з надмірно ощадливою людиною. У цьому контексті, звичайно, мова йде про стиль одягання, про який ви напевно вже десь чули. Можливо, мама говорила Тобі про нього або ти просто зіткнулися з цим терміном в Інтернеті. Для тих, хто не знає, що це та з чим його їдять, ми рекомендуємо наш сьогоднішній модний порадник!

Одягатися як капуста, тобто як ?

Якщо цей загадковий термін з овочем в назві мало про що Вам говорить, то ми вже поспішаємо з поясненнями. Одягатися як капуста, тобто багатошарово, накладаючи один на другий по черзі окремі елементи гардеробу. Однак мова не йде про накидування на себе випадково обраного одягу, який абсолютно не підходить один до одного. Такий наряд повинен бути добре скомбінованим , модним та добре продуманим. Згадайте про багатошарову будову капусти, та зрозумієте, звідки взялася ця загадкова назва. Скільки себе пам’ятаю, то  мені радили так одягатися бабуся та мама, тому такий стиль мені є прекрасно знайомим. Такий стиль стане у пригоді у багатьох обставинах, тому що він практичний та іноді може захистити від сильного холоду. На мій погляд, це добра порада не тільки для дітей або підлітків, але і для усіх жінок, які бажають ефективно поєднувати стильний образ з функціональністю. Звичайно, багатошаровий одяг не працює абсолютно в кожній ситуації, але ви швидко зрозумієте, коли найкраще використовувати цей трюк. Читай далі!

Образ в стилі одягання як капуста з магазину ebutik.com.ua
Куртка, під нею светр, а під ним ще блузка з довгими рукавами та топ це стиль одягання як капуста — магазин ebutik.com.ua

Коли найкраще одягатися багатошарово?

Багатошаровий одяг дуже часто необхідний в перехідний період, коли ми не знаємо, що одягнути. Це час, коли вранці та вечорами ще прохолодно, в той час як вдень світить сонце. Це дратує, тому що ми або замерзаємо, або нам дуже гаряче. Ти знаєш це відчуття? Тому наступного разу спробуй одягнутися як капуста, щоб можна було зняти верхні шари одягу в будь-який час. В іншому випадку Тобі не буде що зняти, й, ймовірно, ти будеш замерзати увесь день! Тому в перехідний період одягни довгі штани, футболку, потім не дуже товстий светр з високим коміром, а зверху куртку-косуху. Таким чином, ти будеш правильно використовувати багатошаровий стиль – будь-якої миті можеш зняти куртку, светр або те і те.

Одягатися як капуста рекомендуємо також взимку. Тоді ми зазвичай виходимо на мороз і щільно одягнені з голови до ніг. Але, наприклад, коли сідаєте до автобуса, варто подумати про зняття пальта або куртки, щоб не перегрітися. Взимку тим більше потрібно продумати перед виходом свій наряд, щоб потім не було занадто жарко. Відомо, що коли ми приходимо на роботу або в школу, ми знімаємо з себе куртку, але цього може бути недостатньо. Іноді в приміщеннях панує така задуха, що в грубому одязі не витримаєш. А жінка, одягнена багатошарово, може легко зняти толстовку, що розстібається або светр та одягти їх назад на виході. Ми також часто одягаємося багатошарово до літака — є це розповсюдженням трюком, який використовується мандрівниками, які не бажають доплачувати за додатковий багаж.

Як одягатися як капуста в взимку — модні образи

Якщо Ти одягаєшся багатошарово май на увазі, що можна зняти або одягти тільки верхні предмети гардероба. Хоча іноді також можна одягнути колготки або легінси під штани, але це виняток. Головне — це добре складений верх, тому зараз ми покажемо Вам як модно одягатися як капуста на зиму. Для сильного морозу одягни топ, на нього вільну блузку з довгим рукавом, короткий светр, що розстібується, потім толстовку з капюшоном й, нарешті, зимову куртку. Пам’ятай про довгий теплий шарф під шию, рукавички й зимову шапку на голову та дутики. Такий наряд ідеально підійде тривалого перебування на свіжому повітрі.

Толстовка, що розстібається стане у пригоді для створення багатошарових образів — доступні в магазині ebutik.com.ua
Для створення багатошарового образу незамінним елементом є толстовка на блискавці – магазин ebutik.com.ua

Проте, вищезгаданий стиль відноситься до повсякденного міського стилю, а що, якщо Тобі потрібно елегантно одягнутися як капуста? В такому разі, для офіційної зустрічі одягни завужені штани, на верх обери топ на тонких бретелях, потім одягни сорочку з довгим рукавом. Далі обери тонкий светр з V-подібним вирізом, якщо зустріч буде менш формальною або класичний піджак, якщо вона буде більш офіційною. Для верхнього одягу елегантне обери вовняне пальто та заверни наряд шикарним зимовим беретом й довгим шарфом.

Що робити, якщо взимку маєш охоту на образ з сукнею, але боїшся замерзнути? Немає нічого простішого! Одягни на сукню довгий теплий кардиган без застібки або фланелеву сорочку oversize. Зверху, звичайно, піде зимова куртка або тепле пальто, а решту доповни, як зазвичай, зимовими аксесуарами. Тепер ти завжди будеш знати, як тепло одягатися без втрат за будь-яких обставин.

 

Читай також: Штани з екошкіри – давай рок!

Дивись також: Сукні на День Святого Валентина – що робити ставку в цьому році?