Однотонні кофти – стильне доповнення базового гардеробу

Однотонні кофти – стильне доповнення базового гардеробу

Ще декілька років тому про базовий гардероб знали лише палкі шанувальниці моди та краси. Прості, однотипні поєднання практично кожного дня презентувалися у щоденному житті. Проте сьогодні все змінилось. Любов до мінімалізму та універсального вбрання змусила жінок по-новому оцінити однотонні кофти та інші базові речі. Ми цінуємо комфорт і стиль, тому часто звертаємось до стриманих моделей одягу, який з радістю поєднуємо з оригінальними фасонами. Хочете дізнатись більше? Тоді, ця стаття саме для Вас!

Однотонні кофти – ідеальна основа для різноманітних поєднань!

Говорячи про базу, ми часто згадуємо класичні відтінки та просте пошиття. В чому ж полягає ця простота? У відсутності різноманітних доповнень, візерунків, прикрас і написів. Лише чисте полотно та ідеально відточений крій. Жіночі однотонні кофти відносяться саме до такого вбрання. Вони і справді відмінно комбінуються з різними елементами гардеробу, створюючи стримані та водночас цікаві образи. Переважно такі моделі використовуються для щоденного носіння. Вони ідеально вписуються у атмосферу роботи, навчання, вирішення повсякденних справ, а також неформальних посиденьок з подругами. Обожнюють неординарні доповнення та цікаві стилізації. Наприклад, однотонний лонгслів чудово доповнить образ з яскравим жакетом і джинсами-кльош. Або ж базова толстовка у поєднанні зі сатиновою спідницею у горохи підкорить стилем не одне жіноче серце. Стильні однотонні кофти часто використовуються у самостійних комбінаціях. Вони гармонійно виглядають зі спортивними штанами, тканинними брюками чи улюбленими джинсами. Їх часто доповнюють байковими сорочками в клітинку чи стьобаними куртками або ж пуховими безрукавками. Всі вони в найкращий спосіб виділяють практичність і доступність. Нам важко уявити хоча б один базовий гардероб без цього вбрання. Адже максимальна зручність і простота ще так стильно не поєднувались у жодному вбранні. Базові однотонні кофти – ідеальний варіант на осінь. Тому, поспішіть переглянути кольорову палітру, яка чудово впишеться у осінній клімат. 

Довга однотонна кофта з капюшоном темно-рожевого кольору в поєднанні з чорними штанами
Однотонна кофта – актуальні моделі на eButik.com.ua!

Які ж моделі повинні бути у Вашому гардеробі?

Осіння пора змушує нас вибирати затишне та тепле вбрання, яке без зайвих зусиль ідеально пасуватиме для будь-яких поєднань. Завдяки широкому вибору моделей, кожна з нас з легкістю може обрати свій фасон, який гармонійно пасуватиме до певного типу фігури. Про це слід пам’ятати під час кожної покупки. Адже правильний розмір і відповідна модель допоможуть створити ідеальний образ. Давайте переглянемо популярні базові кофти цього сезону:

  • однотонні кофти оверсайз

Про розмір оверсайз у своїх публікаціях ми вже згадували не одноразово. Це вільне пошиття, котре допомагає почуватись впевнено та захищено від несприятливих погодних умов. Саме широкий крій делікатно приховає дрібні недоліки фігури та допоможе створити розслаблені комбінації. Оверсайз також обожнюють носити через його об’ємність. Адже власницям вузьких плечей, так потрібно збалансувати силует масивним верхом. 

  • однотонні кофти з капюшоном

Чудовий вибір для активних жінок, які часто перебувають у русі. Капюшон допомагає попередити мінливу осінню погоду та надійно захистить тіло від холоду та вітру. А хтось просто обожнює моделі з капюшоном саме через таке особливе пошиття. Часто кофти з капюшоном зустрічаються у повсякденних і спортивних комбінаціях. Але існують випадки, коли їх вдало можна застилізувати з сукнями, спідницями чи комбінезонами.

  • довгі однотонні кофти 

Вважаються одними з найулюбленіших моделей під час холодного сезону. Саме довгі кофти можуть використовуватись самостійно, нагадуючи спортивні сукні або ж у поєднанні з легінсами, спортивними штанами чи джинсами-скінні. Їх обожнюють носити жінки будь-якого віку, через свою практичність і багатофункціональність. 

  • короткі однотонні кофти

Улюблені моделі підлітків і жінок з модельною фігурою. Саме вони найчастіше комбінуються з низом, що містить високу талію або ж зі спортивними джогерами. Короткі кофти створені для жінок, які обожнюють неординарні поєднання та молодіжні комбінації.

Однотонні кофти: як стилізувати цієї осені?

Питання, яке часто турбує жінок, які хочуть змінити свій індивідуальний стиль. Завжди потрібно починати з універсальних моделей, а тоді сміливо експериментувати. Наші стилісти радять використовувати класичні відтінки білого, бежевого та чорного, а також обрати актуальні кольори осені – синій, зелений, фуксія та марсала. Щодо комбінацій, Вас приємно здивують стильні ідеї наших експертів. Наприклад, модні однотонні кофти можна поєднувати з в’язаними кардиганами, джинсами-скінні та шкіряними челсі. Це ідеальний образ на щодень, для прогулянок з друзями та вечірніх посиденьок. Також такі кофти обожнюють комбінації з принтованим вбранням, а саме піджаками, байковими сорочками чи довгими накидками. Піджак у клітинку стильно виглядатиме з білою кофтом та чорними момами. Такий тандем слід розбавити кольоровими аксесуарами та масивним взуттям. Не варто забувати про спідниці різної довжини та довгі сукні. Адже кофти з капюшоном надзвичайно цікаво виглядатимуть з довгими принтованими сукнями та короткими козаками.

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.com.ua – ідеальне місце для вигідного та доступного шопінгу в мережі. Саме у нас Ви з легкістю придбаєте трендові моделі одягу у актуальних відтінках, візерунках і фасонах. Ми обожнюємо дивувати наших клієнтів щоденними знижками та тематичними акціями. Тому дешеві однотонні кофти доступні на нашій головній сторінці eButik.com.ua. Наша команда прагне робити моду доступною для кожного, а поради досвідчених стилістів допоможуть кардинально змінити індивідуальний стиль. Переконайтесь у цьому самі вже сьогодні!

Читайте більше: Сукні з довгим рукавом – Твій ідеальний вибір на холодні дні

Перегляньте також: Велюрові костюми – різноманіття фасонів на осінь