Образ на День Закоханих — що замість суконь?

Образ на День Закоханих — що замість суконь?

Кілька днів тому ми писали для Вас про походження свята Дня Святого Валентина, й про те, на які сукні варто звертати увагу з цієї нагоди. Однак ми прийшли до висновку, що цього недостатньо, й, крім того, не кожна жінка любить ходити в сукнях. Тому сьогодні ми пропонуємо Вам наступні модні образи на День Закоханих, доповнені іншими предметами гардеробу. Ласкаво просимо до прочитання!

Образи на День Закоханих з сукнями чи без ?

На початок ми хочемо ще раз зробити маленький натяк на сукні, які багато жінок із задоволенням обирають на День Святого Валентина. Після публікації останнього посту на цю тему в нашій редакції зав’язалася жвава дискусія про те, що найкраще одягнути на цей випадок. Дівчата розділилися на два “табори” – одні з них вважають, що сукні на День Святого Валентина виглядають найбільш виграшно. Тема суконь у свято закоханих нав’язується в думках майже автоматично, адже ми виглядаємо в них ультра жіночно й сексуально. Багато хто з нас абсолютно не уявляють собі образ на День Закоханих без сукні, але також не варто узагальнювати. Інша частина жінок, які не люблять носити сукні, також можуть створювати жіночні й романтичні наряди за допомогою іншого одягу. І це те, про що нам повідомили подруги з іншою думкою, які не збираються одягати сукні в День Святого Валентина. Саме ці розбіжності надихнули мене на написання цього тексту.

Жіночі образи на День Закоханих з сорочками

На вибір, що одягнути на День Святого Валентина, також впливає те, як Ти плануєш його провести. Все залежить від підходу до цього свята й від ваших відносин з ним. Одні пари хочуть провести один з одним романтичний вечір в урочистій обставині, іншим для щастя вистачить спільного походу на ковзани.

Наряди на День Закоханих з сорочками з магазину ebutik.com.ua
Святкова сорочка в ретро стилі це відмінний вибір не тільки на День Закоханих — доступні в магазині ebutik.com.ua

Якщо Ви йдете з коханим на вечерю до ресторану, то Твій образ на День Закоханих повинен бути святковим. Якщо Ти собі не подобаєшся в сукнях, то не варто змушувати себе. Замість них обери, наприклад, відповідну білу сорочку, чорні вузькі штани та чорні ботильйони на підборах або шпильці. Щоб надати наряду формальності, одягни світлий або темний піджак й доповни усе велюровим або атласним клатчем. Також можна замінити білу сорочку на чорну, червону або зелену модель. Інша ідея — це набір, що складається з вільнішої коричневої сорочки з тваринним візерунком, що заправлена в чорні штани зі штучної шкіри, чорні вощені джинси або завужені штани. Виразний принт додасть хижості, а образ залишиться елегантним, тільки варто одягнути туфлі на високих підборах й подбати про маленьку вечірню сумочку. Замість класичної сорочки також сміливо звертай увагу на блузки з матеріалів, що струмляться та нагадують атлас. З модними сорочками образи на День Закоханих виглядатимуть теж круто!

Замість штанів в перерахованих вище образах на День Закоханих також успішно підійдуть спідниці. Обирай короткі моделі олівець або приталені, трапецієподібну класику або дівчачі спідниці кльош. Не обходь стороною також шикарних моделей та рок-спідниць зі штучної шкіри, які надають зухвалого вигляду.

Жіночі образи на День Закоханих з блузками

Які ще елегантні образи на День Закоханих здивують Твою другу половинку? Ну, у Тебе є ще багато красивих блузок на вибір, які не дадуть Тобі нудьгувати. Шанувальниці романтичних та дівчачих образів неодмінно порадуються моделям з бісером, мереживом або воланами. Любительки стилю smart casual, тобто вільної елегантності, оберуть класичну, гладку блузку з певними відмінними рисами, про які я зараз розповім. Почнемо з першої групи блузок. Для модних образів на День Закоханих відмінно підійдуть формальні блузки з мереживними вставками й напівпрозорими рукавами. Також не будуть зайвими ніжні буфи на плечах, баски або дрібні оборки на декольте або на рукавах. Згадаймо, що День Закоханих не є формальним святом, тому давайте трохи розслабимося й повеселимося. З іншого боку, ми маємо класичні блузки з бавовни з довгим рукавом в стилі basic, які вистачить поєднати з елегантним низом, щоб надати їм більш святкового вигляду.

Елегантні образи на День Закоханих з блузками з магазину ebutik.com.ua
Блузка з мереживними рукавами зробить Твій наряд на День Законих жіночним та елегантним – магазин ebutik.com.ua

На День Святого Валентина ми рекомендуємо, наприклад, приталені чорні, червоні, бордові або фіолетові водолазки. Такі моделі в поєднанні з розкльошеною мініспідницею з фатину, вініловими легінсами або чорними завуженими штанами з високою талією будуть виглядати неперевершено. Сюди ж обов’язково одягни шпильки або інші туфлі на високих підборах, щоб підкреслити свою жіночність. Якщо тільки ти не віддаєш перевагу чоботям на платформі, тоді не соромся. Цікавий образ на День Закоханих також можна створити з іспанськими блузками, які чуттєво оголюють плечі та надають образу сексуальності. До обтислих штанів та шпильок обери, наприклад, червону блузку іспанку з широкими рукавами. Також додай ніжне намисто й великі сережки-кільця, а також формальний клатч.

Занадто жіночно? В такому випадку обери гладку іспанську блузку з еластичного матеріалу й рукавом 3/4, яка ідеально облягає фігуру. Підбери до неї плісировану спідницю довжиною до коліна з А-подібним кроєм, коротку розкльошену мініспідницю, приталену спідницю-олівець або елегантні штани.

Будь собою в День Закоханих!

Розмірковуючи над відповідним образом до Дня Закоханих пам’ятай, щоб не втратити у всьому цьому справжню себе. Святкуючи з кимось Ваші почуття не намагайся прикидатися кимось іншим, тому що Твій обранець любить Тебе саме такою, якою Ти є. Використовуй свій наряд, щоб підкреслити свої переваги та сильні сторони, але не копіюй нікого. Пам’ятай, що найкращий наряд до дня Святого Валентина — це той, в якому Ти відчуваєш себе добре та який не затьмарює Твою особистість. День Святого Валентина вже близько, тому підготуй свій гардероб сьогодні. Усі моделі одягу, розглянуті у цьому пості, Ти знайдеш онлайн в інтернет-магазині ebutik.com.ua. Поділіться з нами, який у Вас підхід до Дня Святого Валентина, й чи надаєте Ви великого значення своєму наряду? Нам дуже цікава Ваша думка з цього приводу!

 

Читай також: Зручна укладання на щоденній основі тобто мода в домашніх умовах 

Дивись також: Водолазка светр – занурення в трикотаж!