X

Образи на зиму у білому кольорі – ідеї!

Свіжість, легкість та стильний вигляд здатні подарувати образи у білому кольорі! Магазин ebutik.com.ua.

Монохромні образи – це те, що не втрачає своєї популярності протягом усього року. Цей напрям отримав назву, яка знайома багатьом – total look! Здавалося б, що немає нічого важкого в тому, щоб створити образ в одному кольорі, проте тут виникають деякі нюанси про які точно варто знати. Сьогодні ж ми з вами обговоримо – образи на зиму у білому кольорі! Приготуйтесь буде дуже стильно та ефектно!

В чому головні переваги образу в одному кольорі?

  • Однією з головних переваг, яку точно оцінять усі жінки є те, що образи на зиму у білому кольорі здатні візуально подовжити силует. Такий трюк особливо стане у пригоді для жінок невисокого росту. 
  • Стримана колірна гама у такому образі не тільки неймовірно ефектно виглядає, але й дозволяє пом’якшити перехід між тонами. При цьому яскраво виділяється фактура. 
  • Образ на зиму у білому кольорі дарує можливість вигідно обіграти акценти. Ними можуть бути прикраси, аксесуари, сумка, взуття і навіть макіяж. 

На що варто звернути увагу при створенні образу у білому кольорі?

  • При створенні образу на зиму у білому кольорі варто підібрати речі, які будуть трішки різнитися між собою за відтінком. Але при цьому вони мають бути дуже близькі. Наприклад, підібрав штани та пальто в одному кольорі, светр та аксесуари можна підібрати на пару тонів світліші чи темніші. 
  • Наступне про шо варто пам’ятати це те, що завжди варто підбирати тканини різні за фактурою. А все тому, що речі в одному кольорі, але різних фактур, завжди виглядають неймовірно елегантно. 
  • Не варто забувати також і про аксесуари, адже вони відіграють дуже важливу роль у образі та допоможуть правильно розставити акценти. Тому, вони мають відповідати за тоном до наряду, або бути хоча б контрастними. 

Як створити образ на зиму у білому кольорі?

Можна з упевненістю сказати те, що білий колір – це одне з найкращих рішень для створення модного тотал луку! А все тому, що білий одразу придає наряду охайності, вираженості та стилю. До того ж, образи на зиму у білому кольорі здатні кожній жінці додати свіжості, молодості та привабливості. Не має ідей щодо їх створення? Ми вже підсказуємо! У цьому сезоні однозначно варто звернути на біле трендово пухнасте пальто, яке нагадує ведмедя. Але якщо не вдасться таке знайти, то будь-яке інше біле пальто також ідеально підійде. І так, гарною ідеєю буде поєднати його зі світлими шатанми чи джинсами, світлим лонгслівом чи светром, а також бежевими чоботями. 

Створити модний образ у білому кольорі ще ніколи не було так просто! Костюм з трьох частин з магазину ebutik.com.ua допоможе Тобі у цьому!

Не забудь також по аксесуари у вигляді актуального капелюха, шапки чи модних рукавичок. А ось, щоб такі білі образи набули виразності, їх найкраще доповнювати золотими аксесуарами чи біжутерією. Це може бути все, що завгодно, навіть сумка з золотою фурнітурою відмінно підійде. З іншої сторони, якщо Ти бажаєш чогось більш жіночнішого, то відмінною ідеєю стане також біла трикотажна сукня максі з високим коміром. Її можна доповнити білим пальто, короткою курткою чи дублянкою. Такий образ на зиму у білому кольорі допоможе завершити шапка та трендові високі чоботі. Мало ідей? А що скажеш про штани палаццо у білому кольорі в поєднанні з об’ємний вязаним светром? До цього образу Тобі знадобляться також сумка на масивному ланцюжку, а також білі чоботі на високому квадратному каблуці.

Яке взуття та аксесуари до образу на зиму у білому кольорі?

Основні нюанси при створенні образів на зиму у білому кольорі ми вже з вами розібрали. Але не менш важливим є пункт підбору відповідного взуття та аксесуарів. Що ж робити з ними? Чи варто використовувати білк взуття, чи краще звернути увагу на схожі відтінки? У цьому випадку конкретної строгої відповіді неможливо дати. Проте, варто пам’ятати про те, що тон взуиия здатен кардинально змінити образ. Таким чином, завжди універсальним рішенням стануть зимові кросівки у світлих відтінках. Вони стануть ідеальним рішенням для усіх любительок спортивного, кежуального та спортивного стилю в одязі. 

Крім цього, у цьому сезоні особливу увагу варто звернути такж на трендові чоботі на грубій підошві, а також на стильні козаки. Віддінки, які користуються найбільшою популярність – бежевий та тілесні. Якщо Ти полюбляєш взуття на підборах, то сміливо зверни увагу на білі ботильйони. Не забувай також про те, що образи на зиму у білому кольорі можна і потрібно доповнювати яскравими аксесуарами.В якості такого колірного акценту може виступати буквально будь-який відтінок, а також деталі з принтами, візерунками, малюнками. Щоб вони виглядали органічно на світлому фоні, вони повинні бути зовсім в невеликій кількості. Це може бути сумочка, прикраси (сережки, браслети, кольє, ланцюжки, кільця), оправа окулярів, ремінець годинника, пояс. Не знаєш де придбати одяг для створення модного образу у білому кольорі? У нашому інтернет-магазині https://ebutik.com.ua Ти знайдеш усе необхідне для створення стильних та затишних образів на цю зиму!

 

Читай також: ЖІНОЧІ ШКАРПЕТКИ – ІДЕАЛЬНИЙ АКСЕСУАР ДЛЯ ЗИМОВИХ ОБРАЗІВ!

Тебе також може зацікавити: БАЗОВЫЕ ПЛАТЬЯ С ВЫСОКИМ ВОРОТНИКОМ — КАК СОЗДАТЬ МОДНЫЙ ОБРАЗ?

anastasiia: