Образи для чоловіків на зиму і не тільки — підкажемо що одягнути

Образи для чоловіків на зиму і не тільки  — підкажемо що одягнути

У цій статті ми хочемо запропонувати Вам модні образи для чоловіків на зиму, які вже стали позачасовою класикою. Ми точно не можемо погодитися зі стереотипом, який панує в суспільстві, що чоловіки не піклуються про те, що одягнути. Ми все частіше зустрічаємо на вулиці чудово одягнених чоловіків, які розуміються на основах стилю. Це перш за все свідчить про їх творчість та почуття естетики. Без сумніву, кожен чоловік любить мати добрий вигляд. А в довгі, темні та зимові вечори варто запастися чимось, що допоможе пережити зиму з посмішкою на обличчі.

Образи для чоловіків зі светром

Безумовно кожен стильний чоловік повинен мати у своєму гардеробі зимовий светр. Під час покупки варто звернути увагу на склад трикотажу. Найкраще буде, якщо на етикетці ми знайдемо в складі шерсть, кашемір або бавовну. Не турбуймося про ціну. На жаль, за якісні речі приходиться заплатити трохи більше. Але відомо, що така річ буде служити нам протягом декількох сезонів, так що в кінцевому підсумку вона все одно окупиться. Покупка светра не буде супроводжуватися такими ускладненнями, як чоловіча сорочка, адже тут точні розміри не важливі. Вам не потрібно вимірювати комір, довжину рукавів або ширину плечей. Головне це знати основний розмір свого одягу. Бренди в основному мають однакові або приближені розміри, тому з цим проблем не буде. Повсякденні образи для чоловіків на зиму  точно повинні містити в собі класичні светри з круглим або V-подібним вирізом.

Товстий светр з пряжі стане Твоїм must have на зиму. Чудовий вигляд мають чоловічі светри з в’язкою косичка. Їх можна одягти з довгим пальто або пуховиком, адже таке поєднання створить відмінний образ для чоловіка на холодну пору року. Обирайте яскраві кольори светрів, щоб наряд ефектно виглядав. Тут зроби ставку на білий, бежевий, сірий або навіть блакитний, не бійтеся обирати не звичні відтінки светрів.

Повсякденні образи для чоловіків з магазину ebutik.com.ua
Чоловічий гольф це стильна основа багатьох чоловічих образів — магазин ebutik.com.ua

Гольф в чоловічих образах

Ще одним обов’язковим елементом гардеробу кожного чоловіка є гольф. Модні образи для чоловіків на зиму не можуть обійтися без нього. Чоловічий гольф — це те, що також любить кожна жінка, а чоловіки виглядають просто шалено в цьому фасоні. Крім того, він домінує на усіх модних показах. Рідко зустрічаються нові колекції, в яких не представлений гольф у новій варіації. Модна обтисла модель — це дуже стильний елемент образу. Насправді чоловіку вистачить тільки одягнути гольф і його образ одразу виглядатиме досконало та елегантно. Гольф можна носити з костюмом замість сорочки, й це буде дещо бунтівний варіант класичного вихідного костюма. Цей светр як і раніше надасть вигляду шику, але образ прийме більш невимушеного відтінку. Гольф можна носити як на щодень, так і на свята. Пам’ятай, що колір одягу може відмінно підкреслити колір Твоїх очей, що підвищить привабливість образу. Обов’язково випробуй у цьому сезоні образи для чоловіків з гольфом.

Піджак — основа чоловічого гардероба

В елегантних образах для чоловіків важливу роль відіграє також піджак, який є одним з найкласичніших та найуніверсальніших елементів чоловічого гардероба. Він відмінно поєднується з шикарними костюмними штанами, повсякденними чіносами та джинсами. Тому, якщо Ти замислюєшся над покупкою нового чоловічого піджака, то обов’язково зверни увагу на моделі глибокого темно-синього відтінку, які добре підійдуть для офіційних зустрічей на роботу, але й також стануть модним доповненням до багатьох повсякденних нарядів. Темно-синій — це колір, який відмінно поєднується з усією палітрою кольорів. Він відмінно виглядає в поєднанні з чорним, червоним, бежевим, а також аксесуарами у сірих, коричневих та бордових відтінках. Окрім того, якщо інші кольори не пасують до кожного типу зовнішності чи фігури, то з темно-синім цієї проблеми немає. Він просто сенсаційно підходить як чоловікам зі світлим, так і темнішим кольором обличчя, а також пасує як до худорлявої фігури, так і до масивнішої.

Стильні образи для чоловіків з магазину ebutik.com.ua
Однотонна біла сорочка в поєднанні з чорними чіносами це безпрограшний варіант для будь-якого випадку — магазин ebutik.com.ua

Образи для чоловіків з сорочками

Чоловіча сорочка може бути смугастою, картатою або однотонною. Попри те, що смуги та клітка — це візерунки, які супроводжують чоловіків протягом багатьох років, немає про що турбуватися. Вони продовжують захоплювати й показувати нам свої нові обличчя. Елегантні образи для чоловіків з сорочками вражають класичним шиком й, до речі, вони досить зручні. Але смугаста сорочка здатна змінити як діловий, так і повсякденний образ чоловіка, досить лише знати, з чим її поєднувати, щоб не зазнати модного казусу. Картату сорочку, яка також викликає асоціації з колишнім робочим одягом, Ти також можете носити різними способами. Єдина ситуація, коли не варто одягати картату сорочку — це формальний дрескод black tie або white tie. У цих двох випадках застосовується тільки біла однотонна сорочка, що застібається на запонки. У будь-який інший неформальній ситуації чоловіча картата сорочка підійде як ніщо краще.

Модні образи для чоловіків на зиму з магазину ebutik.com.ua

Перевір вже сьогодні, що пропонує асортимент магазину ebutik.com.ua. Чоловіча мода, без сумніву, є джерелом великого натхнення. Можливо, коли Ти перейдеш до нашого сайту нам ще більше вдасться Тебе надихнути. Перш за все, варто запастися теплим светром, ідеальним піджаком й сорочкою з класичними тканинними штанами. Якщо Ти все ще не впевнений в смугастій або картатій сорочці, то обери однотонну. Варто мати в шафі сорочку. Ніколи не знаєш, коли вона тобі знадобиться. Наприклад, якщо відбудеться несподіване побачення або сімейна урочистість. Будь готовим до будь-якої ситуації!

 

Читай також: Утилівки для корпоративу святвечір – як одягатися? 

Дивись також: Светр плаття – огляд кращих мод