Образи в літак – що обрати?

Образи в літак – що обрати?

Жінки завжди мріють виглядати неймовірно за будь-яких обставин. Ні дощ, ні сніг не стануть нам на заваді! Ви збираєтесь у далеку подорож? Тоді Вам необхідно не лише зібрати валізу, а і подумати про свій образ. Адже для комфортного польоту Вам потрібно продумати вдалі образи в літак. Не знаєте, що краще одягнути? Ми із задоволенням допоможемо Вам у цьому питанні! Наша команда підготувала для Вас найкращі варіанти аутфітів. Отож, поїхали!

Стильні образи в літак: що не варто обирати

Існує кілька речей, які краще уникати, коли Ви летите в літаку. Перше правило: ніколи не використовуйте перед польотом парфуми. Ідеальний пасажир – пасажир, який взагалі нічим не пахне. Адже Ви летите не одні. І смаки Вашого сусіда можуть суттєво відрізнятись від Ваших. Однозначне табу – важкі аромати. Також ми рекомендуємо Вам відмовитись від металевих прикрас. Через них можуть виникнути проблеми під час проходу через металлодетектор. Пам‘ятайте про це. Наступний пункт у списку небажаних речей – це високі підбори та сандалі з відкритою п‘ятою. В такому взутті Вам буде максимально некомфортно у літаку.  Надавайте перевагу лише зручному взуттю. Кеди чи кросівки – ідеальні варіанти. Також краще уникати вузький одяг. Він лише буде обмежувати Ваші рухи. Краще надати перевагу штанам вільного крою. Надто легкий одяг – не найкращий варіант. Адже в літаку Вам буде доволі таки прохолодно. На великій висоті повітря значно холодніше, ніж на поверхні землі. Трендовий образ в літак – багатошаровий образ. Так у Вас буде можливість регулювати свою температуру тіла. 

Зручні образи в літак: що ж все таки одягнути?

Ідеальний образ, який він? Надавайте перевагу максимально простому одягу. Уникайте мішкуватості. Адже мішкувате вбрання може викликати підозри під час контролю. Чистий та простий одяг – це ідеальний варіант. Ніяких парфумів чи ароматів тютюну. Не забудьте скористатись дезодорантом. А тепер поговоримо про образи. Бажаєте створити елегантний образ в літак? Одягніть сукню довжиною міді та джинсову курточку. Базовий варіант – джинси та легкий светр. Приділіть особливу увагу взуттю. Забудьте про взуття на підборах. Залиште його для ресторанів та важливих заходів. У літаку таке взуття – поганий тон. І в ньому Вам буде максимально не комфортно бігти по території аеропорту. Зробіть ставку на комфорт. Відкиньте пафос та гламур. Переліт – доволі стресова подія. Щоб менше нервуватися, Вам краще створити комфортну та затишну обстановку. Тому кросівки, балетки та кеди – ось найкращий варіант взуття. Також вдалим варіантом вбрання для створення образу буде спортивний костюм. Або легінси та водолазка. А зверху одягніть спортивну олімпійку.  

Спортивний костюм з капюшоном сірого та білого кольору
Образи в літак – комфортні моделі на eButik.com.ua!

Актуальні образи в літак: кілька стилів

  • спортивний стиль

Костюм  в спортивному стилі легко можна одягнути в літак. Бавовняний затишний костюм або стриманий комплект з поло та спідниці – вирішувати лише Вам. Такий комплект подарує Вам повну свободу рухів. А натуральні матеріали дозволять Вашій шкірі вільно дихати. А ще спортивні образи в літак практичні. Адже комплекти не мнуться. Вам не потрібно буде перейматись за свій зовнішній вигляд. 

  • морський стиль

Всі ми так довго мріємо про відпустку. Тому з настанням тепла, нам хочеться бути ближче до моря. Морська тематика нам у цьому допомагає. Літак – це повітряне судно. Одяг у смужку – ідеальний спосіб покращити собі настрій під час перельоту в теплі краї. Футболка у смужку та джинси – відмінний вибір. 

  • елегантний стиль

Ви не бажаєте ні на хвилину розлучатись з модою? І Ви завжди хочете виглядати неперевершено за будь-яких обставин? Не хвилюйтесь, це можливо навіть на борту літака! Костюм стриманого крою та лофери – ось Ваш елегантний варіант образу. Або спідниця довжиною міді та улюблена базова сорочка. І не забудьте прихопити з собою жакет!

Вишукані образи в літак: must-have список речей в літак

Про базові образи в літак ми вже поговорили. А тепер час поговорити про не менш важливі речі. Не забудьте свій закордонний паспорт. Без нього Ви не зможете нікуди вилетіти. Також добре придбати валюту. Адже курс аеропорту не вирізняється вигідністю. Телефон – річ, без якої ми вже не уявляємо нашого життя. Можна прихопити планшет або електронну книгу. Це допоможе Вам провести веселіше час. Не забудьте про блокнот та ручку. Під час польоту у Вас можуть з‘явитись  цікаві думки або бажання помалювати. Дуже важлива річ – підголівник. Покладіть в сумочку вологі серветки, паперові хусточки. Також Вам пригодиться гігієнічна помада. Повітря в салоні літака дуже сухе. Тому ми рекомендуємо Вам інтенсивно зволожувати губи. Ви носите контактні лінзи? Тоді не забудьте взяти з собою зволожувачі краплі. Також Ви можете прихопити з собою льодяники, жувальні гумки. Вони допоможуть Вам уникнути неприємних відчуттів під час зльоту та посадки літака. І обов’язково візьміть темні сонцезахисні окуляри. Вони допоможуть Вам приховати втомлені очі після виходу з літака. 

Настав час для покупок!

Ви шукаєте дешеві образи в літак? Якісний одяг та низькі ціни ще ніколи не поєднувались настільки вдало. Ми віримо в доступний одяг для всіх. Тому створюємо наші колекції за останніми трендами та з найякісніших матеріалів. Бажаєте створити стильний образ? Тоді наш інтернет-магазин eButik.com.ua точно підкорить Вас своєю універсальністю. Адже ми маємо саме те, що Ви давно шукаєте. Ми слідкуємо за модними тенденціями та завжди оновлюємо наш одяг за найактуальнішими трендами. З ними Ви здатні створити не один трендовий образ! Не бійтесь втілювати свої найстильніші модні забаганки. З eButik.com.ua це можливо! З нами Ви можете виглядати на всі 100 щодня! Онлайн-шопінг ще ніколи не був таким комфортним! Не вірите? Не витрачайте дорогоцінний час та просто зараз перегляньте каталоги інтернет-магазину eButik.com.ua! Наш одяг приємно здивує Вас своєю неймовірною якістю пошиття! Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих блузок. Будьте неперевершеними щодня! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Прочитайте: Біла сукня – беззаперечний фаворит цього літа!

Дивіться також: Ребристі штани – обери модель для себе