Новорічні футболки — відчуйте магію свята

Новорічні футболки — відчуйте магію свята

Йде сніг за вікном, через тиждень, і ми все більше і більше отримуємо святковий настрій. Підготовка до зірочки вже почалася, ми потихеньку починаємо шукати подарунки для близьких і задаємося питанням, як будемо одягатися на свята. При виборі подарунка, а також при прийнятті рішення про те, що надіти вдалим вибором є новорічні футболки. Сьогодні ми підготували для вас огляд найцікавіших моделей.

Різдвяні акценти

Які візерунки добре виглядають на одязі до свят? Хорошим вибором є зазвичай святкові акценти, які приваблюють різдвяні традиції — фігура Святого Миколая, зірочка, пряники або подарунки. Вони також добре виглядають Новорічні футболки відносяться до зимової аури — зі сніговиком або сніжинкою. Варто також зробити ставку на норвезькі візерунки — олені, ведмеді і сніжинка вкрапленнями з геометричними мотивами. Не тільки в святкових, але і в актуальних тенденціях написи типу З Різдвом чи Хо хо хо.

На які кольори робити ставки?

Коли справа доходить до Новорічні футболки charakterystyczne są oczywiście ubrania w kolorze białym (śnieg), czerwonym (święty Mikołaj i prezenty) oraz zielonym (choinka). Warto stawiać także na kolor niebieski i granatowy kojarzący się z zimą. Strzałem w dziesiątkę będą także pastelowe odcienie, które są bardzo modne w tym roku, ale ich największą zaletą jest łatwe dopasowanie do innych barw.

t-shirty świąteczne koszulki świąteczne
T-shirty świąteczne – sklep ebutik.pl

Новорічні футболки

На чому Новорічні футболки Ми це миряли? Коли справа доходить до розрізу ми робимо ставку на класичний футболка Т-подібний, короткий рукав. На наш смак дуже сподобалася модель, що відноситься до відомої і знаменитої пісні. Пастельні різдвяні сорочки з оленями, сніжинкою і написом Все, що я хочу на Різдво – це ти це джек-пот постріл. Хорошим вибором є також білий футболки з північними оленями і написом Багато хороших побажань. Нам також сподобався синій новорічні футболки в норвезьких конструкціях і біло-червоних моделях з написом, що імітує Святого Миколая, тобто Хо хо хо.

З чим носити футболки новорічні?

Деякі люди знаходять їх кичі, правда, з року в рік Новорічні футболки набирають все більше і більше послідовників. Але навіть найбільші опоненти сходяться на думці, що носіння святкового одягу дозволено протягом святкового періоду — з початку грудня аж до середини січня. На нашу думку Новорічні футболки є чудовою ідеєю для ще кращого акцентування святкового настрою. Новорічні футболки можна носити дійсно з чим завгодно. Відмінний вибір – білий футболка з написом Хо хо хо і чорний спідниця олівець і червоний, теплий кардиган. По черзі яскраві футболка з оленями будуть перевірені, зігнуті з джинсами і кардиганами, короткий светр темно-синього кольору. Футболка з сьомгою зі святковими візерунками і написами буде добре виглядати з чорними брюками елегантного крою (наприклад, сигаретами) і блейзером такого ж кольору.

УВАГУ! У магазині ebutik.pl тепер є просування на Новорічні футболки! Ви можете купити багато моделей всього за £19.99 за штуку!