Новорічні стилізації зі спідницею – який крій пасує Тобі?

Новорічні стилізації зі спідницею – який крій пасує Тобі?

Настав час готуватись до новорічних свят. Тому питання, що одягнути на Новий Рік знову стає актуальним. Більшість жінок хочуть відійти від класики, тому активно шукають цікаві новорічні стилізації зі спідницею. Якщо Ви також хочете запалювати та підкорювати близьких стильними поєднаннями зі спідницею в головній ролі, тоді потрапили в правильне місце. Наша стаття допоможе віднайти свій особливий образ і почуватися королевою вечору. І це без перебільшень. Тому, поїхали!

Новорічні стилізації зі спідницею також можуть бути стильними!

Про новорічні образи в елегантній сукні знає чи не кожна жінка, а ось поєднання зі спідницею обирають одиниці. Насправді, новорічні стилізації зі спідницею заслуговують визнання. Це чудова можливість поекспериментувати зі стилями та виглядати по-новому у новорічну ніч. Саме жіноча спідниця характеризується універсальністю. Вона ідеально пасуватиме в різноманітних модних рішеннях і кольорових поєднаннях. Під час святкування кожна прагне виглядати яскраво, стильно та незабутньо. Бути в центрі уваги та ловити на собі захоплені погляди оточуючих. Якщо Ви також прагнете сяяти цієї ночі, тоді зверніть увагу на яскраві новорічні стилізації зі спідницею. Не варто боятись коротких, асиметричних і надмірно оздоблених моделей. Адже у новорічну ніч Ви повинні запам’ятатись багатьом. 

Образи зі спідницею не завжди бувають класичними. Цей стереотип панує вже досить давно та з кожним сезоном модні дизайнери прагнуть позбутися цього ярлику. Нерідко зустрічаємо спортивні фасони, розкльошені повсякденні моделі та романтичні, довгі спідниці. Їх часто комбінують з базовими речами, простими та універсальними моделями одягу. У святкову ніч варто забути про спідниці-олівець класичного крою, адже існує чудова альтернатива з еко-шкіри чи велюру. Шкіряні моделі з розрізом просто обожнюють доповнювати святкові комбінації. Розкішний велюр допоможе кожній підкреслити свою сміливість, рішучість і хороше почуття смаку. А ніжний атлас у свою чергу підкорить своєю легкістю. Не варто забувати про моделі в паєтки, саме вони гарантовано урізноманітнять новорічні стилізації зі спідницею

Спідниця міді з розрізом чорного кольору в поєднанні з коротким чорним светром в травку
Новорічні стилізації зі спідницею – актуальні фасони лише на eButik.pl!

Яку ж спідницю вибрати для святкування Нового Року?

Актуальне питання напередодні Нового Року. Якщо ж Ви все ж таки вирішили відмовитись від суконь, комбінезонів і штанів, тоді ця стаття стане Вам у нагоді. Вибираючи спідниці для святкування, варто врахувати місце проведення, особливості Вашої фігури та особисті уподобання. Можливо, Ви вже визначились з фасоном, але ще досі не вибрали матеріал? Тоді наші підказки значно полегшать Ваші пошуки. Адже ми прагнемо, щоб кожна у цей вечір сяяла красою та жіночністю. Стильні новорічні стилізації зі спідницею – чудове рішення для жінок, які прагнуть відійти від звичних стандартів. Отож, поїхали!

  • спідниця з еко-шкіри

Шкіряні вироби на вершині популярності. Саме вони приваблюють сміливим характером і епатажним виглядом. Спідниці міді з розрізом з однієї сторони – хіт цього сезону! Вони чудову підкреслять красу жіночих ніжок, додадуть впевненості та значно урізноманітнять святковий образ. Адже про модні новорічні стилізації зі спідницею не варто забувати. Поєднайте моделі з еко-шкіри з яскравою блузкою з воланами чи великим шифоновим бантом, об’ємними рукавами чи фасоном на одне плече. Не забувайте про короткі топи та шкіряні жакети короткого крою. А стильні аксесуари як ніколи стануть Вам у нагоді.

  • велюрова спідниця

Всі тренди цієї зими про велюр. Розкішна тканина, яка змушує жіночі серця битись частіше. Для новорічного образу – ідеальний вибір! Велюрові спідниці з плісируванням чудово поєдуватимуться з базовими боді, відкритими топами, блузками та жіночими гольфами. Якщо ж вибирати короткі та приталені фасони, тоді короткі топи та корсети – Ваші головні компаньйони. Не забувайте про високі підбори та яскраві акценти, які гарантовано виділять Вас з натовпу.

  • твідова спідниця

Твідові вироби у цьому сезоні набирають популярності. Саме вони часто зустрічаються у готових комплектах з піджаком чи топом на довгий рукав. Проте можуть стилізуватись самостійно з простими блузами, кофтами на одне плече чи відкритими боді. Ці моделі варто обирати для більш стриманих вечірок у колі рідних або близьких друзів.

Новорічні стилізації зі спідницею: крій, який пасуватиме практично кожній!

Новорічні стилізації зі спідницею є доволі стильними та лаконічними. Проте вибір спідниці є доволі важливим. Якщо ж говорити про пошиття, то різноманіття моделей приємно вразить практично кожну модницю. Найпопулярнішими у цьому сезоні залишаються приталені та короткі фасони. Далі слід звернути увагу на спідниці міді з високою талією та розрізом з однієї сторони. Якщо ж Ви прихильниця асиметрії, тоді моделі на запах або ж з довшим кінцем – Вам гарантовано сподобаються. Плісировані та спідниці з воланами – ідеально пасуватимуть для святкових образів. Проте варто пам’ятати про гармонію силуету. Уникайте пишного та об’ємного верху, адже у простий спосіб зіпсуєте свій зовнішній вигляд. Щодо спідниць-олівець, тут варто бути обережними. Якщо ж Ви святкуєте у колі рідних і надмірна увага Вам не потрібна тоді сміливо використовуйте їх у своєму образі.

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl створений для вигідних і стильних покупок в мережі. Саме у нас Ви знайдете трендові новинки цього сезону в доступних цінах і багатій кольоровій палітрі. Ми цінуємо кожного клієнта, тому дивуємо Вас щоденними знижками та тематичними акціями. А ще ділимось цікавими статтями у власному блозі eButik.pl. Сьогодні йдеться про новорічні стилізації зі спідницями. Тому не зволікайте з покупками. Адже новорічні свята вже зовсім близько!

Читайте ще: Зимові знижки – де знайти модні речі в хороших цінах?

Подивіться також: Трикотажні сукні – обери свою модель!