Новий Рік вдома – що одягнути?

Новий Рік вдома – що одягнути?

Якщо ж гучні святкування Вам набридли і цей рік Ви хочете зустріти в сімейному колі, тоді святкові стилізації в домашньому стилі Вам гарантовано сподобаються. І тут йдеться не про піжами та базове вбрання, а стильні образи з сукнями, спідницями, розкішними блузками та класичними комбінезонами. Новий Рік вдома – це не вирок, а чудова можливість виглядати привабливо в першу чергу для себе. Не бійтесь розвивати свою жіночність і не втрачайте почуття стилю, святкуючи вдома!

Новий Рік вдома – не забувайте про власну красу!

Святкуючи Новий Рік вдома, пам’ятайте про те, що Ви жінка. Нам так важливо отримувати компліменти, почуватися красивими та сяяти у святкову ніч. Тому жодне домашнє святкування не повинно псувати настрій і Ваш зовнішній вигляд. Варто відмовитись від улюбленого домашнього одягу, а вибрати стильний образ для дому. Це можуть бути різноманітні моделі суконь, які ідеально впишуться у домашню атмосферу свята. Короткі сукні з довгим рукавом, моделі на запах або ж з розкльошеною спідницею – чудово пасуватимуть для новорічного святкування. Пишні блузки з об’ємними рукавами чи воланами гарантовано не залишать байдужими Ваших близьких, рідних або ж друзів. 

Новий Рік вдома у цьому сезоні не є рідкістю. Більшість залишаються з найдорожчими, адже сучасний світ диктує свої правила. Не варто втрачати святкового настрою! Адже навіть вдома можна влаштувати гучну вечірку в певному стилі та кольоровій гамі. Якщо ж Ви все ж таки обрали класичні брюки для новорічного святкування, тоді потурбуйтесь про стильний і оздоблений верх. Корсети у цьому сезоні користуються неабиякою популярністю. Оздоблені моделі в каміння, паєтки чи прозору сітку змусять не лише жіночі серця битись частіше. Велику увагу варто приділити готовим комплектам. Це можуть бути як і класичні костюми, так і стильні трикотажні набори. Короткі чи довгі спідниці, топи чи піджаки допоможуть створити святковий образ за лічені хвилини. Новий Рік вдома – це чудова нагода виглядати стильно та привабливо в колі найрідніших. Переконайтесь у цьому самі!

Базова сукня по фігурі з довгим рукавом довжиною до коліна червоного кольору
Новий Рік вдома – актуальні моделі на eButik.pl!

Що одягнути для святкування вдома?

Якщо ж Ви вирішили святкувати Новий рік вдома, тоді варто скласти певні образи, які пасуватимуть під стиль Вашої вечірки. Адже існує давня приказка: “як Новий Рік зустрінеш, так його і проведеш”. Якщо Ви проведете новорічну ніч у яскравому та святковому образі, піднесеному настрої та гармонії, тоді у новому році не варто перейматись через життєві труднощі. Тому домашнє та повсякденне вбрання варто залишити для дому, а для святкування вибрати стильні наряди, які підкреслять жіночність і Вашу красу. Наші стилісти підготували кілька популярних стилізацій для святкування в домашній атмосфері. Навіть будучи на одинці з чоловіком, Ви все одно повинні бути королевою вечора!

  • спідниця в паєтки та в’язаний светр

Справжній святковий образ, який допоможе сяяти у новорічну ніч. Спідниця в паєтки – головний акцент у даному поєднанні, тому верх повинен бути однотонним і без жодного оздоблення. В’язаний светр краще обирати делікатної в’язки, з широкими чи короткими рукавами. Можете наважитись на моделі з оголеними плечима чи відкритою спиною. Дана стилізація не вимагає масивних аксесуарів, тому макіяж – Ваше головне доповнення. 

  • брюки та елегантна блузка

Класичне поєднання, яке ніколи не втратить своєї популярності. У даній стилізації наважтесь на гру кольорів. Цікаві поєднання з яскравими чи пастельними відтінками створять незабутній образ. Оригінальні принти можуть стати головною родзинкою, тому не бійтесь сміливих модних рішень. У цьому сезоні колір має значення! Зверніть увагу на блузки з воланами, об’ємними рукавами, масивним бантом з шифону та прозорими вставками. Відмовтесь від однотонних і базових рішень, адже у цю ніч Ви повинні запалювати стилем.

  • жіночий комбінезон

Вдалий вибір для домашнього святкування. Адже жіночий комбінезон – це рятівна паличка для багатьох жінок. Вибирайте брючні моделі з оздобленим верхом. Яскраві блискітки чи паєтки гарантовано додадуть святкового настрою. Новий Рік вдома – це також про жіночні та сміливі рішення. Переконайтесь у цьому самі!

Новий Рік вдома: вибирайте стильну сукню!

Без сукні неможливо уявити жіночий гардероб. Це незмінна річ, яка ніколи не втратить популярності. Варто лише звернути увагу на фасон і дизайн. Якщо ж Ви обожнюєте стримані фасони, але любите експериментувати з аксесуарами, тоді базові сукні – Ваш ідеальний вибір. Для любителів розкішних фасонів, варто вибирати сукні з оздобленими рукавами, на запах і драпіруванням. Якщо ж довжина міді є однієї з улюблених, розкльошені фасони з паском на талії створені саме для Вас. Обирайте дизайн відповідно до популярної кольорової палітри цієї зими. Адже таким чином Ви гарантовано будете в центрі уваги. Велюрові жіночі сукні – хіт цього сезону! Вони не лише приваблюють насиченим кольором з грайливим блиском, але й ніжністю та розкішною тканиною. Довгі моделі суконь також не варто відкладати у далекий ящик. Прості фасони з об’ємними рукавами та глибоким декольте в яскравому кольорі – маст хев у цю новорічну ніч. Не зволікайте з вибором, адже Новий Рік вдома також заслуговує на стильні поєднання з сукнями в головній ролі. 

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl створений для вигідних і комфортних покупок в мережі. Саме у нас Ви гарантовано знайдете щось для себе. Адже широкий асортимент стильних новинок і грайливих фасонів підкорюють серця не однієї модниці. Ми цінуємо наших клієнтів, тому щодня дивуємо Вас знижками та тематичними акціями. Обираємо лише найякісніший асортимент у доступних для кожної з Вас цінах. Ви ще досі в пошуку стильного образу для святкування Нового Року? Тоді запрошуємо Вас на покупки в eButik.pl!

Перегляньте також: Трикотажні сукні – обери свою модель!

Подивіться ще: Зимові знижки – де знайти модні речі в хороших цінах?