Нижня білизна для літа: що краще носити?

Нижня білизна для літа: що краще носити?

Сьогодні ми не радимо вам з укладанням або одягом на літо, ми орієнтуємося на те, що внизу — підказуючи, яке нижню білизну варто покласти в теплу погоду. Дізнайтеся, яка нижня білизна для літа краще і відкрийте для себе цікаві моделі трусиків і бюстгальтерів.

Нижня білизна на літо: тенденції

Все частіше говорять про тенденції нижньої білизни. Мода динамічно змінюється, що ми носимо і під нашим одягом. Які тренди нижньої білизни модні в цьому сезоні? Почнемо з кольору. Величезною популярністю користується м’ясо-роудер Нижня білизна для літа, Який ідеально виглядає під білим або провидним одягом. Ще однією тенденцією є Нижня білизна в пастельних тонах — блакитний або світло-рожевий. Мода на пастелі видно в одязі, взутті та аксесуарах, тепер теж час для нижньої білизни. Постріл в джек-пот мереживо Нижня білизна для літа. Nawet jeśli będzie gdzieniegdzie wystawać (na przykład przy założeniu bluzki na jedno ramię) i tak będzie wyglądać fenomenalnie. Z materiałów warto wybierać również tkaniny półprzezroczyste – zazwyczaj są one jedynie wstawkami na bieliźnie. Możecie pokusić się także o bieliznę we wzory, szczególnie polecamy wszechobecne motywy kwiatowe.

bielizna na lato
Bielizna na lato – sklep ebutik.pl

Добре обраний бюстгальтер

Основа в гардеробі будь-якої жінки повинна бути добре підібрана ліфчик. Згідно з дослідженнями, більшість Polek неправильно визначає розмір вашого бюста — ми його занижуємо (!). Варто піти до brafitter, який майстерно вкаже чашу нашого бюстгальтера і вибере нам правильну форму бюстгальтера. Відмінним вибором для жінок з великим бюстом є, наприклад, бюстгальтери з подовженим станом (зазвичай з мережива), які ще краще підтримують груди. Це також хороший варіант для дам з невеликим бюстом, адже вони візуально збільшать цю частину тіла — тоді краще робити ставки на моделі з push-up. Контрастні зіставлення також є хорошим вибором — чудово виглядають поєднання червоного і чорного, чорно-рожевого або білого і червоного кольорів. Модними також є бюстгальтери з смужками, що нагадують чокер виріз. Бюстгальтери також можна прикрасити бантами, мереживними вставками або вишивкою.

Зручні труси

Що трусики ідеально підходять для літа? Багато хто з вас, звичайно, думати про стрінги. стрінги добре виглядають під більшістю одягу і повітряні, але не кожен з нас любить ходити в них. Якщо ви шукаєте правильні трусики, перш за все, зверніть увагу на матеріал, намагайтеся вибирати тільки натуральні тканини, бажано бавовняні. На додаток до стрінгів ми рекомендуємо вам класичні інжир, боксери і трусики типу хіпстера. Вибір трусики варто подбати про те, щоб вони підходили хоча б до одного з наших бюстгальтерів і створювали рваний набір з ним. Чудово виглядають трусики, прикрашені мереживними вставками або смужками з боків. Також варто робити ставки на моделі в візерунках — квіткові, тваринні (пантера) або геометричні (смужки, точки). Також дуже модними вважаються труси з написами спереду або на спеціальних вставках вгорі. Досі популярними є трусики безшовний і лазерний крій, які не прикрашають під одягом.