Неоновий одяг — наважся бути в центрі уваги цією весною!

Неоновий одяг —  наважся бути в центрі уваги цією весною!

Однією з найгарячіших тенденцій цього сезону є неоновий одяг. Як бумерангом повертається мода 90-х років, тому велике coming back fluo кольорів було лише питанням часу. Чому варто полюбити яскраві кольори в одязі та аксесуарах? Хто їх популяризував? Про усе це, ви дізнаєтеся з нашого сьогоднішнього запису, в якому ми також Вам покажемо, як правильно носити такий помітний одяг. Ну що, наважишся?

Звідки походить неоновий одяг?

Неонові кольори в одязі не є чимось новим, хоча вони, безумовно, переживають власне renesans. Їх люблять сміливі люди, якім подобається привертати до себе увагу або просто шокувати нарядом. Вони набули популярності вже в 80-і роки XX століття, коли технологія фарбування одягу нарешті дозволила отримувати сильні та насичені кольори. Тенденція дуже швидко взяла своє, особливо коли мова йде про спортивний одяг, і найсміливіші люди із задоволенням ходили в них кожен день. У центрі уваги тоді були прості толстовки oversize в однотонних та яскравих тонах, були також модними неонові аксесуари, такі як окуляри чи браслети.

У 90-і роки мода на неоновий одяг перестала бути виключно атрибутом сміливої молоді та перейшла на подіуми. Яскравими фарбами зацікавилися стилісти, всесвітньо відомі дизайнери та відомі модні журнали.У той час неони повторювалися практично у всіх розповсюджених образах — стилісти найчастіше використовували неонові мініспідниці, туфлі та топи. Використання яскравих відтінків було для них найважливішим. Флуоресцентні кольори припали до душі та любителям андеграундної моди, тобто людям з винятковою потребою в самовираженні. Вони з’являлися на одязі не тільки у вигляді геометричних візерунків, що зачаровували, але були й елементом божевільних зачісок.

Неонова помаранчева сукня з магазину ebutik.com.ua
Неонова помаранчева сукня з магазину ebutik.com.ua додасть позитиву не тільки твоєму образу, але й усім оточуючим

Нині в моді ми спостерігаємо чергову хвилю захоплення яскравими кольорами. Неонове божевілля до недавнього часу панувало в основному в спортивному стилі одягу, сьогодні ж ми бачимо fluo костюми, блузи та сукні. На вибір у нас є не тільки цікаво задуманий неоновий жіночий одяг, але і досить значні чоловічі колекції.  Пам’ятайте, що носити неоновий одяг — це не тільки залучення уваги до себе, а й гра з формою, яка додасть позитиву щоденним образам.

Неоновий помаранчевий додасть позитиву не тільки твоєму образу, але й усім оточуючим – магазин ebutik.com.ua

Які топові кольори для неонового одягу?

Маєш охоту на модний неоновий одяг в цьому сезоні? Чудове рішення, ти точно не пошкодуєш! Тому дізнайся про найкращі яскраві кольори більше, які обов’язково стануть у пригоді в Твому гардеробі:

  • Неоновий рожевий – це, мабуть, найпривабливіший відтінок. Як не дивно, він також відмінно працює і в чоловічих образах. Випробуй блузки та топи у цьому кольорі, а також піджаки або светри!
  • Неоновий зелений — лаймова зелень, що “ріже очі” є також fluo класикою. Вона асоціюється зі сітловідбивальними жилетами або іншими елементами одягу БГП. Має добрий вигляд на пуховиках та чоботях, а також на спортивних толстовка
  • Неоновий жовтий – найчастіше з легким переходом в зелений. У цьому кольорі приголомшливо виглядає особливо спортивний одяг, але також і елегантні фасони на зразок штанів чи піджаків.
  • Неоновий помаранчевий — справжній хіт в сонячні дні. Така “лампочка” без сумніву додасть багато позитивної енергії у Твої образи. Ти точно не пройдеш в ній непоміченою!
Неонова зелена футболка з магазину ebutik.com.ua
Модна футболка в неоновому кольорі доступна в магазині ebutik.com.ua

З чим поєднувати неоновий одяг?

Звичайно, багато хто з Вас не раз думали про те, щоб використовувати неоновий одяг у своїх образах, але Ви не були впевнені з чим краще такий одяг поєднувати. Найважливішим правилом в носінні одягу яскравих тонів це підібрати look згідно з подією. Якщо ти працюєш в серйозному закладі, то навіть неонові аксесуари для одягу швидше за все відпадають. Але якщо на роботі у Тебе не має строго визначеного дрес-коду, то тоді виникає спокуса одягти неоновий топ, наприклад, з джинсами. Тим самим ти пожвавиш увесь образ та зробиш його не нудним, а заодно і поліпшиш настрій собі та іншим. Правильно збалансований наряд буде тим самим правильним вибором для роботи, в якому, однак, застосовуються певні правила.

Однак, немає, що приховувати, але неоновий одяг найкраще використовувати у вільний час. Якщо ти збираєшся на прогулянку або зустріч з друзями в місто, то Тобі не доведеться занадто турбуватися про те, що є доречним, а що ні. У стилі casual усі захоплення дозволені! Якщо ти належиш до групи молоді та хочеш виразити себе, тоді зроби ставку на неонову толстовку або яскраві кросівки. Ти легко підбереш до них інші елементи вбрання – зверни увагу на спортивні спідниці або штани, а також на модні фасони джинсів. Відмінним варіантом спортивного стилю є також поєднання базового вбрання з неоновим пуховиком! Обери спортивні штани з високою посадкою, білий топ bandage та взуття grunge або кросівки, а наверх накинь лаймову весняну куртку. А з чим поєднувати неоновий одяг в елегантному варіанті? Звичайно, з високими підборами або шикарними туфлями на плоскій підошві.

 

Читай також: Жіноча джинсова куртка – предмет першої необхідності навесну

Дивись також: Мінімалізм в моді – як його досягнути?