НАША MIEJSCE НА ZIEMI — фільм про любов до природи рекомендує Ebutik.pl!

НАША MIEJSCE НА ZIEMI — фільм про любов до природи рекомендує Ebutik.pl!

НАША MIEJSCE НА ZIEMI — фільм про любов до природи рекомендує Ebutik.pl!
Ви нудно бачити всюдисущих супергероїв і спецефектів? Хочете сходити в кіно за справжнім фільмом з розумним і корисним повідомленням? Привід настане вже 24 січня 2020 року, тому що фільм під назвою «Наше місце на Землі» вийде на екрани польських кінотеатрів. Його оригінальна назва була «Найбільша маленька ферма», так як виробництво зародилося в Сполучених Штатах. У 2019 році отримала премію American Журналістів в номінації «Кращий кінематограф у документальному фільмі». Так, фільм «Наше Місце на Землі» – це документальний фільм, що відображає найбільш реальні події з можливих. Якщо вам цікаво, про що говорить це відео, то прочитайте весь запис. Також дивіться трейлер!
Про що таке НАША МАН відео?
НАША ТБЛЕНА НА ЗІЕМІ – це хроніка створення повністю органічної ферми, створеної любителями в цій сфері. Його творцем є Джон Честер і його дружина Моллі, чиї життя були діаметрально змінені в один прекрасний день. Шлюб у 2010 році був змушений покинути свою квартиру Лос-Анджелеса, тому що сусіди були стурбовані… гавкіт їх собаки, Тодд. Тим не менш, немає поганої речі, що б не вийшло назавжди! Пара ставилася до свого виселення як до чудової можливості переслідувати спільну мрію про створення власної самодостатньої ферми з нуля. Нульова хімія, нуль сучасних технологій — просто закони природи. Це виявляється дуже складним завданням, особливо на 80 гектарах землі, розташованої в пересоленої сонцем Каліфорнії. За допомогою добрих друзів, а також кількох експертних сватів Джон і Моллі приступають до створення проекту мрії. Вони мають намір посадити 10 000 дерев, більше 200 видів сільськогосподарських культур і розмножити десятки видів тварин, що живуть в погоді з природою. Чи достатньо їм завзятості і терпіння, щоб впоратися?
Перед Джоном і Моллі існує дійсно великий виклик, тому що вони не мають уявлення про сільське господарство та вирощування великої рогатої худоби. Отже, ви можете здивуватися, чи не були вони викраденими — номен прикметою — з моткою до сонця. НАШІ ТБИ НА ЗІЕМІ – це рекорд 8 років з цього періоду свого життя, що показує злети і падіння на розвивається фермі. Тому ви побачите в ньому як дуже смішні, так і сумні події, що виникають від провідного життя, узгодженого з кругом природи. Там нічого не удалося, і негаразди долі виникають рішуче частіше, ніж моменти радості. Більшість людей на сайті Chessters здалися б давно і повернулися в місто, але шлюб характеризується величезною наполегливістю. Зростаюча повільно домашня екосистема на фермі Честерс створює проблеми сама по собі, але дозволяє вирішувати їх з, наприклад, іншим видом рослин. Ключ до успіху полягає в створенні відмінного біорізноманіття, яке дозволяє вам процвітати в своєму власному природному темпі. Але хіба цього достатньо?
Наш чорт на ZIEMI — киньте все і йдіть в Бещади! (або до Каліфорнії…)
Фільм «Наш Місце на Землі» показує, як має виглядати ідеальне співіснування людини з природою — як фауни, так і флори. Це зовсім інша картина реальності, яку ми знаємо з великих міст: ніякого пориву, природного ритму природи і дозволяючи природі діяти у своєму власному темпі. Ось і все, що не вистачає в сучасному світі, пронизаному штучністю, інтернетом і сліпою гонитвою за грошима. А людина – це, все-таки, невід’ємна частина природи, від якої чомусь він примусово намагається відірватися. Фільм «Наше Місце на Землі» підказує думки про своє життя, але і напрямок, в якому очолюється світ. Дуже модна тема екології в цій картині лідируюча, але нав’язлива, тому що явно не говорять. Він нічого не нав’язує глядачеві, він не лякає баченнями апокаліпсису, і нікому нічого не замовляє.
Робота неодмінно сподобається природі і любителям тварин, так як вона переповнена красивими сценами і пейзажами з їх участю. У ньому ви побачите не тільки розведення незгодних видів і дичини на різних етапах розвитку, але і симпатичних собак, що охороняють зграї неслухняних овець. Ви станете свідками надзвичайних відносин і формування конкретного зв’язку між власниками фермерських господарств і їх наставниками, які можуть досить добре заплутатися! Фільм «Наше Місце на Землі» також показує, що недостатньо кинути роботу в корпорації і відправитися в сільську місцевість, щоб жити мирним, ідилічним життям. Щоб вести життя в гармонії з природою спочатку потрібно інвестувати, багато чому навчитися, закочувати рукава і наполегливо працювати. Але якщо