Наряд на свято — дізнайся як бути модною на Великдень

Наряд на свято — дізнайся як бути модною на Великдень

Великдень повільно наближається та це є ідеальною нагодою для того, щоб одягнутися трохи інакше, не як зазвичай на щодень. Цього року спробуй підкреслити свою жіночність і не соромся незвичайних нарядів. Постарайся зробити наряд на свято у цьому році унікальним, але водночас доречним до нагоди. Ознайомся з модними пропозиціями наших стилістів прямо зараз!

Яким повинен бути жіночий наряд на свято?

Якщо ти шукаєш ідеальний наряд на свято, то перш за все подумай про те, в яких тонах воно буде та коли ти його одягнеш. Під час Великодніх свят ми зазвичай снідаємо в колі сім’ї, але також, наприклад, йдемо до церкви з Великодним кошиком. Тому ми повинні виглядати охайно та відповідно до ситуації, тому варто вміло поєднувати жіночий шик з класичною елегантністю. Тому стиль на Великодні свята повинен бути правильно збалансований, не може бути вульгарним або занадто зухвалим. Це, зрештою, важлива подія для релігійних людей, тому необхідно пам’ятати про правильну повагу християнської традиції. Тому для такої події одягнеш зовсім інше, ніж на прогулянку в колі сім’ї або друзів. Якщо ти віддаєш перевагу більш спортивному стилю одягу на щодень, то, звичайно, Тобі не обов’язково одягати сукню. Наш святковий наряд іноді також залежить від того, чи проводимо ми свято вдома чи їдемо до далеких родичів. Перевір наші пропозиції та дізнайся, що одягти!

Наряд на свято з сукнею

Одним з найпопулярніших фасонів одягу, який найчастіше обирають жінки — це, звичайно ж, жіночі елегантні сукні. Завдяки їм ми підкреслюємо свою жіночність й водночас підкреслюємо урочистий настрій тієї чи іншої події. Наряд на свято з сукнею це відмінний варіант для відвідування церкви, Великоднього сніданку або післяобідньої прогулянки. Йде весна тому ми рекомендуємо робити ставку на пастельні кольори, такі як попелястий, світло-рожевий, світло-блакитний або світло-жовтий. На Великдень пострілом в яблучко стануть дівочі розкльошені сукні, що підкреслюють талію, з круглим вирізом та широкими бретелями. У Тебе може виникнути спокуса на мереживні вставки на матеріалі, які додадуть шарму. Хорошим вибором також стануть класичні обтислі сукні з круглим вирізом і короткими рукавами. Такі моделі поєднують в собі класичний шик зі скромною елегантністю, тому на Великдень це ідеальний варіант. До сукні підбери короткий жакет, атласний бомбер або коротку джинсову куртку приталеного фасону. Також зроби ставку на босоніжки на платформі, туфлі-човники або елегантні оксфорди.

Сукня з магазину ebutik.com.ua - ідеальний варіант на свята
Пастельні сукні для створенння святкового образу доступні в магазині ebutik.com.ua

Наряд на свято зі штанами

Що робити в випадку, коли не любиш сукні або спідниці? Тоді можна зробити ставку на елегантні штани, які також відмінно підійдуть для наряд на свято. Ми особливо рекомендуємо костюмні моделі з запресованим кантом в комплекті з модним піджаком або класичними завуженими штанами. Обидві моделі можна поєднати з шикарною сорочкою або офіційною блузою зі шовкового матеріалу. При цьому сорочка зовсім не обов’язково повинна бути однотонною, але й може бути з декоративною вишивкою. Офіційна блузка, навпаки, може бути прикрашена мереживними елементами або пишними рукавами. Ти також можеш звернути увагу на більш нарядну сорочку, яка також пасуватиме до елегантних штанів та має приємний до тіла матеріал. Варто також піддатися спокусі на декоративно оздоблене декольте, яке красиво урізноманітнить увесь образ.

Елегантні штани в приємних кольорах з магазину ebutik.com.ua
Шукаєш ідеальних штанів для елегантного образу на свята? Натискай та переходь до магазину ebutik.com.ua

Наряд на свято зі штанами не повинен бути виключно в чорних або темно-синіх кольорах. Весна наближається, тому сміло можна зробити ставку на веселіші кольори. До таких комплектів відмінно підійдуть елегантні штани в коричневих та бежевих тонах, а також моделі в малинових або пастельних тонах. Наряд на свято зі штанами найкраще завершити підборами, а якщо ти віддаєш перевагу туфлям на плоскій підошві, то варто обрати балетки або мокасини.

 

Читай також: Жіночий світшот ідеально підходить для весни 

Дивись також: Типи фігури – чи знаєте ви, який тип силуету у Вас?