Наймодніші рамонески для дощових днів

Наймодніші рамонески для дощових днів

Скоро закінчиться гарна погода, а перехідний сезон почнеться між літом і осінню. Дні стануть прохолодніше і не буде браку дощової аури. Сьогодні ми рекомендуємо вам наймодніші рамонески для дощових днів — придбати їх варто прямо зараз.

Наймодніші рамонески

Вже кілька сезонів наймоднішими куртками вважаються рамоніск. Цей шкіряний крій куртки відомий вже багато років, дебютуючи в 1960-х роках. Чим характеризується? Класичний рамоніск кріпляться збоку (асиметрично), вони також мають внизу смугу і ставлять вузли. Куртки Цей тип часто має більш короткий зріз, ніж до стегна. Характерними прикрасами є пагони, декоративні замки і велика кількість кишень. Як шкіра, так і екошкіра, так і замшеві моделі відмінно підходять.

З чим носити рамонески?

Рамонеск випробовують себе на різні пори року, але найчастіше ми ставимо на них восени і навесні. Шкіряні або замшеві куртки відмінно поєднуються з різноманітним одягом. Ми можемо носити їх з матеріальними брюками і білою сорочкою, що доповнює укладання для роботи. Одягніть з сукнями і шпильками на побачення, вечірки або весілля. Наймодніші рамонески będą wyglądać świetnie także w zestawach ze spódnicami, a nawet szortami. Do rockowych stylizacji warto dobrać także mocno zdobione botki, w sportowych zestawach sprawdzą się z kolei wygodne trampki.

najmodniejsze ramoneski
Najmodniejsze ramoneski na deszczowe dni – sklep ebutik.pl

Який колір вибрати?

Класичний рамоніск мають чорний або коричневий колір. Однак варто зробити ставку на інші кольори, а також. Якщо ви любите тоновані відтінки, ви можете зробити ставку на гранатовий, сірий, бордовий або оливковий. Гарячим трендом цього року є куртки в пастельних відтінках — красиво виглядають сині і світло-рожеві моделі. Варто також зробити ставку на рамоніск в яскравих кольорах — червоному, рожевому, жовтому або зеленому.

Модні прикраси

Рамонеск Вони відмінно підходять навіть без прикрас, але варто робити ставки на моделі з прикрасами. Класичні моделі можна витримувати в рок-стилі — зі стразами, шипами і шпильками. Ефективно виглядають куртки з декоративними замками і ремінцями. Хорошими прикрасами є також вставки різних відтінків або зроблені з інших матеріалів куртки. Для більш холодної погоди рекомендуємо рамоніск з хутряним коміром — того ж кольору, що і куртка або в контрасті. Хорошим вибором також є моделі з м’яким матеріалом, так званим баранчиком. Останні тенденції набирають в куртки зі скобами і кольоровою вишивкою. Ви також можете зробити ставку на стьобані тканинні фасади.

ТОП-5

Наш стиліст вибрав для вас п’ять красивих рамоніск. Красиво представлений коричневий рамонеск з декоративними замками і поясом внизу. З класичних моделей рекомендуємо вам також чорний жакет з безліччю смужок, шпильок і кольорову вишивку з квітковими мотивами. З модних моделей рекомендуємо вам з синім рамоніком відмінно впишеться в останні тенденції. Якщо ви віддаєте перевагу міцні кольори, ви можете зробити ставку на червону модель з пагонами і замками в кінці рукавів. Куртка має короткий крій, тому відмінно буде виглядати в комплектах з сукнями або спідницями. Для більш прохолодних днів рекомендуємо сіру куртку з поясом по низу і з хутряним коміром такого ж кольору.