Наймодніші принти на літніх сорочках

Наймодніші принти на літніх сорочках

Створити беззаперечний гардероб – справа не з простих. Мода – це справжнє мистецтво, яке не кожен може зрозуміти. Завдяки одягу ми демонструємо свою індивідуальність та безпосередність. Одяг допомагає нам відчувати себе впевнено та невимушено. Щороку дизайнери намагаються вразити нас свіжими, а місцями епатажними, трендами. Ви бажаєте оновити свій гардероб? І Ваша обов’язкова покупка – сорочка? Принти на сорочках – ось те, що актуально в цьому сезоні! Боїтесь загубитись у світі принтів? Наша команда із задоволенням проведе Вам екскурс у світ дивовижних малюнків на одязі! Отож, поїхали!

Популярні фасони сорочок

Розглянемо найпопулярніші моделі сорочок у цьому сезоні:

  • сорочка з широкими рукавами

Пишність – один з трендів сьогодення. Така сорочка точно здатна стати головним акцентом Вашого образу! Літні принти на сорочках роблять цю модель ще більш витонченою! Ця сорочка допоможе Вам створити неперевершений образ за кілька хвилин!

  • модель з відкритими плечима

Чудовий привід красиво та виховано продемонструвати свою сексуальність – одягнути таку сорочку. Глибоке декольте та приспущені плечі зроблять Ваш образ незабутнім! Щоб Вам було комфортно у сорочці, дизайнери передбачили в ній тонкі бретельки. 

  • варіант з накладними кишенями

Така річ додасть Вашому образу легкої брутальності. Найкраще виглядають моделі з тонкої замші та шовку. Ця сорочка точно розповість про несамовитий характер жінки! 

  • сорочка з прозорими вставками

Легкі натяки на вміння кожної жінки спокушати. В такій сорочці Ви точно не опинитесь без чоловічої уваги! Легкість та жіночність – найкращий опис цієї моделі!

Сорочка білого кольору з принтом в поєднанні зі шкіряними легінсами та капелюхом
Сорочка з принтом – ще більше моделей на eButik.com.ua!

Популярні принти на сорочках

Ви вже визначились з фасоном літньої сорочки? Настав час для найважливішого етапу – підібрати правильний принт! Принти для одягу існують вже протягом не одного століття. І з кожним роком їх кількість впевнено зростає. Пропонуємо Вам переглянути класичні принти на сорочках:

  •  флористичний принт 

Квіти завжди займали одне з почесних місць у світі принтів. Їх сміливо можна назвати справжньою класикою. Флористичні мотиви додадуть Вашому образу легкості, ніжності та витонченості. 

  • анімалістичний принт

Цей принт то з’являється на модних теренах, то зникає. Його популярність носить циклічний характер. Проте станом на сьогодні цей принт можна вважати одним з найактуальніших.

  •  геометрія 

Цей принт – новачок у світі моди. З’явився він відносно недавно. Проте за короткий проміжок часу він встиг завоювати прихильність багатьох! Сорочки у геометричний принт – справжній хіт сезону!

  • смужка

Морська тематика захоплює світ моди. І саме смужка – це перша асоціація про літній період. Такий принт личить абсолютно кожній. Головне – підібрати правильний різновид смужки.

Актуальні принти на сорочках: секрети неперевершеного вигляду

Квіткові принти на сорочках – можливість продемонструвати свою жіночність. Проте і тут варто знати кілька секретів для вдалого вигляду. Ви власниця апетитних форм? Тоді Вам краще надавати перевагу сорочкам з дрібним флористичним принтом. Зупиніть свій вибір на спокійних класичних відтінках сорочок. А ось для струнких та високих дівчат найкращим вибором стане сорочка у великий квітковий принт. Підбирайте річ чітко Вашого розміру. Сорочка не повинна Вас облягати чи висіти на Вас. Тепер поговоримо про смужки. Будьте обережні з горизонтальними смужками. Адже такий принт візуально додає об‘єму. Вертикальні смужки – ось вибір для тих, хто хоче здаватись стрункішим! З анімалістичний принтом варто бути максимально обережним. Адже такий яскравий принт миттєво привертає до себе увагу. Тому ми рекомендуємо жінкам з небездоганними формами відмовитись від такої сорочки. З геометрією також досить важко працювати. Не варто її носити на проблемних зонах. Також варто слідкувати за силуетом. Він не повинен деформуватись у гіршу сторону під впливом принта. 

Вишукані принти на сорочках: як носити

Для створення ідеального образу з сорочкою найкраще надавати перевагу однотонному низу. Як вибрати ідеальний відтінок для доповнення образу? Варто орієнтуватись на кольори, які використовувались для створення принту. Так  Ви легко зможете створити довершений гармонійний образ. Носити сорочку можна з улюбленими джинсами та класичними брюками. Для створення вишуканого образу Вам знадобиться ніжна сорочка у квітковий принт та брюки білого кольору. Елегантності образу додадуть лодочки та маленький клатч. У прохолодний день найкращим доповненням образу стане жакет. Анімалістичні принти на сорочках вимагають певної стриманості. Такі сорочки найкраще поєднуються з речами природних відтінків. З принтом у смужку відмінно виглядають джинси та класичні брюки синього або чорного кольорів. А ось геометричні принти можна пробувати поєднувати з яскравими кольорами. Наприклад, з фуксією або яскраво-блакитним геометричні принти можуть досить цікаво розкритись! Не втрачайте можливість спробувати щось нове! Адже модні експерименти – це завжди весело та цікаво! 

Настав час для шопінгу!

Ви шукаєте ідеальну сорочку та не можете її знайти? Вас вразили трендові принти на сорочках? Тоді наш інтернет-магазин eButik.com.ua точно допоможе Вам у пошуках! Наша команада невпинно слідкує за тижнями моди та завжди створює одяг за найголовнішими трендами світу. Для вдалих покупок Вам не потрібно виходити з дому! Наша команада невпинно слідкує за тижнями моди та завжди створює одяг за найголовнішими трендами світу. Ми віримо в справжню якісну моду. Вам більше не доведеться витрачати багато грошей на неякісні речі. За декілька кліків Ви зможете знайти ідеальні речі та придбати їх за низькою ціною. Забудьте про довгі пошуки, черги та високі ціни! Нас надихають стильні та щасливі люди! Тому ми прагнемо робити наших покупців саме такими. Адже мода – це щастя нашого буденного життя. Дайте своїй фантазії зелене світло та створюйте неймовірні образи за власним бажанням. Не вагайтеся та збагачуйте свій гардероб модними новинками! Наші каталоги завжди допоможуть Вам при виборі якісних речей. Ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих сорочок з принтами! Також ми рекомендуємо Вам переглянути наші каталоги зі стильними жіночими джинсами! Бажаємо Вам приємного дня та вдалих покупок!

Читайте також: Купальник – must have на літо

Перегляньте більше: Блузка на літо – топ 5 фасонів