Наймодніші прикраси на осінь — що вибрати?

Успіх укладання вирішує не тільки одяг, але і аксесуари. Більшість жінок для кожного набору вибирають прикраси. Сьогодні ми радимо вам, які наймодніші прикраси на осінь. Discover тенденції застосовуються цього року.

Наймодніші прикраси на осінь: гарячі тренди

Цього року, перш за все, панує посилання на тварин, такі як пантера, зебра або змія-візерунок. Етнічні мотиви і пов’язані з ними візерунки, кольорові намистини або бахроми також є сильним трендом. Тренд металевих відтінків і предметів прикрас знаменитості, тобто простих, тонких моделей, не слабшає. Наймодніші прикраси на осінь рясніє сильними квітами, які вселяють оптимізм, але і роблять будь-яку укладку чітким акцентом.

Привабливні сережки

Почнемо з сережок. Восени набагато більшою популярністю, ніж так звані туфси (вся сережка знаходиться на мочці вуха) користуються довгі моделі. Поєднання золота з чорним панує, але також інтенсивні кольори, такі як помаранчевий, червоний або рожевий. У цьому сезоні варто зробити ставку на сережки за допомогою декоративного банки. Постріляли в джек-пот довгі моделі з барвистими бахромами — це must have на осінь цього року. Етнічні мотиви також відмінно вписуються в прикраси на осінь з кольоровими намистинами, пір’ям або ажурними прикрасами. Так звані зміни також були змінені Сережки-знаменитості — далі вони маленькі і тонкі, але приймають набагато цікавіші форми. Вони виглядають цікаво сережки за формою нагадує ловець сну, крило або сову. Ви віддаєте перевагу класичним рішенням? Ставка на сережки з кольоровими каменями і мерехтливими діамантами.

najmodniejsza biżuteria na jesień
Наймодніші прикраси до осені — ebutik.pl

Красиві браслети

Коли справа доходить до браслети, Модні три тенденції. Багато хто з нас все ще роблять ставку на Браслети знаменитості з єдиним кулоном. Проте все частіше ми вибираємо браслети в сильних відтінках і надягають незавершені прикраси, такі як кулон у формі ластівки, феї, пір’я або листа. Другий тренд – повно фарб браслети з безліччю прикрас — пір’я, банок, намистин, дерев’яних елементів, підвісок або бахроми. Третя тенденція пов’язана в свою чергу з попередніми двома — браслети ми часто носимо в наборах, по 3 або навіть по 5 штук кожен, а не по одній.

Гламурні колеса і намиста

Осінь завжди вірний вододіл момент, коли мова йде про ювелірні вироби. Жінки потім носять намиста набагато частіше і надягають гламурні охолоджує навіть в традиційній укладанні на щоденній основі. Цього року до благодаті повертаються намиста з великими підвісками, які акцентують увагу. Хорошим вибором є навіть сильно декорований намиста або моделі розміром XXL. Як і в інших прикрасах, зараз найбільш популярними є намиста з пір’ям, облямованими і листоподібними. Коліе мають кілька прикрас і найчастіше двох-трьох рівнів. Коля може складатися, наприклад, з кольорової смужки, смужки металевих прикрас з підвісками, і смужки з кольоровими каменями. Безперечно панує етнічний охолоджує сповнена фарб і часом дивовижних прикрас.

Жіночі годинники

Нещодавно жіночі годинники стали настільки популярною прикрасою, що багато людей вже включають їх в прикраси. Ми можемо зробити ставку на моделі на браслет або кольоровий ремінь — модно обидва варіанти. Більшість моделей мають декоративні диски — з мерехтливим блиском, візерунками або затіненими (омбре). Надзвичайно гламурний вигляд жіночі годинники є комбінацією годинника і