Наймодніші кольори сезону – які обирати весною?

Наймодніші кольори сезону – які обирати  весною?

Попри те, що до весни залишилося ще трохи часу, ми вже знаємо, які  будуть наймодніші кольори сезону у цю пору року. Тому, ми ще маємо час, щоб розшукати на ebutik.com.ua одяг та аксесуари в передбачуваних тенденціях. Дозвольте собі відчувати себе модно в майбутньому сезоні! Дізнайся, що може задовольнити Твоє почуття бути в тренді.

Наймодніші кольори сезону – буде кольорово!

Багато хто з нас любить обмежуватися приглушеними кольорами. В основному в наших шафах панують чорні, білі, бежеві та сірі тони. Є правдою, що ці кольори підходять до усього, тому це дуже допомагає в завершенні образу. Однак не потрібно обмежувати себе й варто дозволяти собі трохи шаленства. Особливо навесні, коли приходять сонячні, красиві, ясні дні. Життя занадто коротке, щоб носити нудний одяг. Й це, однозначно, правда. Можливо, зимова погода не сприяє настрою для кольорових нарядів, але ми впевнені, що, як тільки за вікном все почне оживати, в Тебе з’явиться охота на наймодніші кольори сезону. Серед асортименту ebutik.com.ua знайдеш багато різних елементів гардеробу в останніх тенденціях. Навіть не потрібно виходити з дому, щоб шафа наповнилася чудовим, модним й стильним одягом. Це відмінний варіант для того, щоб запастися новим гардеробом на майбутню весну. Не бійся експериментувати з кольорами, й побачиш, скільки цікавих образів можна створити з їх допомогою.

Одяг в наймодніших кольорах цього сезону знайдеш в магазині ebutik.com.ua
Супер стильна коротка блузка в модному фіолетовому відтінку з магазину ebutik.com.ua

RUST – помаранчево-коричневий тренд

Щороку інститут Pantone інформує про те, які кольори будуть переважати в майбутніх сезонах, вибираючи традиційно так званий колір року, а також інші модні відтінки. Весна зовсім близько, тому вони вже оголосили наймоднішші кольори сезону! У теплі місяці цього року буде панувати колір, який називається rust, тобто в перекладі з англійської — іржавий. Це помаранчево-коричневий колір, що нагадує оксид заліза. У нашому інтернет-магазині ebutik.com.ua ми маємо широку кольорову палітру, тому колір rust на нашому сайті шукай під назвою “темно-помаранчевий”. Між іншим, варто спокуситися на сукню з ґудзиками від BSL, светр Winnie або спідницю-олівець Dorren від Rue Paris. Безумовно, наш асортимент для жінок рясніє наймоднішими кольорами сезону. Не потрібно далеко ходити. А усе це за відмінними цінами. З нами Ти не позбудешся від усіх своїх заощаджень, щоб бути модною. Ми виконаємо Твої мрії за кілька хвилин. Пам’ятай, що це лише деякі із запропонованих елементів гардероба. Знайдеш у нас набагато більше одягу кольору rust, який буде чудово поєднуватися з чорним, білим та іншими приглушеними кольорами.

Малиновий сорбет – ще один модний колір сезону

Хто з нас не любить малину? Колір цих смачних ягід навесні також буде й на нашому одязі! Це темніша версія рожевого, яка чудово оживить будь-який образ. Напевно, кожна з нас любила цей колір, бувши маленькою дівчинкою. Але як вже дорослі жінки, ми можемо дозволити собі повернутися в дитинство. У нас навіть буде виправдання для того, щоб побалувати себе наймоднішими кольорами сезону. Повернення до безтурботних та добрих моментів обов’язково викличе на наших обличчях широку посмішку. Ми отримаємо багато позитивної енергії, щоб діяти й долати різні труднощі. Не можна відмовляти собі в покупці одягу кольору малинового сорбету. До речі, апетитна ця назва! На думку приходять спекотні, довгі дні та вечори, під час яких ми можемо освіжитися морозивом і на якийсь час забути про увесь світ. Обов’язково зверни увагу на куртку або блузку в модному малиновому відтінку, щоб оживити образ.

Одяг в трендовому малиновому кольорі доступний в магазині ebutik.com.ua
Сукня в кольорі малинового сорбету подарує Тобі багато приємних емоцій – магазин ebutik.com.ua

Коли будеш мандрувати по сайті ebutik.com.ua зазнач фільтр “темно-рожевий”, тут Ти обов’язково знайдеш відтінок малинового сорбету. Задумайся над сукнею у цьому кольорі. Навесні її можна одягнути з тонкими колготками та черевиками. А до цього накинути зверху плащ й весняний образ готовий! Дуже цікаво виглядають також блузки та спідниці кольору малинового сорбету. Одяг такого яскравого кольору поєднується з приглушеним бежевим та сірими, а також з білим й чорним.

Наймодніші кольори сезону в фіолетових відтінках

Ми докладаємо усіх зусиль, щоб наймодніші кольори сезону були доступні в багатьох варіантах для наших чудових клієнток, тому в нашому асортименті ми також маємо аметистовий фіолетовий. Аметист — це прозорий вид молочного кварцу фіолетового відтінку. Напівкоштовний камінь, охоче використовується в ювелірній справі для виготовлення красивих прикрас. Його назва походить з грецької й означає “тверезий”, оскільки, згідно з грецькими віруваннями, вживання вина з аметистових бокалів охороняє від пияцтва. Цікавий факт, чи не так? Коли одягнеш наступного разу одяг аметистового фіолетового кольору, можеш розповісти про це зацікавленим. На нашому сайті просто зазнач у фільтрах колір “фіолетовий” або “темно-фіолетовий” й Твоїм очам буде представлений багатий асортимент одягу в зазначених відтінках. Тут ти знайдеш усе необхідне для створення цікавих та модних образів на цей сезон.

Віддаєш перевагу більш приглушеним відтінкам? Зверни вагу на одяг в кольорах землі, тобто в  відтінках коричневого й бежевого, а також модних пастельних. Ніжні й льодяникові блузки та сукні ідеально налаштують Тебе на виконання повсякденних обов’язків. Крім того, не забувай про світло-сірі та лимонні кольори, які інститут Pantone визнав наймоднішими кольорами сезону!

 

Читай також: Зимовий светр плюс розмір – вибираємо наймодніші

Дивись також: Шуби, тобто з чим поєднувати цей хітовий сезон?