Наймодніші кольори осені — стильний підручник

Наймодніші кольори осені — стильний підручник

Це все через кілка днів астрономічна осень. Незабаром почнется озинно-зимовій сезон наші гардеробні повністью зминять обличча. Деякі з нас все роблять порядок і планувати купувати новий одяг. Сьогодні разом з нашим стилістом ми розповімо вами, якими буди наймодніші коліри осені з наймом з наймом з наймодіть завжди гарні для цього сезони, і які буди панувати в цьомі укладання.

Колорова палитра

Деякі тенденції просто не старіють, ті мі говоримо про позачасові тенції. Які кольори ми завжди вибираємо в сезон Осінь-зима? Ми, безпідставно, більш готово зробити ставку на чорному, ніж білий, що чевидно, дивлячись на авто ні. Відтінки, пов’язані з колорами листя і пейзажем навколо, також модні — червоння, Зеленого, жовтого і навіть помаранчевого або Золото. При виборі одягу мі з радістю досягаєм колірів — бежевих, бронзових і зелених. В осіньо-зимовій сезон великою популярністистуються елементи гардеробіба колеру хакі, внутришно пов’язані за зі стилем мілітарі. Також часть вибирают глибокі відтінки, такі як фіолетовий або пляшковий зелений. З позачасовими тенденціями, в цьому році найкраше зробити ставку на інтенсивні і дуже червоння, сильний і повний оптиму жовтих і металевих відтінків, сповнених гламуру, таких як Золото czy srebro.

najmodniejsze kolory jesieni
Najmodniejsze kolory jesieni – sklep ebutik.pl

Наймодніші кольори осені 2017

Ціково, які відтінки буди панувати в укладні в цьому році? Колір Pantone року, або зелень, не дуже добре. Вільшність людей, які хочуть зробіти ставку на привабливий відтінок зеленного, виберуть лайм. На нас погляд, це не зовсім хітовий колір. На думку багатьом фахівців модній індустрі, цей рік цілком віднестися до місного рожевим. Фуксія та інсивна відтінки рожевого приходит на перше місце, кола мова йде про модних Укладання. Жиночий, що привертає увагу колір був популярний влітку, особливо при виборі іспанських жових клубок. Який рожевий одяг варто носити восени і взимку? Рекомендуєм вай рожевий сукні, Куртки і светри. у цому році великою попустилася і усі вісті синього. Навесні і влітку цю тенденція нікого не здивувала, але ми повидні повідомити, що ця тенденція продовиться ени, і зимку. Рекомендуєм Вам, перш за все, виразні відтінки, такі як бірюзовий або кобальтовий. Хорошем вибором також стане прислуженний гранат.

Тоновані пропозиції

Не всем подобаются інтенсивні відтінки, мі маєм повне урахування цього. Світ моди, однак, має хороші новини і для тих людей. у сезон Осінь-зима популярною буде кілка прилухіх колірів. Як завжди в укладані буде гнутися безліч відтінків сірого, які мі любимо незалежно. Популярність користуватися моделі спортивними моделями з костюмами з різних елементів гардероба. Дуже модний буде одяг і аксесуари оголенного ТБ. На наш погляд, хітом буде Брюки і спильки в цьому відтінку. З прислух колірів пастель як і раніше буде популярна Червоніти. З одягу в тому колері мі ми найбільше рекомендуєм сорочки і светри — нічний колір додасть им дівочного карму.